Ook betalen wij medewerkers van vluchtelingenorganisaties en vredesmissies, en voor de lichamelijke en geestelijke gevolgen draaien wij ook op. De vluchtelingenkampen in ons land zitten vol en daar geldt het zelfde voor als in een gevangenis, alles is gratis en advocaten en sociale werkers varen er wel bij.

 

Wij hebben veel buitenlandse jongeren die niet aan de slag willen en rotzooi schoppen, en doordat deze mensen niet willen of kunnen werken moeten de bedrijven wel werknemers uit Polen of Portugal inschakelen om hun bedrijven draaiend te kunnen houden. Een vreemd verschijnsel !!!

Nu wordt Diederich Samson leider van de Partij van de Arbeid en dat zou ons hoop moeten geven, maar gezien zijn achtergronden en alle steun welke hij, net als minister Cramer in het verleden, vanuit de milieuorganisaties krijgt, zal dat wel uitdraaien op weer enkele kostenverslindende gesubsidieerde avonturen vanuit de milieugedachte, die ons wordt bijgelicht met het lampje van de inmiddels ex Minister Cramer.
En onze beurs zal wederom aangetast worden, althans dat vermoeden is wel sterk aanwezig.

Ingezonden door Reiny

3 REACTIES

 1. @keuleniscool [1]:

  Waarom doen “we” het werk dan zelf niet? Ik zal een poging wagen. Omdat je dan nauwelijks meer te besteden hebt dan met een uitkering. Waarom zou je dan om 6 uur op je werk verschijnen als je voor hetzelfde geld kan uitslapen tot 10 uur? Het enige antwoord dat werkgevers kunnen verzinnen is middelen inzetten die de productiviteit verbeteren (machines dus). Maar zolang het lonender is Polen of Roemenen in te zetten, zullen ze het misschien wel verzinnen, maar niet doorvoeren.

 2. Volgens mij werken wij hard genoeg; CBS.
  4% autochtonen werkt niet.
  7 % westerse allochtonen werken niet.
  13 % westerse allochtonen werken niet.

  96 % autochtonen en 80 % allochtonen werken dus wel.

Comments are closed.