Al verdraait de politiek de waarheid nog zo snel, de Vrijspreker achterhaalt haar wel.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

3 REACTIES

  1. De schuldigen kennen we al via deze link bijvoorbeeld

    http://www.occupyamsterdam.nl/2012/03/08/de-top-van-de-piramide-de-rothschilds/

    Het moge duidelijk zijn dat als je dit spelletje een jaar of 300 hebt kunnen spelen met de meerderheid van de landen van de wereld, je in staat zou moeten zijn om een rijkdom te vergaren waarbij Bill Gates en Rupert Murdoch armoedzaaiers zijn. En wellicht nog veel belangrijker is dat je een macht hebt over overheden die ongekend is omdat je het geldsysteem waar zij en hun bevolking gebruik van maken controleert.

    Vraag eens aan uw politieker waarom je nog zinloos werkt voor een systeem van uitbuiting en vreedzaam bijdrage voor sociale zekerheden betaalt, die je toch nooit zal terugkrijgen en ook waarom het doel van het piramide-spel is achterhaald. Nu enkel nog de daden bij het woord voegen… 🙂

  2. Vrijspreker achterhaalt de leugen wel, maar de politiek is snel en verandert het dan wel.

Comments are closed.