Vrijspreker heeft al eerde bericht over de -laten we zeggen- gebrekkige audits van de Nederlandse goudvoorraad. Hoeveel we precies hebben is onbekend, waar de voorraad zich bevindt, is eveneens onduidelijk. Delen van de voorraad zijn waarschijnlijk “vrijwillig” afgestaan aan de ECB bij oprichting, maar dat weten we ook niet zeker. De SP heeft daar recentelijk kamervragen over gesteld.

 

Onze buren, bij monde van het Duitse Federale Audit Bureau hebben ook kritiek geuit op de gebrekkige auditvoering van de Duitse goudvoorraad. Duidelijk is wel dat een groot deel van de Duitse goudvoorraad niet in Duitsland ligt. Niet alleen de Duitse burgers, maar ook politici en de Bundesbank worden nerveus. Het ziet er naar uit dat ca. 60% van de Duitse goudreserves in het buitenland liggen.

En aangezien de ECB ’s werelds grootste “Bad Bank” geworden is, waarbij alle schulden nu eigendom zijn geworden van de Europese belastingbetalers, willen de Duitsers hun goud geaudit hebben en eveneens retour binnen de eigen landsgrenzen. Voor het geval van SHTF (Shit Hits The Fan).

Wanneer worden de Nederlanders eens nervös?

Het artikel:
http://www.zerohedge.com/news/germany-review-bundesbank-gold-reserves-frankfurt-paris-london-and-new-york-fed

Laat aan duidelijkheid niets te wensen over!
Ingezonden door Melchizedek
—————————————————————–

NASCHRIFT:
Als u uw eigen toekomst, en die van uw kinderen veiliger wilt hebben, moet u de petitie tekenen en verspreiden onder uw relaties. U kunt die vinden op: (nu al 1081 medestanders):
http://petities.nl/petitie/openheid-over-de-nederlandse-goudvoorraad

Om iets te ondernemen is een eerste vereiste toch dat je de feiten moet kennen!
Welnu: EIS dat die feiten op tafel komen!

6 REACTIES

  1. Dat komt nooit meer terug want het is allang gejat en in ‘veiligheid’ gebracht! Door wie? Wat dacht U van onze regeerders?

  2. In mijn e-mailadres verschijnt alleen de link naar de betreffende pagina van de petitie, maar niet de bevestigingslink. Daar schiet helaas niemand iets mee op. Daar moet dus nog wat aan gedaan worden.

  3. Tja dat is weg gevlogen en zien we never, nooit, niet meer terug. Wat kan je anders verwachten van de criminele maffiabendes die de wereld besturen.De (R)overheid doet niets anders dan haar burgers bestelen onder het mom van democratie.

  4. Een argument om ons goud in Amerika te stallen is dat het daar veilig ligt voor als er ooit nog eens oorlog komt. Maar ondertussen hebben we al onze tanks en prtls’s verkocht, omdat er toch geen oorlog meer komt! Policitici spreken elkaar dus weer tegen.

Comments are closed.