Reacties
 1. Hub Jongen schreef op : 1
  Hub Jongen

  ANGELA: Ik wil wel mijn macht over de EU handhaven.

  FRANCOIS: Afgesproken, maar dan moet het faillissement van Griekenland mij op korte termijn niet te veel kosten!

 2. Romee schreef op : 2

  Hebben we dit jaar 2 bevrijdingsdagen ? > 12-9-2012.

 3. Crisis schreef op : 4

  @Eize [252483]:

  Wie verzint een reddingsfonds als het ESM? Wie bedenkt waarop (in NL) te bezuinigen? (bezuinigen = lastenverzwaring). ESM en bezuinigingen hebben een negatieve uitwerking op de Europese economie, wie zal daar dan baat bij kunnen hebben? Misschien degene die ze heeft bedacht? Wie zijn de werkelijke machten/krachten achter dergelijke zeer dubieuze en kwalijke zaken? Ze brengen ons in ieder geval niet dat wat ze beloven en maken de economie er eerder mee kapot dan dat ze deze een krachtige impuls geven en dragen bij dat we nog verder afglijden richting de groots mogelijke ellende.
  Zé. [5] reageerde op deze reactie.

 4. Crisis schreef op : 7

  @Zé. [252485]:

  Er zijn dus demonische krachten achter de regering en overheid aan het werk die ons als infantielen behandelen en tot op het bot zonder scrupels weten uit te kleden en te verkrachten. Ja, want ik voel me verkracht, beroofd en kapot gemaakt door deze demonische objecten, deze mensen staan mijn en ieders geluk, gezondheid, rijkdom, vrijheid en vooruitgang in de weg.

  En als ik zou protesteren en mijn geld van de bank haal dan ben ik in overtreding, want mijn geld is dan opeens zwart. En als ik weiger de blauwe enveloppe nog langer te betalen dan komt de gewapende hermandad mij halen om mij voor onbepaalde tijd op te sluiten of te laten verdwijnen in de isoleer als zijnde ‘gestoord en gevaarlijk voor maatschappij’.

  Maar wie zijn al die zieke mensen die menen voor een zogenaamd hoger doel mijn geld afhandig te maken? Wie zijn die zieke mensen die menen ongestraft mijn leven kapot te mogen maken? Wie zijn die zieke mensen die menen baas te moeten zijn over mijn leven, geld en bezittingen? Wie zijn die zieke mensen die van een mooi leven genieten ten koste van de mijne? Zijn deze mensen en de mensen die voor ze werken niet gelijk aan de bezetters in 1940/45? Zijn het niet alleen demonische maar ook fascistische machten die ons leven kapot maken?

  Waarom tolereren we deze ‘mensen’ nog langer onder ons, deze zielloze, goddeloze dolende demonen? Dit soort maakt de mensheid al duizenden jaren het leven onmogelijk.
  Zé. [7] reageerde op deze reactie.
  Zé. [8] reageerde op deze reactie.

 5. Zé. schreef op : 8

  @Crisis [252487]: Hoi Crisis,

  “Waarom tolereren we deze ‘mensen’ nog langer onder ons, deze zielloze, goddeloze dolende demonen?”

  Omdat we allemaal sukkels zijn.

  Vrede,

  Zé.

 6. Zé. schreef op : 11

  @Versfelt [252490]: We leven in 2012, het jaar van de werkelijke verandering, dus ga er maar vanuit dat van de wereld zoals we die kenden weinig heel blijft.
  Alles wat geen werkelijke waarde heeft is zal verdwijnen.
  Dat noemt men crisis, ik noem het evolutie in bewust-zijn.

  Vrede,
  Zé.

 7. Duncan schreef op : 12

  Angela : Und das ohne einen Krieg

  Hollande: Oui?!

  Angela: Zu jener niederländischen Whahahaha!

 8. Duncan schreef op : 13

  Een keer trek je de conclusie
  Vriendschap is een illusie
  Vriendschap is een droom
  een pakketje schroot met een dun laagje chroom