Vandaag is Valentijn. Bedoeld om een extra positieve handeling bij iedereen te stimuleren. Goed idee, niet alleen voor vandaag. Maar misschien een aanleiding om er vandaag mee te beginnen, (uiteraard beschaafder dan zoals in het Stenen Tijdperk van bijgaand plaatje)

 

Je hebt een grote kans dat een ander je positieve handeling gaat opvolgen en aan het eind van de dag is wereld dan een pietsje beter geworden.

Je kunt het ook “afkopen” met een (kleine?)  donatie voor verbetering/uitbreiding van de Vrijspreker.

Het is dan weer duidelijk ook in je eigen belang!!

Zie “DONATIE” op de voorpagina.

4 REACTIES

 1. winkelfeest, ik zie net buiten mooie THaise meisjes met rode rozen lopen, slim bedacht, een beetje warenhuis heeft een halve verdieping ingeruimd voor prullaria die mannen die ‘wat willen doen’ te plezieren, goed voor de economie , zeker nu het de goede kant uit gaat weer.

  Reteip [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Anno Zijlstra [1]:
  Ik hoorde op het nieuws vanochtend dat 15% vd mensen wat doen aan valentijnsdag. Niet mannen of vrouwen, maar MENSEN. Oftewel waarschijnlijk wordt in die 15% elk stel 2x meegeteld. 1 op de 7 doet slechts aan valentijnsdag, goede zaak! Nuchter blijven mensen 😉
  Wees eens op een willekeurig moment aardig voor de ander, dat hoeft niet per se op 1 dag waarbij rozen in prijs verdubbelen.

  Meneer Storm [3] reageerde op deze reactie.
  Hoc Voluerunt [4] reageerde op deze reactie.

 3. @Reteip [2]:
  Valentijnsdag is de dag dat de feromonen van d vrouw weer worden verzadigd met romantiek… en de mannen zich rot rennen in de hoop een flinke wip te maken.

  Laten we inderdaad nuchter blijven.
  🙂

Comments are closed.