Het bepalen bleek vandaag uit een dreiging van de EU om een STRAFprocedure tegen “Nederland” te beginnen als de nieuwe asielwetten niet worden aangepast zoals zij het  willen.

 

Hier een uittreksel uit een betreffend NOS-bericht.

Geen commentaar of toelichting nodig om te vertellen wie hier de baas speelt. Rn dat geldt niet alleen voor immigratie!

 EC dreigt met strafprocedure
Als de regering de nieuwe regels voor arbeidsmigratie niet aanpast, kan Nederland een strafprocedure verwachten. Dat schrijft de Europese Commissie in een brief (.pdf) aan de ministers Kamp van Sociale Zaken en Leers van Asiel en Migratie.

Het plan om EU-burgers na drie maanden uit te zetten als ze nog geen baan hebben gevonden, kan wat Brussel betreft niet door de beugel. Volgens Europese regelgeving hebben Europese werkzoekenden minimaal zes maanden de tijd om werk te vinden of te bewijzen dat ze grote kans hebben dat dat gaat lukken.

Boete
De Europese Commissie wil de kwestie daarom voorleggen aan het Europese Hof in Luxemburg. Als die Nederland terugfluit, moeten de strengere regels worden veranderd. Gebeurt dat niet, dan kan een boete volgen.

11 REACTIES

 1. @Anno Zijlstra [1]:
  6 MAANDEN?
  Wat mij betreft mag iedereen 6 jaar en langer werk zoeken.
  Wat is er in godsnaam fout aan als iemand werk zoekt?
  Wat fout is, is het socialistische systeem dat er heerst! Waarin onder andere anderen worden gedwongen om er voor te betalen!

 2. “Ze”, van de EU, zouden er goed aan doen om Nederland gewoon UIT DE EU TE TRAPPEN. Dát zou een mooie straf zijn, nietwaar? Kan iemand dit ideetje even aandragen bij de EUSSR?

 3. iemand mag van iemand hier 6 jaar naar werk zoeken, op zich raar want wie na 6 maanden nog niets heeft zal mogelijk nooit wat vinden, maar als deze zoektocht op eigen kosten wordt gedaan kan ik er niet mee zitten verder.(ieder z’n hobby)

 4. Als onze overheid zo gevoelig is voor dreiging met met strafprocedures moeten wij burgers ook maar eens gaan dreigen met strafprocedures.

 5. De EU is volgens mij van de pot gerukt! De Nederlandse parlementariers deugen niet of te stom om zelfs voor de duivel te dansen!

 6. Waarom moet Nederlander bezuinigen.

  In de eerste plaats heeft onze regering veel geld geïnvesteerd voor in het in stand houden van ander landen in Europa en Banken. Dit zijn gigantische bedragen die gewoon niet reëel zijn voor een klein land als Nederland. Ook is het financieel beleid in Nederland niet op orde en er wordt teveel geld uitgegeven o.a. aan subsidie en prestige objecten. Dat begint al bij Gemeenten en Provincies en is onoverzichtelijk. Waterschap en Ziekenfonds verzekeringen lopen uit het gareel en is voor de inwoners niet meer op te brengen, daarbij nog de belastingen en heffingen van de overheid maakt dat het onbetaalbaar en onoverzichtelijk is voor de inwoners.

  De hypotheken zijn moeilijk op te brengen en is voor een gewone werkende man/vrouw niet meer beschikbaar doordat alles onzeker geworden is. Tel daarbij het aantal werkelozen en mensen die van de bijstand moeten leven, dan begrijp je wat er mis is gegaan. Ook komen criminelen ons land binnen en wordt er veel meegenomen naar andere landen en zo verdwijnt het maatschappelijk kapitaal en ontstaan er financiële problemen. Daarom zullen de inwoners het moeten bezuren en zullen steeds meer belast worden door de overheden. Daarbij is het levensonderhoud erg duur geworden en zou het verstandiger zijn de inwoners minder te belasten en meer bezuinigen op de uitgaven van de overheid zelf.

  Merrekie [8] reageerde op deze reactie.

 7. @reiny [7]: Reiny, in aanvulling op jouw reactie: de jaarrekening van onze Brusselsche en Straatsburgsche vrienden is al 13 jaar niet in orde en zeker niet goedgekeurd door (waarschijnlijk gecorrumpeerde) accountants. De pot verwijt de ketel……

  Laat ik er maar ronduit voor uit komen: “Ik mag die Barroso niet! (en hij is niet de enige)”

  Sterkte in de strijd.

 8. Van Rompuy tikt de Nederlandse regering op de vingers.
  OOEEFFFF !!

  Tot voor kort hadden we de AAA status, maar dat is het ‘m nu juist.

  Dat moet niet kunnen, dat moet kapot gemaakt worden.

  Inderdaad kapot maken dat is alles wat die Brussels elite kan !

  Nou dat gaat wel lukken met die meelopers in Den Haag – van welke politieke kleur dan ook – die te laf zijn om hun eigen volk te redden voor de ondergang.

  Maar goed dat deden ze in 1940 ook niet. In tegendeel 60% koos voor een oportunistisch standpunt.

  Trouwens met de Pil van Drion, – binnenkort zonder recept overal verkrijgbaar – is het bevolkingsoverschot en de pensioenproblematiek ook direct opgelost.

  Zielige bankjes en verzekeraars zonder geld. Dat wordt als volgt opgelost.

  Iedere 70 plusser, iedereen met beginnende Alzheimer of een vermeende emotionele stoornis, kan een pilletje krijgen of ook wel opgedwongen, – door (naijverige) familie, onduidelijke therapeuten en euthanisie (carnaval) vereningingen, krijgen om er ‘vrijwillig’ een einde aan te maken.

  Kan de elite staat kan zich zodoende het geld besparen dat ze nu uitgeven aan weduwe en wezen pensioen, oude dagsvoorzieningen; ziekte en; ziekenhuiskosten; oudenvandage tehuizen en bijstand.

  Want zij die geen werk kunnen vinden zijn natuurlijk gek en verdienen wellicht niet eens de staatkosten voor de Brion pil om hen uit de wereld te helpen.

  De vrijmestelarij/Thule organisatie die in de vorige eeuw een giga probleem hadden met het ‘opruimen’ van 6 miljoen te vergassen ongewenste ‘burgers’ hadden het maar moeilijk.

  Da’s nu veel gemakkelijker !!

  Deze New World Order, bestuurt vanuit Brussel zorgt er eerst voor dat IEDEREEN die niet op hun carroussel zit, financieel kapot gaat.

  De overige 80% van de bevolking wordt tot hun slaaf gemaakt, met een Big Brother chipje die hun aller acties registreren.

  Degenen die dat overleven worden getorpereerd met chemische en bateriële middelen, vacunes, virussen en andere dodelijke nanotechnieken, zodat ze vanzelf sterven.

  En als dat te lang duurt, dan worden ze gebrainwashed, en
  binnen het kader van depressies behandeld met ‘de nodige’ medicamenten.

  Ja, daar is ie weer. DE PIL VAN BRION.

  En de nederlanders ? MESTELAND of NEANDERTALERLAND ?
  Een pilletje en huppetee naar het Crematorium. Da’s nog eens iets anders dan concentratie kampen of Siberië !

  En het is om de hoek van straat, … morgen, wellicht vandaag.

  http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/11631939/__EU_waarschuwt_Nederland_over_begrotingstekort__.html

  Philosoof G&R Eigenwijs [10] reageerde op deze reactie.

 9. Verzorgd van de wieg tot het graf? Ik werk me de pleuris en zie dan anderen hier en in de EU zich ongegeneerd lopen te verrijken. Ik betaal steeds meer voor een corrupt verplicht ziektekostensysteem. Belastingen zullen overal en op alles weer omhoog gaan. De maatschappij is verrot tot op het bot. De graaierij gaat overal gewoon door. En de belastingbetalende burger is weer het haasje. Die betalen de corruptie en de EUSSR. En dan een Goldman Sachs die hier op onze pensioenpotten loopt te azen. Zeg maar dag met het handje naar je pensioen. Het hoort allemaal bij het plan. Maak de bevolking arm en controleer ze overal. En geef vooral de politie meer macht om het gepeupel bang te maken en ze eronder te houden.

Comments are closed.