Hoever kun je gaan? In een erg moeilijke financiële periode had de belastingdienst beslag gelegd op alles wat ik had. Waar ik het niet mee eens was, maar de macht van deze dienst was niet voor rede vatbaar en ik werd agressief.

 

Ik ging naar het belastingkantoor en leverde een bos met sleutels in en zei, hier hebt u alles wat u wilt hebben, ik houd slecht de auto en vertrek nu naar het buitenland! Ik laat mijn vrouw en kinderen achter en eis dat u ze goed verzorgd. Als blijkt dat dit niet gebeurt, kunt u er op rekenen dat ik persoonlijk met jullie af kom rekenen.

Toen ging er een deur open en wilde men overleggen en een hercontrole doen. Het gevolg was dat ik geen schulden meer had, en ik nooit geen last meer met ze gehad heb.

Ik wist dit van een autohandelaar op een kamp in Arnhem en die stond als vuurgevaarlijk bekend en hem werd nooit wat in de weg gelegd. Zou het zover moeten komen voordat onze regering inziet dat ze de inwoners niet volledig uit kunnen buiten???

Ingezonden door Reiny

22 REACTIES

 1. o werkt dat zo!!! hallo met albert brijvonk . ik heb ook zoiets aan de hand, ombudsman geweest die zegt belasting moet betalen .
  maar dan krijg je tien van hun beste advocaten op je dak. en er is geen nederlandse advocaat die daar tegen in durft te gaan. feit!
  oke ik lever dus mijn sleutels in en dan. zeggen ze val maar dood je kan de pot op!! daar sta ik dan ik ben een hollandse jongen en als ik a gezegt heb zeg ik ook b sta niet graag voor lul. dus koop tien handgranaten a 30 euri en gooi heel de belastingdienst in den haag stationstraat plat. dan is vervolgens mijn fam aan de beurt vraag hoe moet ik dat oplossen. hou namelijk wel van mn kids

  reiny [2] reageerde op deze reactie.

 2. reiny geloof ik maar ik wil gewoon dat waar ik recht op heb
  waarom de 1 wel en de ander niet. ik praat dat wat die breivink en van der vlist gedaan hebbben niet goed maar soms dan zou je als je een beetje depressief bent gewoon tien van die handgranaten kopen en de hele corrupte bende de lucht in blazen
  en alles alleeeeeeeen !! maar om dat er een paar van die ambtenaarjes zijn die iemand een oor willen aannaaien iemands leven willen kapot maken en daarvoor hun positie bij het rijk misbruiken . en niet alleen bij de belastingen !!

 3. als ik er over nadenk hoe dit land in elkaar zit en bestuurd wordt
  neem . een spion op uitenlandse zaken ontmaskerd door duitsland . de man heeft gewoon zeven jaar zijn gang kunnen gaan robert m amsterdamse pedofiel ontmaskerd door de amerikanen dan heb ik het gevoel dat de bestuurders [ het gezag] in nederland gewoon de andere kant op kijken. nederland was 1 van de rijkste landen ter wereld en kijk nu we zitten bijna aan de bedelstaf. en er is niemand die protesteerd of ben ik nou zo dom??

 4. De terreur van de staat kan waanzinnig groot zijn .
  Ik had een dorpswinkel die voorspoedig gegroeid was .
  Doordat ik het druk had , had ik een formulier niet ingevuld .
  Gevolg , aanmaning en beslaglegging
  en aantasting van mijn goede naam .
  Ik kwaad en deze waanzin kwam in de krant .
  Gevolg ,ik kreeg ,n grote belasting controle ,de Gestapo waardig,
  10 dagen controle door 2 Gestapo-ambtenaren die me wel 500 keer betichten van valsheid in geschriften enz….
  Wel 10 a 12 uur kruisverhoor , intimidatie in het kwadraat !
  Ik moest 500.000 , of wel een half miljoen gulden betalen .
  De accountant Ernst en Young er bijgehaald ,
  gevolg ik kreeg 60.000 uitbetaald !
  Hier was duidelijk sprake van terreur en machtsmisbruik .
  Gevolg , ik ben gestopt en vertrokken
  en 15 medewerkers vlogen de straat op .
  En ik heb al vele jaren geen belasting formulier meer ingevuld ,
  en slaap erg goed .

  Henny Clemens [21] reageerde op deze reactie.

 5. keuleniscool. ja zal wel maar ik ben een nederlander en wil dat ook blijven ga niet vluchten voor . dat tuig vecht me liever dood snap je kijk nou naar dat vestia gedoe . vier maanden geleden was alles al bekend en nu pas pakken ze er eentje op . en de abn is er ook bij betrokken dus die varkens hebben vier maanden de tijd gehad om de eurotjes weg te werken . brammetje peper mocht 1 jaar lang op vakantie naar noorwegen en toen werd hij pas verhoord . of ze zitten midden in de poltiek of in het geloof
  landverraders zijn het frouderen voor 5 miljoen en dan krijgen ze 100 uur dienst verlening. daar krijg je wel breivink nijgingen van

  keuleniscool [8] reageerde op deze reactie.

 6. @gerrit gerrits [7]:
  Ik ben niet gevlucht.
  Ik ben in Nergenshuizen gaan wonen ,in een klein optrekje ,
  met 3 badkamers en een hectare tuin en boomgaard er omheen ,
  met een uitzicht van KILOMETERS in het groen .
  Met het beste cafe van Nederland op minder dan 15 minuten .
  En niet ik , maar de ambtenaren hebben een probleem ,
  want ik pas niet meer in hun systeem …..

  Crisis [10] reageerde op deze reactie.

 7. @gerrit gerrits [11]:

  De waarheid is en blijft moeilijk te behapstukken zeker voor de Maestros van de banken die denken te moeten zitten op de troon van Lucifer.
  Maar internet legt alles pijnlijk bloot, want hoe gek zijn we tegenwoordig nog? Toch beter geïnformeerd dan vroeger, I really hope so. Als we nu naar de filistijnen gaan dan weten we tenminste hoe en waarom het allemaal zover is gekomen, dat was vroeger wel even anders.

  Mooi medium, dat World Wide IntereWebbe.

 8. cool keuls . ijzer plastic atoom maar computer tijdperk . dat moet. moest de redding van de mens zijn.{???}ik zie het als een evolutie sprong wat mensen tegenwoordig allemaal weten en leren
  is enorm. ook de bewustwording van het bestaan . wist u dat de mens nog geen miljardste deel van zijn hersens gebruikt maaaar met de pc erbij maken we wel een sprongetje voorwaarts

  Vilseledd [15] reageerde op deze reactie.

 9. @gerrit gerrits [14]:

  “Nog geen miljardste deel” lijkt me zwaar overdreven. Volgens mij gebruikt een gemiddeld persoon 20% en is de rest vrije schijfruimte.

 10. waar zijn de bestuurders mee bezig. ja dat vraag je je af he . nu het er op aankomt om te tonen wat ze kunnen [ besturen regelen enzv] geven ze niet thuis dus klunzen over het paard getilde wijsneuzen hbo opleiding zakkenvullen . en en en met een ander zijn geld spelen .ha ha neerlands hoop in bange dagen .

 11. Waar bestuurders mee bezig zijn? Kent u mensen in uw omgeving die bv. AOW krijgen? Ga ze dan maar snel waarschuwen, dit omdat Haagse bestuurders STRESS-veroorzakers zijn!!!
  Constant met een bepaald gevoel rond te moeten lopen, nota bene in een vrij land, hoe zou u dat vinden?
  http://www.privacybarometer.nl/regels.php?r=33
  Soms ook niks te verbergen? Tatoueer uw BSN, pincode en bankreknr gewoon op uw voorhoofd. Makkelijk toch?
  U heeft het volste recht de voordeur gesloten te houden..!!!
  Kijk hier: http://tinyurl.com/83avx4w

 12. Het ploffen van de onderhandelingen in het Catshuis is een goede reden om massaal op Wilders te stemmen.

 13. @keuleniscool [6]:

  Iets soortgelijks heb ik ook eens mee gemaakt en ben wel weg gegaan, leef nu veel beter en rustiger.
  Nederland is geen Nederland meer maar een vergaarbak van kanslozen geworden.

 14. Recent zijn 30.000 parasiterende gelukzoekers , die mochten blijven ,
  zijn er slechts 6.000 hun verplichte inburgering nagekomen .
  Dit ondanks alle uitspraken van de rechtbanken .
  Dit terwijl een te groot aantal regelrechte criminelen zijn .
  Ik als echte Nederlander die een overtreding begaat ,
  wordt altijd ter verantwoording geroepen .
  Ik voel me ernstig gediscrimineerd
  en dit t.o.v. dat multi culti gedoe !

Comments are closed.