De inkt van de overeenkomst om weer 130 miljard euro in de bodemloze Griekse put te gooien is nog niet droog of het IMF komt al met de mededeling dat er MEER hulp nodig is. Want als u niet betaalt, dan breekt er onoverzienbare ellende over u uit!!

 

Thijs Baas publiceert op 16 maart “IMF houdt hart vast over Griekenland”

“Om een chaotisch bankroet te voorkomen is meer hulp nodig. Anders zullen de Grieken niet binnenboord kunnen blijven van de eurozone, ……. Het IMF vreest dat “zonder steun of financiering door de Europese Centrale Bank (ECB) een wanordelijk vertrek uit de eurozone onvermijdelijk is”.

Dwz. Nog meer schulden kwijtschelden en nog meer geld geven.

WE hebben daar op de Vrijspreker al vaker op gewezen. Dit dringt echter kennelijk niet door bij de NL-politici.
Zij wekken daardoor wel zeer sterk de indruk dat ze het niet horen willen. Ze hebben een eigen programma. Daarvoor laten ze hun kiezers kennelijk vallen.

Ondertussen wordt de bezetting van Griekenland door de EU verder opgebouwd.
Er gaan 160 Duitse belastingdeskundigen en met “deskundigen” uit 12 landen komen nog meer controleurs!!

Horst Reichenbach, het hoofd van deze “taskforce”, benadrukt dat deze aanwezigheid van experts gezien moet worden als een “complete uitdrukking van EU-solidariteit”.
En die bemoeien zich met alles, waaronder: landregistratie, uitzoeken wat is van wie, Internet, medicijnen, management van de overheden, vuilbehandeling en exportprocedures.

Zolang “Nederland” nog zit te klungelen met 3, of met 4,5 % begrotingstekort, kunnen de Nederlanders ook de “hulp” van Duitse belastinginners en meer “solidariteit” uit de EU verwachten!

Ondertussen sukkelen ze door en laten ze hun vertegenwoordigers en politici rustig het Europees Slavernij Mechanisme  (EMS)  over het volk gereed maken.

10 REACTIES

 1. @Nico [1]: Nee hoor, de meesten slapen gewoon verder. Toen ik er afgelopen week op mijn werk over begon zei iemand: Niet zo somber hoor, het gaat nu even wat minder maar straks gaat het allemaal weer beter. Ik heb verder mijn mond maar gehouden, want dit was al de zoveelste keer dat ik tegengesproken werd, een andere collega dacht afgelopen zomer dat de dalende huizenprijzen iets tijdelijks was en dat ze na verloop van tijd wel weer aan zouden trekken. DREAM ON.

  Snel [8] reageerde op deze reactie.

 2. Ik zie “het volk” eerder de straat om gaan om massaal geweld te gebruiken tegen de allochtone medemens dan een protest actie gericht tegen de overheid.

 3. @K.Lavrijsen [4]:
  “De Nederlanders..

  Niet allemaal.
  Maar er moeten er wel eerst voldoende overtuigd zijn dat actie kans van slagen heeft.
  Met 3 personen naar Den Haag optrekken geeft weinig kans!!

 4. @Nico [1]:
  Zo denk ik er voortaan ook over. Laat de shitstorm maar komen. Als het genoeg riekt dan worden mensen misschien eens een keer wakker. en dan kunnen libertariers het gat vullen.

 5. @Rosa [9]: In nominale termen zal dat niet eens zo lang meer duren. Als om een complete instorting van het bakensysteem te vermijden de geldsluizen worden opengezet en er triljoenen (“sextillions”) worden bijedrukt door de ECB en een brood over een paar jaar 100 euro kost, dan zullen huizenprijzen heus wel hoger zijn dan vandaag, maar de procentuele stijging zal achterblijven bij de prijsontwikkeling van consumentengoederen … relatief zullen huizen dus fors dalen in waarde. Maar uiteraard niet nominaal want anders zou een brood van 1 miljoen(*) duurder zijn dan de gemiddelde eensgezinswoning.

  (*) mocht 1 miljoen voor een brood belachelijk klinken, besef dan dat dit ook zo leek voor de hyperinflatie in Weimar-Duitsland begon. Na afloop dachten mensen er ineens heel anders over.

Comments are closed.