donderdag, 24 mei 2012
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Idiots and Lunatics

Sterk interview met Michael O’Leary over Ryan Air en de luchtvaartindustrie, subsidies, “those idiots in Brussel” maar ook over het ESM verdrag; “When you look at the basis of this treaty, it is about preventing elected government and idiots from spending money they don’t have. I think everybody in Europe should be in favour of this treaty.”
Bekijk ’t hier: Michael O’Leary on Squawk Box Europe

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Belastingen, Economie, EU, Subsidie Industrie
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Alex schreef op : 1

  “When you look at the basis of this treaty, it is about preventing elected government and idiots from spending money they don’t have. I think everybody in Europe should be in favour of this treaty.”

  Every step backwards is bad. Nobody should be in favor for any law/rule/organization that uses force against individuals.

  Hub Jongen [2] reageerde op deze reactie.
  pcrs [5] reageerde op deze reactie.

 2. Paul schreef op : 3

  @Hub Jongen [2]:
  Het gaat dus over het Europees Stabiliteitspact, niet te verwarren met het ESM-mechanisme.

 3. Alex schreef op : 4

  @Hub Jongen [2]:

  Is het te bevatten dat men zo denkt? Nou… het komt voor dat mijn heilig van overtuigd is dat er een staat/instantie nodig is om alles te leiden en het liefst met dwang.

  Voor iemand die vrijheid wil is dit niet te bevatten. Is het jaloezie, afgunst, of angst? Of alle drie en nog meer van die negatieve emoties/gevoelens?

 4. pcrs schreef op : 5
  pcrs

  @Alex [1]: Elected idiots spending money they don’t have, let’s have unelected idiots spending money they don’t have.
  Dat hoor ik hem zeggen.
  Ach, het maakt eigenlijk niets uit, ze deden toch al niet eens wat de meerderheid wilde, je kunt misschien idd beter iemand met een snorretje hebben, dan is het tenminste duidelijk. Zolang mensen denken dat ze controle hebben over hun politici, schiet het toch niet op. Misschien moeten ze een marmot hoofd maken van de EU. Die laat je dan door een doolhof lopen met een briefje met een subsidie bedrag er op en dan moeten de kijkers thuis hard tegen hun TV schreeuwen om de marmot te sturen naar het poortje van hun keuze. Boven het poortje staan dan subsidie bestemmingen.