De grote geheimen zijn niet langer geheim. NWO, Bilderberg, de klimaatleugen, alles is aan bod gekomen dankzij het internet. Zijn er nog geheimen? Zijn er nog complotten? Of is alles intussen zo’n beetje bekend en onthuld? In mijn speurtocht naar onrecht heb ik een onbekend fenomeen weten te vinden. DHMO. Dihydroximonoxide.

DHMO is een stof die vaak levensbedreigend kan zijn en toch is er nauwelijks wetgeving. Heel opvallend, het ontbreekt aan aandacht om het gebruik van deze stof echt goed te reguleren. Waar de EU ons overspoelt met tal van richtlijnen en nutteloze zo niet kwaadaardige wetgeving blijft het ijzig stil uit Brussel als het om de negatieve aspecten van DHMO gaat.

Ook de Nederlandse overheid, die anders zo proactief ageert als er regels kunnen worden opgesteld houdt zich in de casus DHMO grotendeels van de domme. Als er op een beleidsterrein intensivering van beleid nodig is dan is het wel bij het DHMO dossier en juist daar verzaakt de overheid.

Het is belangrijk dat de burger beschermd wordt tegen chemicaliën in het algemeen en tegen DHMO in het bijzonder.  Chemicaliën kunnen dankzij corporatistische wetgeving de maatschappij verzieken en dat is iets waar ik me als Vrijspreker auteur tegen moet verzetten. Met hand en tand, al heb ik vaak het gevoel dat het water me tot de lippen staat.

U vraagt zich intussen wellicht af, wat is er dan zo ernstig aan het gebruik van DHMO. Ik geef hieronder enkele toxicologische en andere effecten van DHMO.

 1. Inhaleren van relatief kleine hoeveelheden gasvormig DHMO kan een pijnlijke dood met een urenlang durende doodsstrijd veroorzaken
 2. Hetzelfde geldt voor het inhaleren van DHMO in vloeibare vorm, longen kunnen deze stof niet goed verwerken, met bij voldoende inname de dood als gevolg
 3. De vaste vorm kan indien er langdurig contact is met de huid de huid ernstig aantasten. Tenen en vingers kunnen afsterven indien het contact voldoende langdurig is
 4. Het is een belangrijk bestanddeel van kankercellen en tumoren
 5. Het is een belangrijk bestanddeel van zure regen

Een risico verhogende factor  is dat het in gasvorm kleur en reukloos is. En dat dit een van de weinige chemicaliën is waar geen waarschuwingsetiketten verplicht zijn bij de levering van dit product! Het wordt soms zelfs in enkelwandige tankwagens vervoerd zonder dat er aanvullende veiligheidsmaatregelen nodig zijn. Transport per pijpleiding vindt ook veelvuldig plaats zonder dat hier zelfs maar een milieu effect rapportage nodig is. Zonder dat u er tegen kan protesteren kan deze stof per pijpleiding door uw straat worden getransporteerd!

Verdere nadelen

 1. Het draagt volgens klimaatwetenschappers bij aan de global warming, iets waar ik zelf niet helemaal achter sta maar wat ik hier toch vermeld
 2. Het versnelt de corrosie van veel metalen
 3. Het vermindert de effectiviteit van autoremmen en heeft al veel verkeersslachtoffers gekost

Er zijn echter de nodige toepassingen

 1. Het wordt gebruikt in de verspreiding van pesticiden
 2. Het wordt gebruikt bij de brandbestrijding
 3. Het is een essentieel onderdeel in veel kerncentrales
 4. Het is een additief in de fastfood
 5. Het wordt in de schoonmaakbranche gebruikt
 6. Het is in het verleden veelvuldig ingezet voor de verdediging van het vaderland
 7. Het zit in tal van alcoholische dranken

Met bovenstaande diversiteit in toepassingsmogelijkheden is het wijzen op de negatieve effecten een hopeloze zaak. De wetgever zal nooit en te nimmer gebruik van dit product durven te reguleren en aan banden te leggen.

Mijn hoop en vertrouwen is dat genoeg lezers dit artikel willen doorsturen zodat de broodpolitici dit niet langer kunnen ontkennen. Ik ben tegen regulering in het algemeen maar de regulering van dit probleem kan zorgen dat we van de regen in de drup belanden. Niet de beste oplossing, maar het scheelt wel een slok op een borrel. Ik ben bang dat er nog heel wat water door de Rijn zal stromen voordat de politici in actie komen. Daarnaast is mijn angst dat de politici water bij de wijn gaan doen als het om het reguleren van deze stof gaat. Dat deze regelgeving niets toevoegt, dat het gezien wordt als water naar de zee dragen. Dat zou zeer jammer zijn, we moeten het kind niet met het badwater weggooien.

====================

Nb: Wellicht kijkt de lezer nu of hij water ziet branden. En artikel waarin wordt opgeroepen tot regulering! Op Vrijspreker! Voor degene die het nog niet doorhad. U ziet nu zelf hoe gemakkelijk het is om alarmistische artikelen te schrijven over iets onschuldigs als kraanwater. Di hydroxi staat voor H2, monoxide staat voor O. Laat u niet bedotten en misbruiken door jargon en alarmisten! De enige oplossing is voldoende burgers die de regelgeving en overheid willen afbouwen.

7 REACTIES

 1. Leuk gedaan, wel jammer dat de waarheid verloren gaat in de grap/leugen.

  “Chemicaliën kunnen dankzij corporatistische wetgeving de maatschappij verzieken en dat is iets waar ik me als Vrijspreker auteur tegen moet verzetten.”

  Vergif kan een hoop kapot maken,dat kan je toch moeilijk ontkennen zeker?

Comments are closed.