8 REACTIES

 1. NL is en socialitische staat daar moet je de helft van wat je verdient afgeven, de andere helft die niets doet krijgt daar een deel van. Dus wie zegt socialisme bedankt, woont met een uitkering in NL (AOW is ook handgeld van de staat) en is dankbaar, diegenen die er wonen met geld zijn vermoedelijk gek.

 2. Ik hoef u hopelijk toch niet uit te leggen, dat die Reagan ooit een huizenhypotheekplan invoerde waardoor,
  wij een ongelooflijk aantal miljarden kwijt raakten.
  Dat sleutelinleverplan en wegschuld, en die schulden in liet inpakken en die verkocht aan Nederlandse superstommelingen.
  Dat die Reagan de architect was van wat later ons bankrampenscenario werd.
  Dat die Reagan de laatste jaren van zijn ambtstermijn vrijwel seniel was geworden en nog geen twee uur per week als president aan het werk was ?
  Dat anderen alles voor hem regelden ?
  Dat alle partijgenoten die hem opvolgden er een rampzalige economische puinhoop van maakten ?
  Een puinhoop, die niemand, (ook hun aanbeden god niet) op zal kunnen lossen.
  Nee, van dat soort knapt de wereld wel op.

  Econ [7] reageerde op deze reactie.
  Mavado [8] reageerde op deze reactie.

 3. @Romée [2]:

  Bedankt Romée. Ik ben zeer vereerd dat jij je toekomst in mijn handen wil leggen door het mij toe te staan om potentiëel daarover (jouw toekomst) te beslissen, ook als je het daar niet mee eens bent en ik dus geweld uit zou oefenen. Daar zou je dan wel vrijwillig mee in hebben gestemd; dat krijg he er van als je gaat stemmen.

  Gelukkig zal het zo ver niet komen. Ik ben van mening dat politiek niet thuis hoort in een samenleving waarin het non-agressie principe van kracht is.

  Zie ook http://voluntaryist.com/

 4. @Tom [5]: Dat hypotheekplan is door democraten ingevoerd. Ik dacht Clinton of die pindaboer Carter. Het idee was leningen te verstrekken aan mensen die eigenlijk niet kredietwaardig waren, maar via een constructie aan een huis geholpen moesten worden.

 5. @Tom [5]:
  Het gaat hier over de boodschap. Weer een geval van een bepaald “type” mensen die de vorm aanvallen als ze geen weerwoord tegen de inhoud.

  Verder was onder Clinton dat die flut hypotheken ingevoerd werden.

Comments are closed.