Onze lieve heer heeft mij ook niet volmaakt gemaakt, dus geef mij er de schuld niet van dat ik niet volmaakt ben. Waarschijnlijk denkt Diederik Samson zo, maar hij gedraagt zich er niet naar, want hij gedraagt zich als een egotripper, activist die soms agressief is en snel kwaad kan worden.

 

Zou hij een walvis geweest zijn dan zou hij de boten van walvisjagers verpletterd hebben, en bij zijn strijd tegen kernenergie is hij wel in staat dat  op deskundig wijze uit te gaan leggen, maar zou ook als een olifant met een plaat voor de kop overal doorheen drammen.

En als je een olifanten geheugen hebt, dan zal er nog veel politieke onrust, irritante en tegengas vanuit andere politieke hoeken komen.

Het is afwachten hoe dit afloopt, maar PvdA mensen zijn nu eenmaal idealisten en volledig partij gebonden, zelfs als het ten koste gaat van de maatschappij, werknemers en inwoners.

Het duurt vaak niet lang of een kort lontje zorgt voor een explosie.
—————————–
Ingezonden door Reiny

11 REACTIES

 1. @Romee [2]:
  Ik ben blij dat er toch nog meer mensen volmaakt zijn!!!

  De vraag is serieus: wat bedoel je met “volmaakt”??
  Wie beoordeelt dat?
  Vaak merk ik dat iemand er mee bedoelt dat er altijd wel dingen aan een mens zijn die “anders” (beter?) kunnen.

  Word ik volmaakt als ik leer piano te spelen of vloeiend Spaans te spreken?
  Het is een feit dat een mens is, zoals hij is.
  En daarmee kan hij goede en slechte dingen doen. In samenleven met anderen centreert dat om het NAP en/of de missie van de Vrijspreker!!

  Romee [9] reageerde op deze reactie.

 2. wel een heel kort stukje om iemand een beetje af te branden.
  Juist omdat hij kernfysica heeft gestudeerd lijkt hij mij wel een man die alles vanuit verschillende perspectieven kan zien. komt nog bij dat kernfysica op een ‘groene’ dezelfde uitwerking heeft als zonlicht op dracula.

  Rycardo [10] reageerde op deze reactie.

 3. Iemand die met de naam Diederik, hetgeen “Machtig onder het volk” betekent, door het leven gaat is bij mij bij voorbaat al verdacht, bovendien heeft de man gestudeerd en is alleen om die reden al volkomen ongeschikt om een ‘arbeiderspartij’ te leiden.
  Dit laatste opent natuurlijk wél weer perspectief want om de wereld weer helemaal gezond te maken is het noodzakelijk dat partijen als de PvdA zo snel mogelijk volledig van de aardbodem verdwijnen inclusief hun achterlijke gedachtegoed.

  Ik reageer ook altijd heel heftig op het uiterlijk van personen (‘de eerste indruk’) en zo ook in dit geval weer. Zoals de man nu op mij overkomt lijkt het erop dat hij een lichaam heeft gekregen maar nog niet weet hoe er mee om te gaan en als hij begint te praten zetten ze hoogstwaarschijnlijk in China de vuilnisbakken buiten.

  Igor [7] reageerde op deze reactie.

 4. Beetje onder de maat dit artikeltje, beetje nivo US republikeinen, ongetwijfeld is Diederik Samson geen haar beter als de rest in den haag maar tenzij je dit enigszins onderbouwd voegt dit artikel niks toe aan wat ik over die vent….

 5. @Rob [5]:
  Nee jij zou geschikt zijn als leider…..
  Hou die eerste indruk lekker in je achterhoofd, soms kan het namelijk zo zijn dat jouw eerste indruk de plank volledig misslaat, of ga je mij nu vertellen dat je nog nooit iemand hebt ontmoet die niet aan de verwachting van zijn uiterlijk voldoet?

 6. Van zijn zwakke punt (woedeuitbarstingen) zal Wilders dankbaar gebruik maken. Binnenkort in dit belastinggeldtheater: Diederik as Mr. Angry !

 7. @Hub Jongen [3]:

  Volmaakt:

  In praktijk:
  Volmaakt is een soort smaak.
  Voor iedereen anders.
  Door smaakverschil is er minder schaarste.

  In theorie:
  Volmaakt zo maar één vorm kunnen aannemen.
  Voor iedereen gelijk, alles zou gelijk zijn.
  Volmaakt zou saai zijn, want iedereen zou hetzelfde zijn en dezelfde smaak hebben.
  Het zou veel schaarste veroorzaken.

  Als je het omdraait:

  In de praktijk:
  Niet volmaakte mensen, veroorzaken minder schaarste.
  Volmaakte mensen, veroorzaken schaarste.

  Ambtenaren veroorzaken schaarste, dus dit zullen wel volmaakte mensen zijn.

  Snap je het nog Hub?

 8. @anand [4]:
  Diederik heeft helemaal geen, al dan niet kort, stukje nodig om volledig af te branden. Dáár zorgt hij zélf namelijk wel voor 🙂

 9. als lijder van de moslim partij ( = PvdA ) wens ik hem veel sterkte .

Comments are closed.