De NOS meldt dat “wij” weer zo solidair zijn dat we weer 18 miljard euro belastinggeld in de put gooien. En de put is nog lang niet vol. (Dat wordt hij overigens nooit!!)

 

 De NOS meldt onder andere:

—De vier grootste Griekse banken hebben samen 18 miljard euro gekregen.

—Het geld komt van het tijdelijke Europese noodfonds EFSF en werd via de Griekse overheid aan de banken verstrekt.

—Door het nieuwe kapitaal, waarvan al bekend was dat het er op korte termijn aan zat te komen, krijgen ze weer toegang tot krediet van de Europese Centrale Bank.”

En die Europese Bank gaat ofwel dat geld uit blauwe lucht maken, of eist dat (via politici) terug van U.

En dan hebben de NL-politici ook nog het Europese Slavernij Mechanisme goedgekeurd waardoor u nog veel meer heel gemakkelijk kunt betalen.

Zijn “wij” nu zo goed? Of zijn we zo gek?

12 REACTIES

 1. Geregeerd door stropoppen of politici met een ruggengraat van een visstick. Helaas een afspiegeling het volk en het land , beroemd van het ” gebroken geweertje”. In het Engels ” Dutch courage”. Wat een land , trots naar de afgrond !!

  Duncan [6] reageerde op deze reactie.

 2. Het gaat hier net als bij de dronken man, waar je steeds meer in moet gieten.
  Hij is boos als je zijn vriend niet wilt zijn en wijt zijn eigen kwalen aan anderen of ontkent ze.
  De bedragen waar het hier om gaat zijn onvoorstelbaar en gigantisch. Als dief uit de europese ruif is Griekenland uiterst succesvol.
  Ieder dag uitstel van executie kost ons vele miljoenen.
  Hugo van Reijen

 3. @HansPolderman [2]:

  Niet onverwacht maar ik sluit me ook hierbij aan. Vandaag bij de geplande demonstratie van vandaag stond ik weer alleen. Ondanks toezeggingen van diverse mensen. Die nu – hoe kan het ook anders- erg zwijgzaam zijn op twitter en Facebook. Maar nog steeds niet ontmoedigd gaan we verder met de strijd.

  Het is inderdaad verwonderlijk dat veel mensen niet zien wat er werkelijk gebeurd. Eigenlijk zie ik het zelf ook nog maar net. Mensen die het hadden over complottheorieen, de Bilderberggroep, Illuminatie maakte ik voor gek uit. Maar ik denk dat ik nu tot dezelfde groep behoor. En het is behoorlijk K.. dat andere je niet lijken te begrijpen. Maar me eens te hebben verdiept in de stof en puur eens te hebben gekeken naar toetsbare feiten, ben ik eigenlijk anstiger dan ooit. Het meest frapante vondt ik dat filmpje waarin Evelyn Rothschild verwees naar weatherreport, aangeeft dat het tijd wordt voor een wereldvaluta en afsluit met ’the powers that be’

  Ik denk nu inderdaad ook dat het wellicht geen donder uitmaakt welke keuzes er nog gemaakt worden. Als we geen geld meer pompen in de andere landen, klapt de boel in elkaar en keren we ons tegen elkaar. Als we wel geld in de andere landen blijven pompen klapt de boel in elkaar en vliegen we elkaar in de haren. Het is dus meer een kwestie van: Aan welk uiteinde begint het domino effect. De enige opties die we aangeboden krijgen zijn allebei 2 slechte oplossingen. Oplossingen die werkelijk het tij kunnen keren krijgen we niet meer. Ik voorspel dat er binnen 2 jaar oorlog is binnen de EU. En het zou me niets verbazen als die tussen Noord en Zuid is….Zomaar een gevoel
  .M [7] reageerde op deze reactie.

 4. @Duncan [6]: En de grens tussen Noord en Zuid, tussen Germaans en Mediterraan, loopt zomaar door Belgie: de taalgrens tussen Vlaanderen en Wallonie. Mooi vooruitzicht. Nou goed, als e.e.a. niet slechts het uiteenvallen van de EUSSR doch ook van Belgistan tot gevolg heeft, dan ziet de langere termijn toekomst er goed uit voor Vlaanderen (na een hoop extra ellende op korte termijn).

  Duncan [9] reageerde op deze reactie.

 5. @.M [7]:

  “Nou goed, als e.e.a. niet slechts het uiteenvallen van de EUSSR doch ook van Belgistan tot gevolg heeft, dan ziet de langere termijn toekomst er goed uit voor Vlaanderen (na een hoop extra ellende op korte termijn).”

  Laten we dat in vredes naam dan maar hopen.

 6. De essentie van deze put is niet dat het een put is.
  De essentie is dat het een put ZONDER BODEM is.
  Hugo van Reijen

 7. @Alex [8]: Helaas, die partij maakt NUL kans in Vak K terecht te komen. Ik ben realist. Verder zie ik de LP nog niet zo snel problemen oplossen zoals ik afgelopen 25-5 jl. op De Dam zag. Gecamoufleerde NSB-ers die iemand arresteerden die wilde discussiëren(nota bene) met in witte jurken gehulde islamitische provocateurs, die een plek gebruikten waar 21 dagen eerder onze oorlogsdoden herdacht werden.Voor mij is dat de BLOODY LIMIT.
  http://tinyurl.com/bud4msa
  Nee, ik zie de LP dergelijke problemen niet oplossen, de huidige crisis ook niet.

 8. ik wil ook wel es een miljardje in die bodemloze put gooien misschien mag ik dan een wens doen.

Comments are closed.