Dat Brussel teveel invloed op ons beleid heeft weten we hier wel en zal u niet verbazen.

Maar toch aardig te vermelden dat dit afgelopen week de vraag van een enquête in de Telegraaf was.

Nog interessanter is dat 94 % het met die stelling eens was!

Een reden te meer om dat Euro referendum van Wilders, snel te houden.

16 REACTIES

 1. De EU provincie Nederland, is het enige land binnen de EU zonder grondwettelijk hof, ergo zonder GRONDWET.

  Jhon

 2. Laten we samenwerken om het systeem te veranderen want wij, de mensen van Nederland, wij zijn de basis van de macht die we uit handen geven en als wij massaal niet meer mee doen dan heeft de macht niets meer te vertellen. En dat weten ze maar al te goed. Het enige wat wij moeten doen is simpelweg niet meer mee doen. niet meer stemmen, maar je stem houden en laten horen! Geef je stem niet aan een of andere sukkel in Den Haag die na beëdiging trouw zweert aan de koningin in plaats van aan het volk dat hem gekozen heeft. Laat jouw stem horen en zwijg niet langer. Geloof niet meer wat je verteld wordt op radio, televisie of krant en sodemieter die oude, gecontroleerde media het raam uit . Laat ons een ‘Nederlandse Lente’ beginnen om daarmee die lui in Den Haag het angstzweet in hun bilnaad te laten staan. Laat ons nu de verandering doorvoeren waar we al zo lang op gewacht hebben. Tijd voor een ouderwetse doch vreedzame revolutie! Nederlandse Lente, kom er maar in!

  nederlands verzet [4] reageerde op deze reactie.
  Zorba [5] reageerde op deze reactie.
  geen katjezonderhandschoenen [9] reageerde op deze reactie.

 3. @Nico [3]: Niks wat ik liever zou willen, alleen zal er geen verandering optreden, net als in Egypte. Huidige huichelaars worden vervangen door nieuwe….

  Voor er zo’n beweging komt zou het zinvol zijn een idee te hebben voor een nieuw systeem. Zekerheid voor de mensen die nu bang zijn hun eigendommen te verliezen als het systeem valt. Ik geloof dat dit mogelijk is, ik denk er zelfs de oplossing voor te hebben. Maar ik ben bang om deze uit te spreken.

  Behalve mijn eigen veiligheid, ben ik bezorgd om wat er met het idee gaat gebeuren en wie ermee aan de haal gaat. De propaganda zoals gebruikt bij de occupy beweging kan het idee al de kop in drukken. Hiermee bedoel ik de constante beelden van daklozen en andere ongure types waar niemand zich mee wil identificeren, hoewel ik zelf genoeg “normale” mensen ken die er ook aan mee hebben gedaan. Zo is de draagvlak snel gebroken door de heersende media en is al het inzet van de mensen tevergeefs geweest.
  Pilosoof G&R Eigenwijs [13] reageerde op deze reactie.

 4. De democratie in Nederland is onder meer vermoord door de MSM, waaronder dus ook de Telegraaf, doordat die weigeren objectief te informeren. Denk maar niet dat de Telegraaf nu anders over de EU gaat schrijven. En zonder de media is het moeilijk te strijden. Daarom was Himmler in nazi Duitsland zo belangrijk.
  Het grote publiek leest slechts wat ze wordt voorgehouden. En dat is niet de waarheid, die moet jezelf gaan zoeken.
  Ik vind het eigenlijk best hoopgevend dat 94% de stelling onderschrijft, ondanks de onjuiste en incomplete informatie door de media en politici.

  Overnight [8] reageerde op deze reactie.

 5. @Nico [3]: ik sluit me aan, noem tijd en plaats en ik neem zoveel mensen als ik kan mee. Tijd om dit hypocriete haagse zooitje te dwarsbomen en te laten verdwijnen.

 6. @nederlands verzet [2]:

  Hebben ze u weleens om advies ge vraagt,en wat is uw bijdragen
  in deze dan ge weest,behoudens uw misschien uitgebrachte stem.
  En wat vindt u er van,achteraf ge zien?

 7. Afgrijselijk om aan te zien, wat een stelletje malloten wij hier in de kamer hebben zitten te stom om voor de duivel te dansen, maar helaas zijn zij door de duivel { de macht } omgekocht om ons om te tuin te leiden met de msm en waaronder de telegraaf.Een randdebiel zou zo’n kontrakt onderteken! Duitsland en Frankrijk moeten hun broek scheuren, die hebben wapens aan Griekenland geleverd, die ze helemaal niet nodig hebben en niet konden betalen. Daar zijn die malloten (volksvertegenwoordigers) omgekocht door de macht en het volk ( de belastingbetalers) mag voor de wapenindustrie en de banken boeten!

 8. @Zorba [5]:

  Het effect van occupy is dat we gezien hebben, dat wereld wijd een grote groep mensen er genoeg van begint te krijgen, om tegen hun zin in belast te worden, met zaken die zij niet propageren.
  En daar ook nog voor op draaien!
  Dat is toch iets!

  Zorba [14] reageerde op deze reactie.

 9. @Pilosoof G&R Eigenwijs [13]:

  Dat ontken ik niet, dat het iets is, alleen lijkt het meer op een druppel op een hete plaat. Relatief gezien was het geen grote maar kleine groep. Voor de gevestigde orde is dat te vergelijken met een irritante mug. Versplinterd en ongeorganiseerd komen we niet ver.

  Kijk maar naar de vak(fuck)bonden. Met de leeftijdsverhoging zeiden ze eerst grote acties met alle leden. Na een tijdje praten en te horen krijgen hoe het zal gaan, zien ze af van de grote acties en beloven kleinschalig voor bepaalde arbeidsgroepen actie te voeren. Dus duizend man of dergelijk. Maar hier wordt niks mee bereikt, en dat weten ze zelf ook.

  Anonymous vind ik dan nog het meeste impact maken, hoewel dit voor alsnog ook een relatief kleine groep is. Maar ze worden meteen zwart gemaakt waar het kan en opereren landelijk. Dit is in mijn ogen niet genoeg, het moet wereldwijd zijn. Of iig heel EU.

  Dat het de betere kant op gaat gezien vanuit de bevolking ben ik het mee eens. Maar vanuit de staat gezien, zijn we het tegenovergestelde aan het bereiken van wat we willen, ze maken het immers steeds moeilijker om in de voorgeschotelde vrijheid te geloven. Occupy heeft niet geresulteerd in een andere aanpak bij bijvoorbeeld Vestia (eigenlijk nog erger), etc….

  Philosoof G&R Eigenwijs [15] reageerde op deze reactie.

 10. @Zorba [14]:

  Jezus is ook ooit alleen begonnen,jij zelf bent uit een uiterst klein organisme groot gegroeid.
  En zie nu eens een bijna, vrij mens loopt rond met goede ideeen.
  Dat is toch ook iets,wanhoop niet,zet gewoon de ene stap na
  de andere.
  Als het idee goed is komen er vanzelf medestanders, en ook
  tegenstrevers.
  Maar dat hoort zo.

  We kunnen de geloof s gemeenschap:De VRIJEMENS oprichten.

  Daar in passen al onze ideeen,ik heb er ook wel wat.

  Zorba [16] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.