De Opperdienaar is druk bezig met de verkiezingen. Hoewel de vraag bij de Partij van de Slavernij niet is wat hij van wie gaat stelen en aan wie gaat uitdelen (iedereen een belasting van 100%) of wie de hoogste dienaar van het volk wordt, wordt de Opperdienaar overspoeld door mensen die hem twitteren om advies waar ze hun geld aan uit moeten geven. Gelukkig stuurde ’the red pill’ een brief in die het overdenken waard is.

De ontwapende juwelier en de zeven pistolen.

Er was eens een juwelier in het Haagsche.

Hij verkocht juwelen waar zijn klanten vrijwillig voor betaalden. Een bende gehuld in mooie uniformen dwong hem dagelijks om meer dan de helft van zijn winst af te staan. Op straffe van opsluiting en een pistool op zijn slaap als hij zich zou verzetten. Maar in ruil voor het afgeperste geld kon hij rekenen op bescherming.

Van de bende mocht hij geen wapens bezitten om zichzelf te beschermen. Als hij betrapt zou worden op het bezit van een wapen kreeg hij weer een pistool op zijn slaap.

De bende hield zich ook bezig met valsemunterij zoals het een goede roversbende betaamt. De juwelier werd gedwongen om uitsluitend zaken te doen met de papiertjes die opgedrongen werden door de bende. Op straffe van, u voelt hem al aankomen, een pistool op zijn slaap.

Met het geld van de juwelier financierde de bende een enorm apparaat van nutteloze instanties gevuld door handlangers die zich bezig hielden met het begeleiden van zijn toekomstige moordenaars.

Tevens werd de juwelier – met een pistool op zijn slaap – gedwongen mee te betalen aan het onderwijs en de uitkering van mensen die een vreemde manier hadden om hun dankbaarheid te tonen.

Als de juwelier deze mensen de toegang – tot zijn eigen winkel! – zou weigeren op basis van een simpele risico inschatting dan kreeg hij weer een pistool op zijn slaap. Discriminatie – of beter, het recht op vrije associatie – is een doodzonde in de verwrongen denkwereld van de bende.

Het zesde pistool werd hem fataal. Ondanks de beloofde bescherming.

Het zevende pistool? U denkt toch niet dat de nabestaanden vrijwillig de successiebelasting over de erfenis van de juwelier en alle andere belastingen die ze moeten ophoesten zouden betalen als die gebruikt wordt om de daders te vervolgen, te berechten, te huisvesten, te voeden, TV te laten kijken en na max 12 jaar de reclasseringsambtenaren te betalen?

De juwelier ontwaakt niet meer, u hopelijk wel. En wacht niet op de schone Prins. Take the Red Pill.

PS: in een samenleving waarin roof niet geïnstitutionaliseerd is, zijn brute roofmoorden uiteraard ook mogelijk. Maar waarschijnlijk zullen er minder zijn. Eerlijke burgers zijn dan ook vrij zich te bewapenen en misdadigers geven zelf aan dat ze dan wel 3 keer nadenken voordat ze een overval plegen. De verzekeringsmaatschappij zal dit en andere adequate beschermingsmiddelen eisen EN heeft een sterke drang om het aantal overvallen te verminderen omdat ze anders tot uitkering over moeten gaan. Waarschijnlijk zal de verzekeringsmaatschappij een eigen beschermingsdienst hebben/in de arm nemen. Dat is wel wat anders dan de politie die rustig knaagt op een donut en geniet van ontslagbescherming. Tevens mogen juweliers mensen toegang weigeren die er niet uit zien alsof ze juwelen kunnen betalen. Waarschijnlijk zouden deze daders door hun wangedrag allang op diverse – commercieel opgestelde – zwarte lijsten hebben geprijkt waardoor ze niet eens (gewapend) tot een bepaalde buurt – in privaat eigendom – zouden zijn toegelaten. Verder is een baan op hun produktiviteitsniveau niet langer verboden door minimumloonwetgeving, dus ze hebben opeens een redelijk alternatief.

Zelfs al zou hierdoor het aantal overvallen niet afnemen -onwaarschijnlijk – dan zouden de nabestaanden in ieder geval niet gedwongen worden om te betalen voor het – te kort – opsluiten van de daders. Adding insult to injury. Integendeel, de daders zouden gedwongen worden om te werken en zoveel mogelijk van de schade aan de nabestaanden te vergoeden.

—————————

Opperdienaar: Laat het de lezer duidelijk zijn dat dit alleen een probleem was omdat ze de verkeerde heersers hadden gekozen die ze niet echt dienden. Stemt daarom Slavernij in September, de Opperdienaar, een heerser gemaakt om te dienen.

13 REACTIES

 1. Die bende in mooie uniformen die het de juwelier lastig maakte, was zeker de maffia?

  Wij hebben een regering die misschien eigen burgers wel beschermt door hen misschien te bewapenen:
  zie NOS: “Bewapen Nederlanders in Z-Sudan’
  De militairen nemen deel aan een VN-missie .

  De grootste militaire vakbond AFMP vindt dat de Nederlandse militairen en politiemensen in Zuid-Sudan onmiddellijk bewapend moeten worden.
  Er zijn circa dertig Nederlanders naar Zuid-Sudan gestuurd om daar agenten op te leiden. Er is afgesproken dat ze geen wapens mogen dragen.

  Volgens de militaire vakbond moeten ze daarom direct bewapend worden om zich in geval van nood te kunnen verdedigen. ” Wij vinden dat die mensen zich moeten kunnen beschermen als de nood aan de man komt. Wat ons betreft hoeven de wapens nog niet direct aan de koppels worden gehangen, maar ze moeten wel zodanig beschikbaar zijn dat als de spanning oploopt ze ook gebruikt kunnen worden.”

 2. @Ron Arends [2]: als je gehoorzaamt blijft het pistool uit, maar iedereen weet dat het er is, daarom reageren mensen zo irrationeel. Ze weten het alleen niet bewust, maar iedereen weet het onbewust.
  Als iemand over een mijnenveld springt met allerlei rare sprongen, kan hij wel beweren dat hij niet weet waar de mijnen liggen, maar dan liegt hij.

  ‘De acceptatie van nieuwe ideeën laat altijd drie fasen zien,’

  filosoof Arthur Schopenhauer: ‘eerst worden ze genegeerd of belachelijk gemaakt. Dan wekken ze woede op. En uiteindelijk zeggen mensen dat ze al die tijd al vanzelfsprekend waren.’

 3. De vrijdenker is een “wanprodukt” van de evolutie. De evolutie van de massa gaat immers richting slavernij. Kunnen we die richting beïnvloeden? Dat valt te betwijfelen: dat lijken alleen de goden te kunnen, t.w. de financieel-politieke elite.

  Wat denken we eigenlijk wel? Christus heeft het 2000 jaar geleden al eens geprobeerd, met schijnbaar redelijk succes.

  Maar tegenover de Hogepriesters heeft hij gewaarschuwd: “Mijn Rijk is niet van deze wereld”. En zijn Kerk op aarde heeft inmiddels banden met zijn aartsvijand: de money changers, uitgerekend de soort, die door hem in een unieke bijbels-historische actie de tempel werd uitgeflikkerd.

 4. @Ron Arends [2]:

  Mensen zien dat pistool niet. Ik ook niet.

  Betaalt u maar een tijdje uw belastingen niet en als men u dan uiteindelijk van uw bed komt lichten en u zich daartegen verzet ziet u wel meer dan één pistool. Voor een vreedzame cartoonist kwam men al met tien man, dus voor een recalcitrante burger?

  Als mensen (en u) dat pistool zeggen niet te zien belazeren ze zichzelf, want diep in hun hart weten ze donders goed dat het er is. Daarom gehoorzaamt men de macht dan ook maar, ook als ze het onredelijk vinden. Vanwege dat pistool.

  Uitstekende uiteenzetting, Red Pill. Dit is exact hoe het momenteel (niet) werkt.

  En dan laten de pistolen de gewonde man ook nog eens vijf kwartier (!) liggen voordat men zijn winkel durft te betreden, omdat er misschien nog daders zouden kunnen zijn. Vijf kwartier die het verschil hadden kunnen maken tussen leven en dood voor deze juwelier, als hij meteen medische assistentie had gekregen.

  Politie is gewapend, juist omdat de burger dat niet is en politie met geweldsconflicten om moet gaan. Maar langzamerhand lijkt de politie meer op een peloton frontsoldaten dat de barak maar niet ut gaat omdat er misschien wel eens geschoten zou kunnen gaan worden.

  Kies dan een ander beroep. Ga asperges steken of kussentjes naaien. Maar kies niet voor een beroep met een inherent risico als je vervolgens bij de eerste de beste gelegenheid je plicht verzaakt en je onderbroek bevuilt. De enigen die nog door de politie worden lastig gevallen en bedreigd zijn de gewone, brave, gezagsgetrouwe burgers. Daar valt immers weinig van te vrezen.

  Logische consequentie van een staatsmonopolist die niet wordt afgerekend op prestaties. Een particuliere politiemacht zou met dit soort trackrecord al lang aan concurrentie ten onder zijn gegaan.
  the red pill [6] reageerde op deze reactie.

 5. @R. Hartman [5]:

  Dank. Dat van die 5 kwartier wist ik niet. Maakt het nog schrijnender. En ik denk niet dat de nabestaanden hun geld terug krijgen vanwege de falende bescherming. Sterker nog, de pistolen zullen aangeven dat ze nog meer geld nodig hebben voor hun falende organisatie want klaarblijkelijk kunnen ze het niet aan met de huidige middelen en die prijsverhoging kunnen ze eenzijdig afdwingen want ze hebben een monopolie.

  Ik begrijp de reactie van Ron ook wel. Mensen zien de pistolen niet. Zolang ze boer zoekt vrouw en voetbal kunnen kijken vinden ze het wel best en denken ze waarschijnlijk dat libertariers volkomen geschift zijn als die wijzen op ‘ the gun in the room’.

  Toch lijkt het me het proberen waard. Als we alleen maar roepen dat de belastingen te hoog zijn en de overheid incompetent is dan krijg je dat gerommel in de marge ‘ % minder hier, subsidietje minder daar’ en beschouwen mensen de overheid als een goedmoedige ietwat slome grote broer die uiteindelijk toch het beste met hen voorheeft. En als libertarier ben je dan alleen maar een egoïstische zeikerd die op de centen is en maar moet vertrekken als het hem niet bevalt. Alleen het consistent en keihard met de neus op de feiten drukken dat de staat intens slecht en immoreel is kan volgens mij het verschil maken. De slavernij werd ook niet afgeschaft omdat mensen riepen dat het geen productieve manier was van dingen produceren. Het werd afgeschaft omdat het immoreel is.

  >90% van de mensen zal nooit direct geweld gebruiken om hun zin te krijgen. Alleen via de lange arm van de Staat en anoniem stemmen wordt het wel iets vergemakkelijkt. Ik denk dat ook meer mensen vegetariër zouden zijn als ze zelf zouden moeten slachten. Aan ons dus de taak om het abattoir van de Staat te onthullen.

 6. De ontwapende juwelier wordt extreem gediscrimineerd ……
  Ik bedoel de discriminatie van alle echte Nederlanders , door de multi culti gestoorden ,
  loopt de spui-gaten uit !
  Enkele jaren geleden werden 30.000 uitgeprocedeerde , veroordeelde , deels zwaar criminele gelukzoekers , tegen alle wetten in , toch toegelaten .
  Kosten meer dan 3 miljard euro , te betalen door de hardwerkende echte Nederlanders , schande !
  En als uw fiets lampje niet brandt , of jij rijdt 10 km. te hard , dan ben je echt de klos ,
  ontsnappen of enige coulance kan je helemaal vergeten …

  pcrs [8] reageerde op deze reactie.
  the red pill [9] reageerde op deze reactie.

 7. @keuleniscool [10]:

  klopt. volgens het non agressie principe (NAP) is discriminatie toegestaan. Ik heb het recht om niet met mensen die geweld propageren om te gaan.

  uitkeringen – tenzij uit vrijwillige donaties – zijn een schending van het NAP. Als ik geen belasting wil betalen voor de uitkering van mijn buurman die een wietplantage op zolder heeft en mijn gezin in gevaar brengt met zijn brandgevaarlijke installatie en mijn energierekening hoger maakt door illegaal aftappen, dan krijg ik een pistool op mijn hoofd en wordt opgesloten.

 8. Ik begreep al niet wat een nederlander was, maar een echte nederlander maakt het concept niet helderder.
  Is een nederlander iemand die belasting betaalt aan Albayrak? en is een echte nederlander iemand wiens ouders dat ook deden?
  Als je emigreert, ben je dan nog echter nederlander, of alleen nederlander?

  the red pill [13] reageerde op deze reactie.

 9. @pcrs [12]:

  echte nederlanders zijn in ieder geval niet in de meerderheid anders zou dit dwaze beleid dat evident niet in hun belang is nooit de norm kunnen zijn in een democratie. of ze zijn zo dom dat ze telkens weer stemmen op politici die hun een oor aan naaien. in beide gevallen is het onvermijdelijk dat de echte nederlanders ’the way of the dodo’ gaan.

Comments are closed.