Nigel Farage houdt in het EU-parlement een emotioneel betoog om nu de euro af te schaffen!.

48 REACTIES

 1. Waarom ziet deze man gewoon wat er gaande is en gedragen onze eigen politici zich als een stel minderbegaafden?
  Een ieder met normaal verstand kan zien en begrijpen dat de EU uit zal lopen op een ramp, met een scenario geschreven door Goldman Sachs “heren” en Bilderbergers, zoals Francois Hollande, Monti, Barosso en zoals voorspelt door Robin de Ruiter.
  Het is puur bedrog dat we niet uit de Euro zouden kunnen stappen. Uit geen enkele studie blijkt dat. We worden stukje bij beetje kapot gemaakt en van onze vrijheid beroofd.

  Henk [15] reageerde op deze reactie.

 2. Nu maar hopen dat de PVV dezelfde harde taal van Farage gaat overnemen gedurende de komende maanden. En dat Geert zich niet te veel zal gaan aantrekken van negatieve reakties van dat linkse zooitje in dat Haagse Praatlokaal.

 3. Nigel Farage is een held! Woonde ik maar in de UK dan was ik meteen lid geworden van zijn partij! In Nederland is niet één partij zo uitgesproken negatief over de Euro of de (Centrale)banken als dat Nigel is. PVV is in mijn optiek een afleidingsmanoeuvre, een lege huls. Wie vertelt mij waar ik me bij aan mag sluiten in Noord-Brabant…

  R. Hartman [14] reageerde op deze reactie.

 4. Fantastische man die precies en duidelijk zegt waar het op staat.
  Moet je eens kijken hoe een Van Rompuy kijkt als hij de wind van voren krijgt. Zulke mensen hebben wij nodig in de politiek.

 5. @Henk [15]:

  Precies. Men brengt de wereld gevaceerd en in delen richting afgrond ontmanteld de boel en kan de macht daarna worden uitgebouwd met HUN regels, HUN wetten en Hun wereldmunt en macht. Wie “HUN” is weet iedere idioot zo langzamerhand wel, daar hoeft geen woord meer over vuil te worden gemaakt. De elite, NWO, zal zeer succesvol worden en ik hoop zelfs zo succesvol dat ze aan haar eigen succes ten onder zal gaan. Alleen totale chaos of een derde wereldoorlog zal de wereld in een soort reset mode zetten en pas vanaf daar weer opnieuw kunnen opstarten. Wie dan de baas is of de macht neemt kan evenzo nog erger zijn dan wat we nu hebben. Of er moeten mensen met gezond verstand de macht weten te grijpen, maar in deze wereld worden dat soort mensen steeds schaarser, tenminste zo lijkt het.

  Mavado [19] reageerde op deze reactie.

 6. @Mavado [19]:

  Macht grijpen in positieve zin, heb jij daar wel eens iets over gehoord? Of denk jij dat macht alleen iets negatiefs is. Macht die toebehoord aan het volk, aan ieder individu met de wet niet boven maar onder haar, klinkt dat niet veel beter dan wat we nu zien? Waarom als door de wespen gestoken reageren? Doe eens kalm aan.

 7. @Mavado [25]:

  Waarom zo bespottelijk reageren is dat libertair eigen of ben jij gewoon een onbeschoft persoon die hier af en toe denkt op te moeten treden tegen datgene wat hem niet bevalt? Je zou je toon kunnen matigen dat komt het libertarisme namelijk ten goede.

  Btw, NWO is niet door de gemeenschap vorm gegeven en is geen complot, het is een zienswijze en ideologie die komt uit de koker van een handvol elitaire idioten die denken de wereld te kunnen sturen. Het staat iedereen vrij om te geloven/denken wat men wil, maar hier zou ik niet meer van een geloof of gedachte willen spreken, maar eerder van een vaststaand feit.

Comments are closed.