Het is nu wel zeker dat Hollande de nieuwe Franse president wordt. Gedurende de verkiezingen heeft hij heel wat beloofd. De grote vraag is, wat gaat hij DOEN? En in het bijzonder met de superstaat EU.

 

Tot nu toe heeft hij gesuggereerd om een aantal Brusselse dwangmaatregelen terug te draaien. Maar kan hij dat en hoe hard zal hij er voor vechten? Hij is een politicus!!

Een van de eerste dingen die hij gezegd heeft te vaan doen, is de ondergeschiktheid van Frankrijk terug te draaien.

Droom: “Wat zou het fijn zijn als er in Nederland nu ook politici opstonden en hem gingen steunen.”. Klinkt te mooi om waar te kunnen zijn. Rutte-deJager hebben immers de overgave van Nederland in het ESM verdrag al getekend??

In ieder geval is er een kans dat Nederland een pietsje soevereiniteit terug kan eisen.  Maar dat moet dan wel gebeuren. En ziet u al hoe dat door wie kan?

Het lijkt soms of er voldoende libertariers zijn om dat te bereiken. Maar steeds lopen de acties dood. Gaat dit nu veranderen?
Door de veranderingen in Frankrijk en Griekenland is er nu een unieke kans.

Wat doet u om hem te gebruiken?

9 REACTIES

 1. Hub, kom op zeg! Het is een socialist die de Fransen op alle denkbare wijzen ongelukkig gaat maken. Gezien het feit dat hij anti-EU is, is het nog een nationaal-socialist ook. Eng, eng, eng!

 2. Helaas vrees ik dat er weinig van terecht zal komen. Zelfs de PVV heeft ontzettend weinig gedaan met het thema EU. Ze maken er nu een verkiezingsthema van, maar hebben het duo Rutte – De Jager 1,5 jaar hun gang laten gaan met centraliseren van macht en het verspillen van Nederlands belastinggeld. Met Hollande zal het ongetwijfeld ook zo gaan….

 3. Als-ie gaat doen wat-ie beloofd heeft: goede zaak. Anti-EU en hij gaat Frankrijk sowieso een hoop ellende bezorgen. Zoiets als Roemer hier gaat doen straks, als hij de kans krijgt.

  De Grote Ineenstorting komt met rasse schreden dichterbij, hoe eerder hoe beter, hoe eerder we met de wederopbouw kunnen beginnen.

  Voordeel is dat ‘we’ niet meer uit de EU hoeven, met alle gekonkel van dien; dat kaartenhuis dondert nu vanzelf in elkaar.

  Onbezoldigd ruifvuller [7] reageerde op deze reactie.

 4. Iemand iets te melden over de verkiezingen in Servie ?

  http://en.wikipedia.org/wiki/Serbian_parliamentary_election,_2012

  Iemand iets te melden over de verkiezingen in Griekenland ?
  http://en.wikipedia.org/wiki/Greek_legislative_election,_2012

  Jammer die achternaam Hollande, alsof het een hollander zou zijn …..
  Op het plein van de Bastille, – hoeveel mensen zijn in die gevangenis weggerot in naam van de Franse Revolutie, onder het mom van egalité, liberté et fraternité ? – heeft Hollande z’n eerste speach gegeven.

  Dan valt er nog wat te verwachten van deze socialist….

 5. MERKOLLAND = DISNEYLAND … make believe … but a whole lot less fun !

 6. @R. Hartman [3]:

  De Grote Ineenstorting komt met rasse schreden dichterbij, hoe eerder hoe beter, hoe eerder we met de wederopbouw kunnen beginnen.

  Voordeel is dat ‘we’ niet meer uit de EU hoeven, met alle gekonkel van dien; dat kaartenhuis dondert nu vanzelf in elkaar.

  Amen. Ik verheug me er nu al op!

 7. Het is te hopen dat de uni nu snel in elkaar stort, oke het zal even pijn doen, vooral in de zuideuropese landen, maar er gloort dan eindelijk weer licht in de zwarte tunnel die ons is opgedrongen door de rechtse politici.

  Het vervelende is dat angela merkel net een pitbull is, die laat nooit los, ze zou nog wel eens zover kunnen gaan als die gek met dat malle snorretje in de jaren 30 en dan hebben we de poppen echt aan het dansen.

  Maar voor wat betreft de duidelijke signalen van de fransen (en de grieken ook overigens) is het nu duidelijk dat er een heel andere wind gaat waaien in europa, en ik hoop vurig dat de verkiezingen op 12 september ook hier het rechtse dievengilde van de troon stoot en er ook in ons land weer begonnen kan worden met het herstel, herstel van de menselijkheid en het sociale wat Nederland vroeger ooit zo groot maakte, pas dan zal ook ons land weer opbloeien.

 8. Mijn hint is stem op sopn ze zende ook al een hele tijd nieuws uit die nie uitgezonden word en nu doen ze mee aan de verkiezingenm
  Een van de dinge dieze willen is vrije energie voor iedereen en dat betekent niet alleen stroom maar ook rijden op waterstof ze willen beter geneesmiddelen en niet dat alleen de mense die het maken en doen er veel geld aan verdiene maar dat ook wij er wat aan hebben de technologien die we al hebben moetten vrij komen voor ons zodat we nie langer dom gehouden worden en vooruit kunnen eerlijkheid over wat er gebeurd op de wereld en boven alles zij willen disclosure.
  Stem op sopn

Comments are closed.