Jan-Kees de Jager is blij. U moet betalen, direct of indirect

De banken zijn gedwongen om vrijwillig schulden van Griekenland kwijt te schelden en hebben zich daar slaafs bij neergelegd. Het is mij onbekend waardoor en of er iets tegenover staat.

En wees gerust. Dit is niet het einde. Over de volgende bail-out van weer tientallen miljarden wordt al gesproken door de politici.

 

Als dit ook u allemaal verdacht voor komt en u wilt er iets meer van leren, kijk dan op:
So, What’s Next Step Towards The Eurocalypse?

<http://www.zerohedge.com/contributed/2012-10-09/so-whats-next-step-towards-eurocalypse>

U leert dan onder andere dat:

De eis van de helft van je geld voor een obligatie afgeven als je een pistool tegen je hoofd hebt is geen faillissement maar een verdraaid goede daad.

Ik vrees dat we nog veel verrassingen tegen zullen komen.

29 REACTIES

 1. @Anno Zijlstra [1]:

  Vergeet niet dat de banken dit verlies van hun lopende winsten zullen aftrekken. Het gevolg is dat volgend jaar Jan-Kees de Jager ineens zal melden dat de belastingopbrengsten miljarden tegenvallen.

  Hij moet alleen nog de goede leugen verzinnen omdat hij nooit kan zeggen dat de Griekse tragedie de oorzaak van de verminderde belastingopbrengst geweest is. Ik vermoed dat hij zal komen met de grote leugen van de slechte economische gang van zaken in het jaar 2012.

  Daarna zal Jan-Kees de Jager op extra geld moeten gaan jagen. Simpel vertaald zal dit betekenen dat de belastingen fors omhoog moeten. Wie betaalt aan het einde van de dag het gelag? Juist wij!

 2. Hub,dit jaar in april ga ik met pensioen, bij de laatste meeting(met het pensioenfonds-PME) werd mij verteld dat ik volgend jaar 7% in ga leveren
  Dat geloof ik niet want ze komen er niet uit daar in brussel
  Zelf houd ik al rekening met het dubbele ,en over de jaren heen zal dat nog meer worden
  Wij worden langzaam maar zeker volledig uitgeknepen
  Dat hele EU gebeuren gaat ons de das omdoen
  Schoothondje JPB heeft ons gewoon uitgeleverd aan Brussel met de Lissabon treaty
  Wij hebben gewoon niets te vertellen en zullen moeten bloeden voor de fouten van anderen-met name de banken
  Stemmen? net als in amerika maakt het niets uit,het is een pot nat

  Anno Zijlstra [7] reageerde op deze reactie.
  Philosoof G&R Eigenwijs [23] reageerde op deze reactie.

 3. Anno, ik zeg dit niet gauw, maar je bent een ongelofelijke LUL!
  Je bent het dus helemaal eens met Faaleid Wolfsen, de ‘burgemeester’ van Utrecht, die er geen problemen mee heeft dat mensen worden weggepest door geïmporteerd gajes. Door niet te vertrekken zouden die mensen dus ingestemd hebben met het pestgedrag van het tuig. Je draait de zaken om.

  Wangedrag dient bestraft te worden, dit soort tuig dient permanent uit de samenleving verwijderd te worden. Maar Anno Zijlstra geeft het tuig graag vrij baan. De hardwerkende mens die probeert de vruchten van zijn arbeid te plukken moet het maar elders opnieuw gaan proberen.

  Je bent een collaborateur! Daar wist men vroeger wel raad mee.
  Hoc Voluerunt [10] reageerde op deze reactie.

 4. @Anno Zijlstra [5]:
  Iemand komt dagelijk ongevraagd jou huis binnen en steelt van je.
  Je wil je verdedigen maar als je iets aanschaft en het probeert wordt je huis platgelegd en jij ontvoerd.

  Je meld dit tegen je buurtgenoten dat het niet normaal is en ze zeggen.
  Verhuis dan gewoon, door te blijven accepteer je een dief in je huis.

  klinkt dit logisch?
  Dus door te blijven stem je in met het feit dat een staat/overheid eigenaar is van jou lijf en goed en er mee kan doen en laten wat het goed dunkt onder bedreiging van geweld?

  Het hele punt is juist dat mensen als ik en vele libertariers de authoriteit en rechtvaardiggheid van deze daden niet aanvaarden of erkennen. Er is namelijk nooit spraken geweest van een vrijwillige afspraak.
  Door te zeggen, ga dan…. zeg je dus eigenlijk: ” ja, ze bezitten jou en hebben rechtmatige claim om jou eigendom af te nemen naar hun goeddunken, desnoods onder dreiging van geweld”

  Chapo…
  @lonelymind [8]:
  Dacht dat we het over brussel en pensioen hadden?
  niet ” geimporteerd gajes”

  @Ron Arends [9]:
  Wou dat ik het kon, maar wie zal het zeggen. De meeste mensen die nu het vermogen niet hebben om de biezen te pakken zoals ik zullen het waarschijnlijk nooit vergaren, gezien iedere overgebleven stuiver uit je geknepen wordt.
  Spaar je wordt je belast
  Onderneming starten? eerst belasting betalen.
  Iets erven, eerst hen betalen.
  Pensioen? tegen die tijd hebben zij die al voor je verbrast/

  moedeloos wordt je er van.

  lonelymind [20] reageerde op deze reactie.

 5. http://www.presseurop.eu/nl/content/news-brief/1599821-banken-strijken-80-van-hulp-griekenland-op

  En zo blijven de EU-burgers dankzij de EU en De Jager en Rutte en de 2e Kamer genaaid worden. Het geld wordt op die manier stelselmatig doorgesluisd van de burgers naar de grootbanken. Dat er door de Nederlandse “vertegenwoordigers” landverraad t.o.v. de Nederlanders is gepleegd is duidelijk. Ik vraag me steeds meer af welk welzijn onze vertegenwoordiging voor ogen hebben. Die van henzelf of die van ons. Indien het kapitaal regeert gaat de vrijheid ten onder en worden mensen tot slaven gemaakt. En vergeet even niet dat Nederland steeds meer een politiestaat wordt, met dank aan Opstelten en Teeven (onze “crimefighters” humm). Ook al over de nazipraktijken (verplichte huiszoekingen) gehoord die met Keuniginnedag zullen plaatsvinden? Werk je niet mee, zal je gearresteerd worden. Nog even en dan breekt hier ook de opstand uit, aangezien de bevolking het inmiddels kotszat is om belazerd/uitgeknepen/door onzinnige wetten en regels van hun vrijheid worden beroofd/door zelfverrijking en graaien en alsmaar geld uit Nederland ziet verdwijnen. En zo kan ik nog even doorgaan. Oja, totale controle hoort hier ook nog bij.

  Philosoof G&R Eigenwijs [25] reageerde op deze reactie.

 6. En vergeet mijn link ook even niet te lezen, dan wordt het wat duidelijker.

 7. @Anno Zijlstra [16]:

  Brandstof is in Thailand nog veel duurder dan in NL in verhouding tot het daar gemiddelde inkomen. Ik vraag me altijd af hoe die taxi’s (rijden op LPG) daar toch zo ongelooflijk goedkoop kunnen zijn en toch nog een boterham opleveren voor de chauffeurs.

 8. ik sta ook te kijken van het aantal nieuwe auto’s in Thailand, in Bangkok rijden nieuwe Porches rond,wordt als een gek gebouwd, ene dure restaurant na het andere gaat open, recessie ? -:) niet in Azie .

 9. “Gelukkig” is de “redding” van Griekenland nog maar een heel klein stapje op weg naar de totale ineenstorting van het eurogebied. Italië is inmiddels met haar schuld ook over de 120% heen en als dat land in problemen komt kan de hele boel voor dumpprijzen opgekocht worden door China. De zogenaamd rijkere landen in Europa kunnen het dan echt niet meer betalen. Zeg maar dag tegen uw pensioen en begin een volkstuintje. Wel een hoog hek er om heen zetten.

 10. @Hoc Voluerunt [10]: Als je de correlatie tussen vluchten voor geïmporteerd gajes en vluchten voor benoemd gajes niet ziet ben je de realiteit inmiddels behoorlijk kwijt. Het concept is namelijk hetzelfde, de remedie ook: het gajes aanpakken.

 11. Vorig jaar ging dhr. Jager nog prat op het feit dat hij heel wat belastinggeld had weten terug te vorderen van diegene (bonusfuckers)die hun kapitaal ergens in het buitenland hadden gestald. Als die verekte tycoons uit Griekenland wat steviger werden aangepakt, dan hoefde het gewone volk uit Griekenland niet zo te kreperen. Het is te zot voor woorden dat “Europa” deze tycoons overeind houden met onze miljarden. Dit vraagt bijna om anarchie… citaat uit nu jij:Stinkendrijke Grieken brengen met een noodgang hun kapitaal over de grens, zodat ze niet onder een brug hoeven te slapen als hun regering de drachme zou herinvoeren. Alleen in Zwitserland staat al 200 miljard euro, bijna evenveel als waarmee Europa in twee steunplannen heeft beloofd de Grieken te helpen.
  Stinkendrijke Grieken brengen met een noodgang hun kapitaal over de grens, zodat ze niet onder een brug hoeven te slapen als hun regering de drachme zou herinvoeren. Alleen in Zwitserland staat al 200 miljard euro, bijna evenveel als waarmee Europa in twee steunplannen heeft beloofd de Grieken te helpen. (bron nu jij)

 12. @4
  Ik weet zeker weten dat Jan-Kees de Jager dezelfde personen de schuld zal geven, het eigen volk (zoals Wouter Bos dat deed).

 13. @jan-47 [6]:
  Het zijn geen fouten, het is een berekend proces van de geen die de macht hebben.
  Hij bepalen in onderling overleg hoe het beleid zal zijn.
  En onze politiek gekozen loop jongens, voeren dat naar op
  dracht uit.
  Volg de geld stromen en zie waar je terecht komt, dat is de
  rode draad die alles aan een rijgt.

 14. @Eize [12]:
  Dan verhuist de maffia mee, zij kunnen dan namelijk niet meer afromen en zouden zelf aan het werk moeten.

 15. @MareJane [13]:

  Je gevoelens vertegenwoordigen een hele grote groep burgers,het is allen jammer dat je niets te vertellen hebt.
  De democratie is er om te zorgen, dat U het niet voor het
  zeggen krijgt.

 16. o ja
  maar waar gaat ik dan heen
  Het is makkelijk te zeggen dan ga je verkassen
  Maar ik wik wel een beetje zekerheid op mijn leeftijd
  So wat’s nexst
  Alles is hier in vernederland is vast gelegd

 17. “De banken zijn gedwongen om vrijwillig schulden van Griekenland kwijt te schelden”
  het is idd een complete filosofische kortsluiting, die ik zelfs door een leek ontmanteld hoorde worden.

Comments are closed.