zondag, 22 april 2012
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

De Jager gaat op jacht naar hedgefondsen.

Meer toezicht en wetten worden door de Jager in gang gezet. Alsof er al geen toezicht was en blijkbaar  ‘denkt’ men dat als een wet niet helpt, meer wetten wel werken. Vergeet het maar.

De uitleg en analyse van hedgefund adviseur John Hoek in DFT is wel een heel goede: tinyurl.com

Hoek roept daarbij op tot veel meer controle op die andere hedgefunds te weten de overheden en centrale banken, die ongecontroleerd (uw) miljarden spenderen en waar ik aan wil toevoegen de systeembanken, die met een hefboom van meer dan 10 werken, dat zijn nog eens hedgefund achtige zaken, alleen is daar geen risicobeheersing bij.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Igor schreef op : 2

  Alles wat niet werkt maar wel bakken met geld binnen harkt mag van mij lekker opzouten, dit geld voor zowel toezichthouders als hedgefunders.

  .M [3] reageerde op deze reactie.

 2. Willem de Zwijger schreef op : 4

  Het enige antwoord op de hebzucht van de bankiers en hedgefonden is ze te raken in hun eigen systeem. Het beste kan je hun treffen door geld uit hun systeem te halen en te treffen in het hart, zodat ze het hefboomeffect niet misbruiken over de rug van ons. Een paar adressen waar je goud en zilver kan kopen: www.kevelam.nl of www.solidor.com
  veel succes met de strijd!

 3. Igor schreef op : 5

  @.M [3]:
  Ik geloof best dat ze een drukke agenda hebben maar voegen ze iets toe ?