En alles gedaan tegen dit kwaad? Ga dan naar gerust naar ander artikel.

Maar als je graag nog beter wilt weten wat de politici allemaal met jou willen doen, lees dan ook het artikel dat Ad Broere net vertaald heeft.

 

Ga daarvoor naar: “Hoe Goldman-sachs de ECB kaapte”.

Het is toch te gek dat politieke parasieten, productieve “producers” zo kunnen blijven uitmelken.

En de kans dat het lukt de politici zover te krijgen dat ZIJ begrijpen wat er speelt, en dus TEGEN ratificatie stemmen, is nog gering.

U kunt uw stem nog toevoegen aan de 8.315 die proberen iets te doen.

Dat kan op: http://petities.nl/petitie/het-esm-verdrag

3 REACTIES

  1. Broere vindt dat de democratisch gekozen overheid onze vriend is. Volgens mij denken een hoop libertariers daar heel anders over. Hij denkt dat fractional reserve banking niet in private handen thuishoort, maar bij de overheid. Dat klopt waarschijnlijk meer met de instincten van de socialistische econoom Ad Broere: alle kapitaal behoort principeel aan de overheid. Dag, eigendomsrecht! Voorwaarts, kameraden.

  2. Ongelooflijk dat iedereen dit zomaar laat gebeuren. Democratie wordt gewoon overboord geflikkerd. Straks helemaal niets meer te vertellen; niet over de pensioenen, niet over de aantallen immigranten etc. etc. En als klap op de vuurpijl gaan we zgn. bezuinigen voor Brussel. Welnu bezuinigen betekent snijden in je eigen uitgavenpatroon, niet mensen opzadelen met extra lasten zoals BTW, accijns, afschaffen km-regeling etc. Ik volg de vrijspreker-beweging al een tijdje. Jullie doen goed werk. Inhet verleden hadden jullie aktie’s met stickers en T-shirts EU-NEE.
    Ik denk dat die nu pas heel erg aktueel gaan worden. Heel NL moet met deze stickers gaan rijden. Maar……..hoe en waar kan ik deze bestellen, kopen, krijgen of wat dan ook.

Comments are closed.