Met excuses vanwege geen tijd, maar toch vanavond willen plaatsen, verzoek ik u bijgaande link te bekijken.

Tenminste… als u geïnteresseerd bent in het sociale leven van de “belangrijksten der aarde”, namelijk het Bilderberg clubje. Aangezien hier de bekendste regeringsleiders, politici, staatshoofden, bankiers en industriëlen jaarlijks enkele dagen samenkomen… én dat van deze bezoeken geen verslagen worden gepubliceerd, zijn die mensen daar dus niet in functie vanuit hun machtsposities, maar blijkbaar is het een privé-aangelegenheid.

Want anders zouden deze samenkomsten natuurlijk politiek voorbereid zijn, onderdeel uitmaken van de politieke agenda’s, verantwoording gegeven worden aan de kiezers en onderdeel zijn van de doelen van politieke partijen. Zéker in de aanloop van de diverse verkiezingen in de wereld.

Maar nee hoor, je hoort of ziet er nauwelijks iets van. Dus MOET het wel een gezellig driedaags onderonsje zijn. Of voer voor aluhoedjes, wellicht.

 

Maar vreemd genoeg wél superstreng beveiligd. Vreemd…

http://www.infowars.com/bilderberg-launches-unprecedented-security-crackdown/

EDIT 18:49 uur: de filmpjes in de link werken bij mij niet. Ik hoop dat dit aan mijn computer ligt en geen redenen heeft in “hoger sferen”, zoals een overheid die daar een vinger in de pap heeft met blokkades van bepaalde internetcontent.

 

4 REACTIES

  1. Ik denk niet dat men de Euro kost wat kost in stand wil houden. Ik denk dat ze ons willen voorhouden dat dit zo is, om ondertussen de Euro en Europa helemaal de vernieling in te helpen. Er moet eerst een ramp gecreeerd worden om met de ‘passende’ oplossing te komen. Niets is hierin wat het lijkt wat het is. Het werkelijk redden van de Euro is geen rede om geheimzinnig te doen. Maar de ware intentie is dat wel. Een groot Europa, waar we niet meer onderuit komen en uiteindelijk een worldwide currancy.

    Dat denk ik. En dat gaat niet zonder slag of stoot. Dus moet de verwende Europiaan even op zijn plek gezet worden en bereidbaar gemaakt worden om oorlog te willen voeren. Want het gaat al heel lang niet meer om de EU. Dit is een plan op wereldformaat. Of ik denk dat er oorlog komt?

    Ja! Heel snel. Zorg maar dat je voldoende water in huis hebt:D

    Leven de vrijheid *proest*

Comments are closed.