Als u geen vrijheid hebt om te kunnen leven, waar heeft u al die overheid dan voor nodig?

vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

6 REACTIES

 1. Vroeger , lang geleden, was de overheid om de burger van dienst te zijn .
  Maar nu zijn de burgers om de ambtenaren te dien ,
  en dit op een slaafse wijze .
  Stuur minstens 50 % van die soort naar huis , ze storen echt !

 2. @reiny [2]: Zo hoorde ik vanmorgen van een collega, die in VLissingen in de gemeenteraad zit, dat de burgemeester van Vlissingen gisteravond tijdens een vergadering tegen iedereen zei, dat ze tijdens de vergadering niet mochten twitteren.

  Lees het nog maar eens, want hier staat dus echt, dat een volwaasen man met benoemde verantwoordelijkheden, andere volwassen mensen met zelfbenoemde verantwoordelijkheden, moet verbieden om puberaal te gaan zitten twitteren, nota bene.

  En dát niveau, bestuurt een stad, beste mensen. Dát zijn onze bestuurders. Je zult er maar op gestemd hebben…

  Ik heb dat opvreterstuig niet nodig. U wel?

  keuleniscool [4] reageerde op deze reactie.

 3. @keuleniscool [4]: Dat burgemeesters benoeemd zijn weet ik, het zijn de mensen in de gemeenteraad, de twitteraars, waarop mensen gestemd hebben. En zij maken (een deel van) het beleid.

 4. een gewone burger heeft 1 x in de 5 jaar de gemeente nodig om het paspoort te verlengen waar dan ook nog eens dik geld voor betaald moet worden, verder maak ik geen gebruik van de gemeente. Als ik nog eens zou trouwen deed ik dat voor de gemeente op de dag dat het gratis is, de leges kosten die men in rekening brengt is bij de wilde beesten af.

Comments are closed.