Nu gaat ook de Turkse overheid beginnen aan een proces om meer goud in handen te krijgen. Iran heeft al olie verkocht met goud als betaling. Wordt het niet tijd dat Nederlandse burgers een inzicht en zekerheid krijgen over hun eigen goud?

 

Turkse overheid wil burgers dwingen om goud van de hand te doen

Om te beginnen zou dat kunnen tegen door de overheid verstrekte certificaten!! Een echte zekerheid!!!

De valuta-oorlog is in volle gang. Eind januari liet Iran nog weten dat het een overeenkomst had gesloten met India over de betaling van olie in goud. Voor het eerst werd de Amerikaanse dollar opzij gezet en wordt goud dus als een alternatief betaalmiddel gebruikt.
ZIE: <http://goudvergelijken.nl/blog/iran-begint-ruilhandel-met-olie-en-goud/>

De Vrijspreker heeft een petitie (met 1150 ondertekenaars tot nu toe) naar de fractieleiders in de Tweede Kamer gestuurd.

De enige lauwe reacties tot nu toe zijn dat ze die petitie ontvangen hebben en doorgestuurd naar hun “deskundigen”. En toen zweeg de muziek!

Maar reële antwoorden zouden nog kunnen komen. Dat hangt voor een deel van u zelf af. Zet de politici onder druk. Vraag waar het antwoord blijft. Ook kunt u proberen nog meer mensen te overtuigen dat het in hun belang is om de petitie te tekenen.

Meer gegevens op:
https://www.vrijspreker.nl/wp/2012/03/petitie-waar-is-ons-goud/#comments

6 REACTIES

 1. Tja we leven in een leugenachtige wereld vol met criminelen. Als je,je ogen open doet zie je alles en zijn de dingen totaal anders dan altijd werd voorgesteld door de gecontroleerde media.

 2. “Iran heeft al olie verkocht met goud als betaling.”

  Iran mag wel oppassen, Saddam liet zich vanaf 2000 betalen met €uro’s en we weten allemaal hoe het met hem afgelopen is. Gadaffie dreigde de USA zich te laten betalen met goud voor zijn olie. We weten allemaal hoe het met hem is afgelopen…

 3. Citaat Warren Buffet, * mijn beste investering was in mijn familie en vrienden.

  Jhon

 4. Uiteindelijk gaat het in deze crisis maar over 1 ding:

  “Wie heeft er fysiek goud en zilver in bezit, en wie niet.”

  De rest is lawaai.

 5. @Frank [5]:

  Inderdaad.
  Maar ja, hij heeft dan ook alle belang bij de status quo en verdient kapitalen dankzij gegarandeerde overheidssteun aan bedrijven waar hij in investeerd. En de belastingbetaler krijgt later de rekening. En dan roepen dat ie graag meer belasting wil betalen. Dit zijn de ergste types.

Comments are closed.