Kwaliteit kost nu eenmaal geld, of niet soms..

Roept u maar !

3 REACTIES

 1. dit is zo’n afleidingsmanoeuvre, nu is het de bedoeling dat je op de efficientie van het aanname proces gaat hameren, terwijl de EU er niet eens behoort te zijn.
  Het begint al met:het regeren van 500 mijloen onderdanen zal ongetwijfeld mankracht kosten…
  nee,stop right there.

 2. Kwaliteit kost geld. Ja dat klopt.

  Ik ga naar de BCC en koop een mooie flatscreen. Natuurlijk ben ik verwent dus wil ik er een van goede kwaliteit. Geef daar graag wat meer geld vooruit. Ik kom thuis en er zit een kras op het scherm, dus ik pak de tv weer in en breng m terug en krijg keurig een nieuwe mee. Waarom…BCC staat garant voor kwaliteit. Low Pricing, High service.
  Bij de EU is dat ietsie pietsie ander. Dat kost klappen met geld, service ho maar en inruilen, terugbrengen/ontevreden geld terug zit er niet bij. En het mooie is, het is nog agressief aangeleverd ook want ik kan me niet herinneren wanneer ik voor dat zootje ongeregeld betaald heb.
  Kwaliteit?
  Van kwaliteit kan je spreken wanneer er overzicht is over de subsidie uitgaves.
  Van kwaliteit kan je spreken wanneer er budget controlle is.
  Van kwaliteit kan je spreken wanneer er voor toetreding EU grondig gecontrolleerd word of een land kredietwaardig genoeg is om lid te worden.
  Van kwaliteit kan je spreken wanneer de koper (het volk) bereid is tot de koop.

  Nogmaals mijn vraag………..

  KWALITEIT?

  Hahahahahahaha ik leg hier slap van het lachen. Ff mn toetsenbord drogen. Ben zo terug.

Comments are closed.