Wie wordt de nieuwe President van Frankrijk? Morgen, zondag,  is de eerste ronde van de Franse verkiezingen. Het interesseert veel mensen in Nederland helemaal niet. Zij kunnen er toch niets aan veranderen, en moeten eventuele gevolgen maar slikken.

Misschien zouden ze 40 jaar geleden gelijk gehad hebben, maar nu niet. Nu is het voor iedere “Nederlander”  belangrijk wie daar President wordt met zijn grote invloed.  Niet alleen in Frankrijk, maar ook in de EU en daardoor op u.

U bent door de Nederlandse politici de EU in gemanoeuvreerd; of u nu met een meerderheid tegen de EU-grondwet hebt gestemd of niet, ze hebben u er in gestopt. En als u niet doet wat die EU-politici willen, dan sturen ze wel een arrestatiecommando!!

Het is nu te laat om er vanuit Nederland nog invloed op trachten uit te oefenen. Al weet je dat nooit; als je de goede ideeën hebt!
Angela zal er straks ook goed rekening mee moeten houden. Maar zij hoopt duidelijk dat haar vriendje Sarkozy zal winnen. Met hem kan zij de macht in de EU handhaven. Met Hollande wordt dat moeilijker. Die wil heel veel EU-dwang af gaan schaffen.

En met dit laatste zouden ook veel libertariërs al een beetje blij gemaakt kunnen worden.

Maar niet echt, want Hollande eiste en veel grotere socialist dan Sarkozy!!

Voor libertariërs lijkt de keuze op korte termijn voor Hollande omdat die ons (iets)  kan redden van de absolute EU-dictatuur. Maar daarna zal meer socialisme ons de strot af worden geduwd!!

 De enige keus die dan overblijft is NOTA, = None of The Above!

Morgen, na de uitslag van de eerste ronde weten we misschien iets meer over wat ons te wachten staat.

Maar ook dat is maar één van de bouwstenen op weg naar de absolute dictatuur. Er spelen ook nog meer grote politieke belangen in de EU, zoals:
Wie wordt de nieuwe opperbaas, en wie wordt de nieuwe economische dictator?

We hopen daar morgen nog op terug te komen.
Dit wordt een grote stap (achteruit) in  top-dictatuur.

1 REACTIE

  1. We zitten helaas allemaal aan boord van de Auschwitz Express richting afgrond :-((

Comments are closed.