De Nos deelt mee:

Zie NOS:

Wilders wil Nederland uit EU

 

Geert Wilders in New York NOS

Toegevoegd: dinsdag 1 mei 2012, 20:00

Geert Wilders wil dat Nederland uit de Europese Unie stapt. Hij zegt dat in New York waar hij is voor de presentatie van zijn boek over zijn strijd tegen de islam.

Een vertrek van Nederland uit de Europese Unie wordt het kernpunt voor de PVV in de komende verkiezingscampagne, zegt Wilders. Maanden geleden liet hij al weten dat hij vindt dat Nederland uit de euro moet stappen.

Wilders verwacht dat de Europese Unie door de perikelen met de euro uit elkaar valt. Hij vindt dat Nederland dat moment maar beter voor kan zijn.

23 REACTIES

 1. Amerika is gebaat bij een zwakke euro. Ben nu toch wel benieuwd wie de PVV financieren, al vindt ik het een goed idee om uit Europa te stappen zo niet de Eurozone.

 2. De kop Je zou bijna op de PVV gaan stemmen!!! is niet bijna , maar het gewoon gaan doen , laat maar zien waar het naar toe kan leiden.
  Kunduz akkoord kwam ook uit de lucht vallen door demagogen en worden nu op handen gedragen voor hun gebakken lucht verhaal , terwijl wij op een gladde manier worden uitgekleed , en kapitaal krachtig Nederland zijn feestje rustig voort kan zetten .
  Een ding weet ik zeker , Henk en Ingrid of Jan modaal , geef de onderlaag maar een naam , word nu zeker genaaid .

 3. De Hoeren in den haag verkwanselen ons land omwille van mooie baantjes in Brussel straks. Weg uit die eurozone en opleuren met die euro die ons voedselbanken hebben gebracht in ons land en weg met die moskeeen in onze vinex wijken! Ik stem op wilders!

 4. Volgens Geert Wilders vermeld op http://www.pvv.nl/ met het nieuws “Wilders wil Nederland uit EU” op d.d. 01-05-2012.Het is een uitstekend plan van Wilders en de PVV dat we in een ‘Commune’ gaan?.Wel op de voorwaarde dat de drugs ook verboden worden in de gemeenschap.Waarom?NL toont geen emotie bij het verzet,wat ik het ‘kader’ aanreken bij het gebrek aan een oplossing.Waarschijnlijk doordat het strak is van de drugs en de emotie uischakeld

 5. Wilder is tot nog toe de enigste die zijn gezond verstand gebruikt in heel het Haagse.
  Alleen al daarom heeft hij mijn stem. al is het maar om de gehele kliek lekker dwars te zitten in hun megalomane ideeën.
  uit de EU en wel nu.

 6. Ook het kinderachtige gedrag van de andere partijen om de PVV te straffen door de dierenpolitie en nu ook het boerkaverbod en verbod op dubbele nationaliteit te gaan schrappen geeft stof tot nadenken. Waar is de optie “none of the above”?

 7. Zonder eu is er geen oorlog dat is onzin in 1986 was er ook geen dreiging, onrusten zijn nu dichterbij dan toen.

  Met eu kost het ons miljarden dat is een gegeven.

  Zonder de eu besparen we die en hoeven we niet onze hals in de “Garantie strop” te steken die de EU ons om wil doen.

  Meegaan is een waaaaaaanzinnige risicovolle onderneming die waarschijnlijk zeer slecht af gaat lopen.

  STOPPEN is een gegarandeerde winst van minstens 10 miljard per jaar en 300 – 800 miljard als het ESM vol gas gaat eisen. (Da’s 50.000 Euro PER NEDERLANDER.effe garant gaan staan, u kunt zelfs beslissen dus kies PVV of elke ander anti euro partij, want daat zit het probleem, niet bij Wilders maar bij de EU……)

 8. @keuleniscool [7]: mooi gesproken:war=peace, slavery=freedom, ignorance=strength
  gedwongen geld overhevelen van produktieslaven in 1 land naar corrupte officionados in een ander land, is DE manier om vrede, onderling begrip en solidariteit te kweken.
  Staan jouw kinderen al klaar om in het EU leger de pensioengelden uit Griekenland terug te halen, geheel in lijn met bezetting Ruhr gebied/herstelbetalingen concept?
  Dat EU leger moet er komen, want een monetaire unie is niet mogelijk zonder een politieke eenheid en die moeten obligaties uitgeven en de daar moet rente op worden betaald en iedereen had aan kunnen zien komen dat dit niet was af te dwingen zonder EU leger.

 9. @keuleniscool [7]:

  Inderdaad ‘keuleniscool’.

  Ik snap die lui in het voormalig Oostblok dan ook niet. Die hadden ook tientallen jaren van vrede dankzij het Warschaupact, en niet te vergeten voorspoed, want allemaal werk. Dit alles mogelijk gemaakt door de 5 jarenplannen vanuit het Politbureau in Moskou, zoals nu ook de geweldige EU 10 jaren plannen vanuit Brussel maakt, die overigens net zo effectief werken in het kapotmaken van economiën. Ze wisten daar in die tijd wel raad met ‘gestoorde’ dissidenten. En Wilders dient als dissident dan ook ‘aangepakt’ te worden, want stel je voor dat de dissidenten in de EU net als in het toenmalig Oost Europa uiteindelijk de overhand krijgen en zoiets gewéldigs als het falliette gecentraliseerde dictaat uit Brussel afwerpen en zichzelf bevrijden. Stel je veur zeg. Jij had zeker ook een traan in je ogen toen de Berlijnse muur viel en je al dat moois verloren zag gaan?

  Nietwaar, ‘keuleniscool’? You birdbrain.

  keuleniscool [23] reageerde op deze reactie.

 10. Toch een verwittiging in de marge plaatsen !
  Populisme en staatsgevaarlijk gaan hand in hand. Vanuit mijn standpunt is die Wilders een avonturier met een kille voorgeprogrammeerde agenda uit de doos van de werkelijke anonieme aanstokers achter de schermen. Om te bevestigen refereer ik even naar de impasse bij uw zuiderburen en waarvan ik beter op de hoogte ben. Mensen snakken naar verandering, maar het geboden alternatief blijkt vaak slechter, zie het beleid destijds van onze paarse regering met neo-liberalen en socialisten. cfr schuldenafbouw/ problematiek. Ondanks de stoere peptalk van N-VA is het minder belichte deel van hun agenda al even erg als alle voorgaande klungels betreft vrijheidsbeperkende maatregelen en toch is iedereen blind. Cliëntelisme is doorgaans de rode draad in de beschouwing van het politieke toneel. Waarmee ik ook wil zeggen dat iedere verkozen wetgevende macht geen afbreuk doet aan de voorgaande wetten integendeel er komen alsmaar meer van die enge wetten bij en waardoor ook die traditionele partijen zonder gezichtsverlies of tegenspraak in hun ideologie toch het gewenste effect en sturing kunnen verwezenlijken. Verzint eer ge begint 😉

 11. Bijna ja. Maar ik heb begrepen dat de LP meedoet dus Wilders kan naar m’n stemmetje fluiten.

 12. Stem gewoon massaal niet.
  Geertje weet wat die moet zeggen om iedereen warm te krijgen, maar hij heeft net zo goed zen eigen agenda.
  Ze praten over ons, maar in het belang van hun.
  Deze politiek is een rotte appel, het word tijd om massaal een betere manier te vinden.
  Informeer jezelf, laat je niet informeren.
  Succes. We komen er wel. 😀

 13. De PVV maakt net als alle andere politieke partijen deel uit van een criminele organisatie. Het zou strafbaar moeten zijn je daarbij aan te sluiten… Gewoon blanco stemmen, de beste protest-stem!

 14. @Peter [13]:
  Wat een onzinnige vergelijking .
  Ben je ooit in het oost-blok geweest ?
  Het oost blok was een grote gevangenis ,
  die middels propaganda leugens werd gecamoufleerd .
  Ik ben er diverse malen geweest ,
  en heb die mensen intens beklaagd .

Comments are closed.