donderdag, 10 mei 2012
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Nigel Farage: Emotioneel betoog om NU uit deeuro te stappen.

Nigel Farage houdt in het EU-parlement een emotioneel betoog om nu de euro af te schaffen!.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Meneer Storm schreef op : 2

  @Lobotomy [1]: Surprise surprise…
  www.ad.nl
  Gauw een paar mails naar het Binnenhof om te proberen dat ESM-VOD tegen te houden…
  Farage waarschuwde reeds eerder.!!
  tinyurl.com

 2. Peter schreef op : 3

  Wat Nigel allemaal beweerd is onzin, nietwaar ‘keuleniscool’?

 3. Hoeder schreef op : 6

  Waarom ziet deze man gewoon wat er gaande is en gedragen onze eigen politici zich als een stel minderbegaafden?
  Een ieder met normaal verstand kan zien en begrijpen dat de EU uit zal lopen op een ramp, met een scenario geschreven door Goldman Sachs “heren” en Bilderbergers, zoals Francois Hollande, Monti, Barosso en zoals voorspelt door Robin de Ruiter.
  Het is puur bedrog dat we niet uit de Euro zouden kunnen stappen. Uit geen enkele studie blijkt dat. We worden stukje bij beetje kapot gemaakt en van onze vrijheid beroofd.

  Henk [15] reageerde op deze reactie.

 4. PJMan schreef op : 8

  Nu maar hopen dat de PVV dezelfde harde taal van Farage gaat overnemen gedurende de komende maanden. En dat Geert zich niet te veel zal gaan aantrekken van negatieve reakties van dat linkse zooitje in dat Haagse Praatlokaal.

 5. Chemtrack schreef op : 11

  Nigel Farage is een held! Woonde ik maar in de UK dan was ik meteen lid geworden van zijn partij! In Nederland is niet één partij zo uitgesproken negatief over de Euro of de (Centrale)banken als dat Nigel is. PVV is in mijn optiek een afleidingsmanoeuvre, een lege huls. Wie vertelt mij waar ik me bij aan mag sluiten in Noord-Brabant…

  R. Hartman [14] reageerde op deze reactie.

 6. Ronald Soeverein Mens schreef op : 13

  Fantastische man die precies en duidelijk zegt waar het op staat.
  Moet je eens kijken hoe een Van Rompuy kijkt als hij de wind van voren krijgt. Zulke mensen hebben wij nodig in de politiek.

 7. Locke schreef op : 16

  @Henk [15]: Bent u Dé Henk of zomaar een Henk?

 8. Crisis schreef op : 17

  @Henk [15]:

  Precies. Men brengt de wereld gevaceerd en in delen richting afgrond ontmanteld de boel en kan de macht daarna worden uitgebouwd met HUN regels, HUN wetten en Hun wereldmunt en macht. Wie “HUN” is weet iedere idioot zo langzamerhand wel, daar hoeft geen woord meer over vuil te worden gemaakt. De elite, NWO, zal zeer succesvol worden en ik hoop zelfs zo succesvol dat ze aan haar eigen succes ten onder zal gaan. Alleen totale chaos of een derde wereldoorlog zal de wereld in een soort reset mode zetten en pas vanaf daar weer opnieuw kunnen opstarten. Wie dan de baas is of de macht neemt kan evenzo nog erger zijn dan wat we nu hebben. Of er moeten mensen met gezond verstand de macht weten te grijpen, maar in deze wereld worden dat soort mensen steeds schaarser, tenminste zo lijkt het.

  Mavado [19] reageerde op deze reactie.

 9. Aequitas schreef op : 20

  @Henk [15]:

  Helemaal correct ! Helemaal mee eens. Goed zo Henk !

 10. Fluminis schreef op : 21

  @Mavado [18]:
  woooow wat een hoog intelligentie niveau in uw reactie. Enige onderbouwing om de feiten te weerleggen?

  Nigel Farage is een van de weinigen die al jarenlang voorspelt wat er te gebeuren staat in de EU en frappant genoeg heeft hij iedere keer geijk gekregen!

  Mavado [22] reageerde op deze reactie.

 11. Crisis schreef op : 23

  @Mavado [19]:

  Macht grijpen in positieve zin, heb jij daar wel eens iets over gehoord? Of denk jij dat macht alleen iets negatiefs is. Macht die toebehoord aan het volk, aan ieder individu met de wet niet boven maar onder haar, klinkt dat niet veel beter dan wat we nu zien? Waarom als door de wespen gestoken reageren? Doe eens kalm aan.

 12. Crisis schreef op : 24

  @Mavado [22]:

  Gezwam? Ben jij degene die daar over oordeelt en invult voor een ander of mag ieder hier de vrijheid nemen om zelf te bepalen wat te vinden en te denken?

  Mavado [25] reageerde op deze reactie.

 13. Mavado schreef op : 25

  @Crisis [24]:
  Tuurlijk mag jij denken wat je wilt, knul.
  Ik denk bijv. dat kabouters bestaan en dat vogels ’s nachts ondersteboven vliegen. Bewijs jij maar eens dat dat niet waar is.
  En ik bepaal ook zelf wat ik vind en denk.
  En ik vind nwo gezwam, nwo gezwam.
  Ook denk dat er bij figuren die overal een complot in zien, één of meerdere schroefjes loszitten.

  Henk [26] reageerde op deze reactie.
  Crisis [27] reageerde op deze reactie.

 14. Crisis schreef op : 27

  @Mavado [25]:

  Waarom zo bespottelijk reageren is dat libertair eigen of ben jij gewoon een onbeschoft persoon die hier af en toe denkt op te moeten treden tegen datgene wat hem niet bevalt? Je zou je toon kunnen matigen dat komt het libertarisme namelijk ten goede.

  Btw, NWO is niet door de gemeenschap vorm gegeven en is geen complot, het is een zienswijze en ideologie die komt uit de koker van een handvol elitaire idioten die denken de wereld te kunnen sturen. Het staat iedereen vrij om te geloven/denken wat men wil, maar hier zou ik niet meer van een geloof of gedachte willen spreken, maar eerder van een vaststaand feit.