Bent u er nog ? Ja ? Mooi. Deze video van 22 minuten en 24 seconden over de Frankfurter Schule verklaart de herkomst van deze politiek correcte ongein:

http://video.google.com/videoplay?docid=8630135369495797236

13 REACTIES

  1. als een ieder nu eens zou begrijpen dat politici de meest zieke geesten onder de mensheid vertegenwoordigen, zou de onzin die ze uitkramen genegeerd worden. sterker nog: ze zouden massaal afgeserveerd worden richting mental institution. waarom maken mensen zich nog druk om wat die untermenschen blèren? het enige wat ik nog wil is ze allemaal bij elkaar in een wei drijven. kannetje te dure benzine, wat lucifers en het vreugdevuur kan ontstoken worden. cremeren dat tuig…

    Overnight [3] reageerde op deze reactie.
    Crisis [10] reageerde op deze reactie.

  2. Politieke correctheid. betekend niets anders LINKS CORRECTHEID.

Comments are closed.