En de Nederlandse politici stimuleren de overgave van Nederland. En het Nederlandse volk weet niet eens dat dit aan het gebeuren is, of sluit de ogen  en volgt als makke schapen!

 

“Nederland” werd een dikke 400 jaar geleden een soeverein, zelfstandig land met Willem Van Oranje, vaak genoemd “Vader des Vaderlands”.
Het definitieve einde van die soevereiniteit wordt bezegeld door het aanvaarden van het ESM, het Europees Stabiliteits Mechanisme. (hier duidelijker Europees Slavernij Mechanisme genoemd)

Het onbegrijpelijke daarbij is dat de Nederlandse machthebbers zich al hebben overgegeven. Het “mechanisme” is al door Rutte-deJager getekend. Het moet nog geratificeerd worden, maar als je de politici hoort praten of schrijven is dat verder een wassen neus. Ze weten waarschijnlijk helemaal niet wat de consequenties zijn. (of denken ze aan de mooie baantjes?)

Ook lijkt er een afspraak met de media, maar die durven of willen ook niet protesteren en zwijgen er dus maar over. En het volk slaapt verder.

Ondanks dat er op de Vrijspreker al jarenlang voor wordt gewaarschuwd.
Zie bvb artikel “Nederland Soeverein?” uit 2006!!
https://www.vrijspreker.nl/wp/2006/01/nederland-soeverein/

Kennelijk heeft de Vrijspreker nog niet voldoende overtuigingskracht!!!!
Maar misschien kunt u nog een klein beetje DOEN :
Ga naar artikel over petities.
https://www.vrijspreker.nl/wp/2012/03/doet-u-iets-om-uw-vrijheid-te-verdedigen/#more-106166

-De Opper-Commissaris ( OC ) is al aangekondigd. Gedacht wordt dat onder die oppercommissaris in elk land panels van afgestudeerde economen komen die intensief elk land controleren en rapporteren aan de OC.

Deze krijgt de bevoegdheid om zelfstandig maatregelen te dicteren en kan daarbij niet gehinderd worden door andere commissarissen of zelfs president van de commissie.

De dictatoriale afspraken worden gesteund door het nu in de laatste fase verkerende Europees Slavernij Mechanisme (ESM) dat al door Rutte-deJager vrijwillig is getekend en waarmee alle Nederlanders hun laatste stukje soevereiniteit kwijt raken.

Het Parlement kan het nog afremmen.
Maar wie gelooft nu nog in dit Parlement?

Het wordt een door Duitsland gedicteerd dictatoriaal regime.
<http://www.zerohedge.com/news/meet-uber-kommissar-germany-expands-european-domination-plan-will-enact-european-budget-supervi>

 En Angela is blij met haar resultaat.
Dinsdag stelde ze in Praag tevreden vast dat de lidstaten bevoegdheden stap voor stap aan het afgeven zijn aan “Europa”!!!
<http://euobserver.com/1016/115797>

Arm slap Nederland! Iedereen kon het weten, maar te weinigen hebben te weinig gedaan.

23 REACTIES

 1. zo blij ben ik niet met die Willem van Oranje want er kwam na een milde Spaanse tijd ineens een streng ptotestand regime en Oranje beschoude vrij Nederland als zijn Nederland, blij dat Napoleon een frisse wind lied waaien later.
  Samen als EU met euro munt sterk in wereld van morgen, liever als republiek ook, maar dat zit er aan te komen.

  Burnitall [8] reageerde op deze reactie.

 2. Nederland , blijft Nederland ,
  zoals de staten in de VS ook zelfstandig blijven
  alleen de EU doet datgene wat gezamenlijk geregeld moet worden
  Maar al die mieren neukers wetjes van de vele vele ambtenaren werken echt storend .
  Stuur minstens 50 % van de ambtenaren naar huis ze storen echt !
  Volgens de geleerde Parkinson …….
  de productie van een ambtenaar is omgekeerd evenredig met het aantal .
  Ofwel hoe meer ambtenaren , hoe minder er wordt gepresteerd .

  Reteip [5] reageerde op deze reactie.

 3. Markwaardig artikel voor vrijspreker.
  Het clubje “aan de trigger” is dus een andere aan het worden.
  So what?

 4. @Keulen is Cool

  Hee, da’s lang geleden.
  Ook een ban gekregen op Elsevier?

 5. @keuleniscool [2]: alleen de EU doet datgene wat gezamenlijk geregeld moet worden

  Dan wil je vast uitleggen wat gezamenlijk geregeld moet worden. Militair optreden? Nahhh, landbouwsubsidies? Neuhhhh. Economie? We zien wat er van geworden is dus laat dat ook maar zitten. Dan blijft er volgens mij weinig over…
  O wacht, de rechtheid van komkommers natuurlijk! Hier hadden ze tenminste zelf het verstand om de regulering naar de prullenmand te verwijzen, deden ze dat ook maar met zichzelf :-/

 6. wat me bij vrijspreker opvalt is het narrow mind denken, men zit gevangen in een soort NL landen kooi (Maastricht tot den Helder) en alles daarbuiten is niet goed, alsof Nederland een schip is wat zo weg kan varen. In FRiesland zie ik dat ook, en bij de Vlamingen en Basken, eigen landje spelen. Dat kan als iedereen weer een geit en een varken neemt en een akkertje gaat verbouwen, een weefgetouw voor de kleding. Amisch people in de VS leven ook zo, ze ontkennen de rest, ze hebben een koets, dat is genoeg.http://www.abendblatt.de/multimedia/archive/00138/amish_HA_Vermischte_138017c.jpg

  Hub Jongen [7] reageerde op deze reactie.

 7. @Anno Zijlstra [1]: Hmmmm..
  Misschien moet je nog eens de boeken open slaan wat betreft de spaanse overheersing. Die was verre van mild. Napoleon was niet veel beter en ondanks dat hij een andere wind LIET waaien. Enne een republiek is ook niet alles… Ook deze denken dat democratie zaligmakend is…Maar democratie is en blijft een vorm van dictatuur die een wezenlijke minderheid blijft onderdrukken en terroriseren…

 8. Arm slap Nederland? Arm slappe Vrijsprekers. Nota bene donderden ze hier een tijd geleden degenen van de site die opkwamen voor de vrije, alles kunnen zeggende en soevereine mens. Hoe wil je dan in vredesnaam mensen verenigen en uitmaken voor slap als je zelf een ontiegelijke balk in je oog hebt? Laat eerst mensen zich hier kunnen verenigen voor je ze ergens anders wilt hebben. Een tweespalt die hier en op ander fora onder de reageerders is ontstaan zal nimmer kunnen bijdragen aan een sterk en soeverein Nederland.

  Kort gedacht; “Als het hier al niet lukt, waarom zou het dan ergens anders wel moeten lukken??”

  Welterusten, H J
  Hub Jongen [11] reageerde op deze reactie.
  Igor [13] reageerde op deze reactie.

 9. @Burnitall [9]:
  Goed lezen Burnital.
  Ik stel dat als mensen willen leven zoals ze zelf willen, anderen daar niets mee te maken hebben. Tenzij die mensen het NAP overschrijden want daarmee verhinderen ze anderen te leven zoals die zelf willen.

  Bommen gooien en moorden horen daar niet bij.

 10. @Petar [10]:
  Ja een poosje terug ging het hier hard de verkeerde kant op, inmiddels heb ik de dictator ook wel bekent als moderator al een poosje niet meer gezien en lijkt de vrede te zijn teruggekeerd.

  En ik blijf erbij dat moderatie hier zo vele male beter is als op andere websites, niemand is perfect en ook een organisatie niet maar zolang mensen dat snappen en bereid zijn hun fouten te erkennen is er de mogelijkheid tot groei en verbetering, en dat heb ik hier meer mogen aanschouwen dat op menig ander webfora.

 11. @Hub Jongen [11]:

  Och, je gaat nu toch niet ontkennen dat iemand die de waarheid vertelt ligt te slapen. Misschien slaap je niet en heb ik me vergist, maar droom je gewoon de verkeerde droom door te denken dat je moet schiften en mensen hier als goedkope afvalbakken aan de weg kan zetten als ze even niet meer nodig zijn. Hoe mooi je het ook wilt verpakken, die schandvlek kan alleen verdwijnen als jij het lef hebt om mensen hier toe te laten die een afwijkend standpunt innemen maar wel de libertarische gedachte uitdragen en samen vechten of zich sterk willen maken tegen de gevestigde orde. Als jij oproept een petitie te ondertekenen, dan zorg er ook voor dat mensen hier van allerlei pluimage aan het woord BLIJVEN.

  Wel eens van gehoord, ‘geen knip voor de neus waard’ ? Hoeveel zijn de Vrijsprekers en HUN woord voor jouw waard? Eerwaarde.
  Onbezoldigd ruifvuller [16] reageerde op deze reactie.
  Petar [17] reageerde op deze reactie.

 12. Willem vO, was chef in dienst van PhilpsII Koning van ook Nederland, hij zou op de winkel passen, echter begon ineens voor zichzelf, en dat zette in Madrid de hoofdstad van het rijk toen kwaad bloed. Dat is in korte trekken het verhaal. Het regime daarna sloot Katholieken (Roomsen) en Joden uit voor iedere baan die de staat had te vergeven. Tijdens het bewind van Napoleon viel dat weg, maar dat duurde maar kort en daarna begon het weer. Josef Luns (KVP) was de eerste Roomse diplomaat na eeuwen. Pas met de opkomst van de Katholieke Staatpartij (Scheapman) kwam er weer politieke invloed terug. Dat hadden de Roomsen dus ’te danken’ aan de Spaanse tijd. WillevO wordt in Madrid als een verrader gezien. Ik ben voor een gekozen staatshoofd, niet wat we nu hebben, een mevrouw die het zo maar wordt. Daar moet het volk een zeggen over hebben. Pas als we zo ver zijn is Nederland echt vrij, eerder niet.Wat de EU deelname aan gaat, dat is een economische samenwerking onder een munt, met een opkomend Azie (ik zit er zelf midden in, en het ergste moet nog komen, geloof me) noodzakelijk om samen sterk te staan tegen dat opkomende Azie als EU. Nederland kan politiek gewoon zelfstandig blijven, maar samen afspraken maken, defensie voeren,grensen bewaken lijkt me slimmer dan dat 25 kleine landen al het huiswerk 25x over doen apart steeds. China heeft liever met 25 landjes te maken dan met een groot stevig verhaal, dus wat China en India aan gaat geldt verdeel en heers . (klompen uit nu, de wereld ziet er anders uit dan 25 jaar geleden, de afhaal Chinees is niet de Chinees die ik bedoel)

  Reteip [20] reageerde op deze reactie.
  Igor [21] reageerde op deze reactie.

 13. Ach, de famous last words van onze Vader des Vaderlands blijken ook al geromantiseerd, dus datzelfde kan dan ook eenvoudig worden gedaan met soevereiniteit.

 14. @Anno Zijlstra [18]:

  Hee kijk, het eerste van jou wat ik als verstandig wil bestempelen! Echter, de EU wil een volledig economische en politieke unie, dat gaat niet! Samenwerken vind ik prima maar dat moet dan wel vrijwillig en met volledige inspraak vh volk, niet zoals het nu verloopt.

 15. @richard [14]:
  “als wij allen zouden leven als de amisch… dan was de wereld een stuk schoner, tevredener, leuker, liever, socialer”

  Schoner zonder twijfel, wat betreft de andere zaken denk ik dat je toch wat beter moet kijken naar de amisch, zo “geweldig” is het allemaal niet hoor.

  @Anno Zijlstra [18]:
  Ik zie het probleem niet zo met china, de gewone chinese mensen willen hetzelfde als mensen elders.
  Als china “echt” gevaarlijk is dat nog steeds geen reden om vrijheid op te geven voor zogenaamde veiligheid.

  De koude oorlog was ook zoiets, en wat heeft dat de wereld opgeleverd?

  Ik ben niet anti europa maar het moet tot stand komen door internationale vrijwillige interactie en communicatie, en ik geloof niet dat er voldoende interactie is tussen burgens van de eurolanden, met de buren wellicht maar verder gaat het nauwelijks, ik vermoed dat de interactie met engels sprekende landen vele malen groter is dan met de eurolanden, europa is taalkundig gefractioneerd, hoeveel mensen hier spreken duits? ik vermoed vrij veel, frans wordt ook nog wel gesproken, favoriet vakantie land van veel nederlanders, maar wie spreekt er italiaans? en spaans? portugees? pools? deens? zweeds? grieks?

  En aangezien wij hun taal niet spreken, en zij zeker niet die van ons, en zelf de eu mensjes allemaal lekker eigen taal spreken is het een hopeloze aangelegenheid, binnen 1 taal wordt er nauwelijks effectief gecommuniceerd laat staan in al die verschillende talen en compleet afhankelijk van een leger interpretators. Ik stel voor dat all die euro-mensen allemaal esperanto gaan leren, dat is een taal zonder geografische basis, ontworpen voor internationaal gebruik.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Esperanto

  Of chinees, als china echt een probleem is hmmm….

 16. Ik zie helemaal geen EU voor me waar we onze culturen binnen prijsgeven, nog talen, ik zie een EU voor me met een munt, en een economisch beleid, een lijn aangaan de asielzoekers/emigranten van buiten de EU, een lijn in bestrijding van criminaliteit een lijn op defensie gebied, en lijn in het voeren van diplomatieke vertenwoordigingen overal elders (ambassades) dat spaart enorm in de kosten. Nooit de taal en cultuur prijsgeven, dat hoort bij de landen en gebieden, dat maakt Europa bijzonder en interessant.

  Igor [23] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.