Sterk interview met Michael O’Leary over Ryan Air en de luchtvaartindustrie, subsidies, “those idiots in Brussel” maar ook over het ESM verdrag; “When you look at the basis of this treaty, it is about preventing elected government and idiots from spending money they don’t have. I think everybody in Europe should be in favour of this treaty.”
Bekijk ’t hier: Michael O’Leary on Squawk Box Europe

5 REACTIES

  1. @Hub Jongen [2]:

    Is het te bevatten dat men zo denkt? Nou… het komt voor dat mijn heilig van overtuigd is dat er een staat/instantie nodig is om alles te leiden en het liefst met dwang.

    Voor iemand die vrijheid wil is dit niet te bevatten. Is het jaloezie, afgunst, of angst? Of alle drie en nog meer van die negatieve emoties/gevoelens?

  2. @Alex [1]: Elected idiots spending money they don’t have, let’s have unelected idiots spending money they don’t have.
    Dat hoor ik hem zeggen.
    Ach, het maakt eigenlijk niets uit, ze deden toch al niet eens wat de meerderheid wilde, je kunt misschien idd beter iemand met een snorretje hebben, dan is het tenminste duidelijk. Zolang mensen denken dat ze controle hebben over hun politici, schiet het toch niet op. Misschien moeten ze een marmot hoofd maken van de EU. Die laat je dan door een doolhof lopen met een briefje met een subsidie bedrag er op en dan moeten de kijkers thuis hard tegen hun TV schreeuwen om de marmot te sturen naar het poortje van hun keuze. Boven het poortje staan dan subsidie bestemmingen.

Comments are closed.