Ons land heeft een chronisch tekort aan financiële middelen doordat de overheid meer uitgeeft dan ze ontvangt en de inwoners door de bezuinigingen wederom getroffen zullen worden. In de politiek gaan straks de machtswellustelingen met elkaar in de strijd en er zullen negatieve bijverschijnselen komen uit Europa.

 

De strijd tegen de Islam en het klakkeloos bevolkingsgroepen voor schut zetten heeft geen goed beeld van ons land gegeven, maar het is wel noodzakelijk om grip te houden op de veiligheid en eensgezindheid onder de inwoners.

Een betere controle, hoe dan ook, aan de grenzen is noodzakelijk, maar mag in Europees verband helaas niet, en met al deze afspraken met EU gaat er veel geld aan Europa verloren en kunnen criminelen hier gemakkelijk hun slag slaan. De burgers en bedrijven moeten kapitalen aan beveiliging investeren en oudere mensen leven in angst in hun eigen huis, tot zover zijn we al gekomen.

Het is een ijdele hoop te verwachten dat een ex-milieu activist de inwoners zal steunen in onze onbeheersbare strijd tegen criminelen, en als hij Minister President zou worden geeft dat alvast een negatief beeld naar andere landen. En uiteraard ook richting de grote bedrijven die ons van energie voorzien en vaak gehinderd worden door activisten. Het zal ons duidelijk gemaakt worden dat het milieu het belangrijkste zal zijn, en ondersteund worden door de dierenactivisten uit andere landen die er niet tegenop zien mensen te bedreigen en hun bezittingen te beschadigen.

Wij weten nooit zeker wat wij in huis gehaald hebben met deze keuze van de PvdA, maar zeker willen ze nog meer vluchtelingen in ons land binnen laten en meer geld naar vluchtelingenhulp. Maar het is onbegrijpelijk daardoor mensen die werken en wonen in Nederland hun eigen toekomst, en dat van hun nageslacht, zo op het spel zetten door PvdA te ondersteunen.

De naam van ons land is al te grabbel gegooid met de verkoop van verdovende middelen en het vernederen van bevolkingsgroepen, en wat er nu afkomt, zal onze naam niet verbeteren, en de politieke fatsoensnorm en cultuur zal verder beschadigd worden. En de lachende derden zijn anderen en andere landen die dankzij de EU ons leeg kunnen roven.

En daar mag je je gerust zorgen over maken!

Ingezonden door Reiny

8 REACTIES

 1. De naam van ons land is al te grabbel gegooid met de verkoop van verdovende middelen

  Dit is dus totaal niet waar. Bij de overheden misschien, maar de bevolking smult ervan. Waarom hebben we anders drugstoerisme? Laat ze maar komen!

 2. PvdA is van oudsher groot in onder andere delen van Friesland en Groningen. De problemen met buitenlanders en criminaliteit spelen daar nog niet echt een rol. Ik vraag me af of er in de grote steden van de Randstad nog veel autochtone, werkende Nederlanders op de PvdA stemmen.

 3. Het is lang bekend dat wij in NL ondergeschikt worden gemaakt aan de Islam die rukt stilzwijgend steeds meer op in onze samenleveing. Door de angst van onze politici om hier openlijk wat tegen te doen en zich hierover vrij uit te spreken gebeurd dit onder onze ogen. Ineens laait de jodenhaat, homohaat, christenhaat weer op. Onze 4 grote steden hebben tegenwoordig al complete wijken waar geen blanke Nederlander meer woont, wat wij eigenlijk nu nodig hebben zijn ECHTE LEIDERS zoals in het verleden; Winston Churchill, Charles de Gaulle een John F Kennedy om Nederland weer op het goede spoor te zetten i.p.v. marionetten als Rutte, Balkenende, Roemer , Sap etc.

 4. @huismus [177364]: Socialisme / sociala is bij voorbaat al geen respect hebben voor een ander maar grabbelen van een ander.

  Geen respect voor **** van een ander. Daar valt onder:
  – eigendom
  – lijf
  – leven
  – Vrijheid

  en nog wel meer.

 5. Ik moet het op deze website ook maar weer eens kwijt, nl: ‘Socialisme’, in al z’n vormen, is en blijft een ongeneesbare kwaadaardige psychische stoornis.

 6. Uit den ouden doosch (met een on-topic twist):

  Er was eens een belangrijke vraag over wie zich zorgen maakte en Allemaal was er zeker van dat Iemand het zou doen. Iedereen had zich zorgen kunnen maken, maar Niemand deed het.
  Daarover werd Iemand heel kwaad, want het was toch de taak van Allemaal.
  Allemaal dacht dat Iedereen zich wel zorgen zou maken,
  maar Niemand realiseerde zich dat Alle­maal het niet zou doen.

  Het einde van het liedje was
  dat Iedereen Iemand de schuld gaf, omdat Niemand deed wat Iedereen had kunnen doen…..

  … Gelukkig wél de petitie ondertekend (al is het al veel te lang geleden gebeurd).

 7. Ik vindt dit artikel nou niet bepaald een libertarisch karakter hebben, eerlijk gezegd vindt ik de roep om meer “veiligheid” en het beschermen van de “fantsoensnorm” en “cultuur” meer passen bij een van de gevestigde partijen.

Comments are closed.