De EU ( EuroParlement)wil beslissen of de PVV op haar eigen website een meldpunt MAG maken.

En owee als ze voldoende vriendjes bij elkaar krijgen die zeggen dat het niet mag!!

 

Wat dan?

Dan is er “democratisch besloten” dat dit een strafbaar feit is?

Wordt dan de PVV verboden?

En wat gebeurt er dan met de aanhangers van de PVV?

Los van dit m.i. onbelangrijke geval is het wel een teken aan de wand betreffende de bemoeizucht en machtshonger van de EU.
Wanneer staan ze bij de Vrijspreker op de stoep?

———————————————

NOS: EP eist onderzoek naar PVV-site
Toegevoegd: maandag 12 mrt 2012, 15:04

Het Europees Parlement wil dat Nederland onderzoekt of het PVV-meldpunt voor Midden- en Oost-Europeanen in strijd is met Nederlandse en Europese regels. Dat staat in een uitgelekte ontwerpresolutie.

In de resolutie wordt de PVV-site bekritiseerd. Volgens het Parlement is het meldpunt in strijd met Europese waarden als vrijheid, tolerantie en respect voor mensenrechten.

Morgen wordt in het Europees Parlement over de resolutie gedebatteerd. Donderdag kunnen de parlementsleden stemmen. Eén van de grote pleitbezorgers van de resolutie is een Roemeense liberaal, die zich persoonlijk aangevallen voelt door het PVV-meldpunt.

Geplakt uit <http://nos.nl/artikel/350697-ep-eist-onderzoek-naar-pvvsite.html>

6 REACTIES

  1. LOL @ ‘Roemeense liberaal’. Blijkbaar alleen liberaal als het in zijn eigen straatje te pas komt.

  2. ik ben niet kapot van dat meldpunt maar als de PVV dat wil kan dat, waar bemoeit Brussel zich mee, uit de EU als ze zo door gaan, Roemenie komt er wat mij betreft nooit bij, zigeuners en dieven zijn het.

  3. @HoerenSloep [3]:

    misschien omdat arbeids krachten deel uitmaken van de gemeenschappelijke markt volgens het Europees verraad…
    Is al zo sinds de EEG trouwens..een zogenaamde consequentie..
    en gezien Polen sinds 2004 onderdeel is van de EU..

  4. Nee, de bedoeling is, dat Rutte er “afstand” van neemt. Hij stelt zich terecht op het standpunt, dat de regering zich niet bemoeit, wat private partijen, als een politieke partij ook is, uitspoken. Wat de EU wil doen is een “resolutie” aannemen, dat Rutte “afstand” neemt. Die kunnen ze naast zich neerleggen, maar dan kunnen ze het moeilijk krijgen om 1 miljard afrdachtvermindering te krijgen. Volgens mij kun je ook gewoon zeggen: “Ik betaal niet!” want tot nu toe beschikt de EU nog steeds niet over een leger.

Comments are closed.