maandag, 30 april 2012
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Koninginnedag

Doet u mee met figuur op plaatje?

Koop dan ook een vlaggetje en ga ermee zwaaien.

Rood-wit-blauw mag nu nog, maar zal binnenkort worden vervangen door blauw met sterren.

Dan zullen alle mensen “Brüder” worden!

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen, Cultuur, Overheid, Rechten, Vrijheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Adam Onesto schreef op : 2

  Bea bezit 20% van alle SHELL aandelen.
  Winst in 2011 voor SHELL, 27 Miljard (das 27.000 miljoen)
  Bea’s winst = 20% = 5,4 Miljard !!!!!

  Als ze nou eens gewoon belasting ging betalen dan hebben we 20% van de staatschuld al gedekt en hoeft er niet zo draconisch bezuinigd te worden. Als we dan ook nog eens ophouden met het financieren van deze club (1.8 miljard in 2010) dan hebben we zo ongeveer een derde van het bezuinigings bedrag bij elkaar.
  Nee dus, liever koopt de familie een villaatje in Mozambique die ze weggeven om er daarna dan maar een in Griekenland te kopen voor 4,5 miljoen Pleuro. Hoezo bezuinigen en crisis? Niet voor de Oranjes, die gaan (zoals altijd) weer volgas de bult af…..van onze centen…..was de hele familie maar onder die lawine terecht gekomen dan was onze staatschuld in een klap afgelost.

 2. Hub Jongen (auteur van dit artikel) schreef op : 3
  Hub Jongen

  @Anno Zijlstra [1]:
  Goed gezegd. Blij dat je ook aan de kant staat van mensen die bevrijd willen worden van die EU.

 3. paul schreef op : 4

  ik las ook ergens dat die Surinaamse drugshandelaren waarmee Willem Alexander en Maxima op de foto staan in Mozambique zijn opgepakt voor drugshandel. Frappant als je denkt dat W.A. juist dáár die villa had en wat wordt nooit gecontroleerd als het NL binnenkomt? Juist ja, het regeringsvliegtuig. Het zal toch niet waar zijn. Ik denk dat ik u nu ook wel weet hoe W.A. die villa in Griekenland kan betalen. Of dit allemaal zo is, is natuurlijk de vraag maar helemaal zuiver op de graad lijken mij die Oranjes niet. Gelukkig hebben ze een Rijks Voorlieg Dienst die alles altijd met de mantel der liefde kan bedekken.

  En vandaag alleen goed zwaaien met vlaggetjes voor onze grote leidster en haar illustere zoon !! (het is net Noord Korea haha!!)

 4. Meneer Storm schreef op : 5

  @Anno Zijlstra [1]: Je blijft ze houden in dit land, al die simpele zielen die maar blijven kraaien dat ze niks te verbergen hebben…zelfs op 30-4. Volgend jaar weer, waar is nog een verrassing… Bij u wellicht? Lees alles van:
  boilingpoints.wordpress.com

 5. Thom Holterman schreef op : 6

  Hoe raken we van de monarchie af?

  Manuel Kneepkens deed een voorstel daartoe en zijn inleiding is elders geplaatst. Zie:

  tijdschriftdeas.wordpress.com