De burgers hebben weinig te kiezen, en als ze dat wel mogen dan worden de toegezegde beloften na de verkiezing in de prullenbak gedeponeerd. Het gaat de inwoners er niet om wat een politici allemaal zegt en roept, het eindresultaat telt slechts, en wij zitten niet te wachten op nog weer van die populistische politici die zichzelf zo geweldig vinden. Als het aan mij ligt vergelijk ik ze allemaal met “oeivogels”.

 

En een “oeivogel” is iemand die met veel bombarie aan komt vliegen, zich zat vreet en als dank zijn stront over je heen schijt.

Deze mensen proberen nu op dezelfde populistische wijze, net als Wilders gedaan heeft, ons de kop gek te maken met hun hooghartig gedrag, waarvan we kunnen verwachten dat ze op deze wijze nooit ons land zullen opbouwen, maar nog verder zullen afbreken.

En als u vraagt wie zijn dat dan, dat antwoord kunt u vinden als U eens naar de TV gaat kijken en als politici bij zichzelf te rade gaan of ze zichzelf tegenkomen.

Ingezonden door Reiny

4 REACTIES

 1. Hoewel ik Wilders een Kl**tz*k vind, is hij wel de enige die voor de Nederlanders opkomt, Geld in een bodemloze put gooien wilde hij niet (griekenland), Allerlij belachelijke subsidies opsporen, Tegen de macht van de EU en tegen het kapot maken van de economie door te groten bezuinigingen.

 2. Reiny,
  En als er nu een partij zou zijn met libertarische achtergrond die de overheid zou willen beperken tot infra en recht, zou je hier op stemmen?
  Een nieuwe vogel hoeft bij voorbaat geen oeivogel te zijn.

  Wie of wat zou je tegen houden, om dat zelf te doen?

  Ron Paul stelt zich toch ook verkiesbaar, met zijn libertarische visie op de achtergrond.

  Veel mensen op deze site melken over democratie, maar hoe wil je anders verder komen dan schrijven op dit forum?

  reiny [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Romée [2]: Vervelend dat je mij dat vraagt, het herinnrt mij er aan dat ik inmiddels te oud ben geworden om in de politiek te gaan..

 4. Ten aanzien van het onderwerp ken ik nog een variant.
  Het vliegt en tijdens het neerkomen roept ’t heel hard oei.
  Wat is dat?
  Dat is het oeioei-vogeltje. Dat is een vogeltje met heel grote ballen.

Comments are closed.