Dit is een lekkere stoere kreet van JanKees de Jager na de opperhoofdenvergadering van 2 maart in Brussel. JanKees is een van de felste propagandeurs en drukzetters op Griekenland om de 3 % begrotingstekort kost wat kost te halen. En nu blijkt dat hijzelf dat niet klaar krijgt!
Hij zegt niet dat hij dat niet kan. Hij zegt “Nederland” heeft er moeite mee.” Wie in dit geval “Nederland” is, mag u zelf bedenken. (??Alle mensen die gestemd hebben?? Of wie??)

Maar ja, het blijft moeilijk om te erkennen dat je faalt, en daarom  blijven de politici wegen zoeken om de burgers nog maar meer onder druk te zetten! En daarom zegt hij: “WIJ” moeten ons aan de afspraken houden. Afspraken die Rutte-deJager gemaakt hebben

Het Centraal Plan Bureau heeft uitgerekend dat “Nederland” het volgend jaar uitkomt op een 50% hoger tekort. Namelijk 4,5 % tekort ipv 3 %.

NOS: “Als Nederland zich houdt aan de Europese afspraak dat het tekort niet boven de 3 procent mag komen, zou dat een extra bezuiniging kunnen betekenen van 9 tot 16 miljard euro. Volgens [JanKees] kan de euro alleen blijven bestaan als er strenge regels zijn.”

Hier heb je weer die bekende kreet als natuurverschijnsel dat de euro moet blijven bestaan!!!

Als u voldoende voorgaande artikelen gelezen hebt, is u misschien zover gekomen dat u bij die stelling toch op zijn minst een vraagteken zet.

DE euro hoeft helemaal niet bestaan te blijven! Die kost u alleen maar geld. Alleen het noodfonds dat de heren politici getekend hebben kost iedere “Nederlander” 2500 euro, oftewel ieder gezin zeker 7.000 euro. Nog los van al het andere geld dat in de bodemloze put is en wordt gegooid.

Kijk naar de feiten en vergeet al die politieke kreten.

Pas nadat veel meer mensen de feiten kennen en er meer rekening mee gaan houden, kan de verandering beginnen.

2 REACTIES

  1. Ik zeg weg met al die dwang-valuta, euro, gulden, dollar, who cares, iedereen voor zich lekker zelf bepalen hoe en wat je accepteerd als zijnde “geld”, ga ik verder niet onderbouwen lijkt me gewoon een goed plan, misschien slecht voor de economie maar dan zien mensen weer waar het over gaat….

  2. De bitcoin dat wordt de toekomst, dan zijn we gelijk van die laaienlichters als banken en multinationals af. Dan hebben de banken ook niets meer te verdienen, want als je daar binnen komt lijkt het wel, dat je de hemel instapt! Je weet over wiens rug dat is gegaan!

Comments are closed.