Een discussie tussen iemand (RP) die een veel kleinere overheid wil, en iemand die een grote overheid toejuicht (PK). De tegenstellingen komen er goed uit!

7 REACTIES

 1. Toch zie ik wel enige verandering. Ik kwam laatst op een propaganda media site waar Krugman een verhaaltje mocht houden en ik dacht in de commentaar secties eens even een ander geluid te laten horen. Die commentaar sectie was echter voor 95% vol met nog veel krachtiger afkeurigen. Ik kreeg bijna medelijden met de man. Er was 1 iemand die het voor Krugman opnam met het argument:”Dus jullie denken meer van economie te weten dan een Nobelprijswinnaar”
  Het argument van authoriteit.
  Hij kreeg gelijk 8 reakties die de vloer met hem aanveegden. Ik volg de hele terloorgang van de samenleving al een tijdje en moet zeggen dat dit nieuw is.

  Hub Jongen [4] reageerde op deze reactie.

 2. @Polity [6]: Ja er zijn nog steeds meer idioten die vastgevroren zitten in een vijandsbeeld. Meestal zijn ze er heilig van overtuigd dat de andere kant irrationeel of immoreel is. Dat vinden ze zo waarschijnlijk omdat ze het zelf zijn.
  Linkse mensen die de rechts=graaier plusten, zijn natuurlijk zelf graaiers via de herdistributie door de roverheid.
  Ik zeg niet dat er een grote ommekeer is, maar het is meer van een vonkje naar een smeulend hoopje gegaan.
  Ik blijf van mening dat ik het niet meer mee ga maken dat mensen wat rationeler en moreler worden, maar een soort bear market rally voor vrijheid zit er nu wel in denk ik.
  Net zo als tijdens depressie en WOII de belasting tot ongekende hoogte opliepen, maar de druk wel wat van de ketel ging nadat de oorlog voorbij was. De belasting daalde echte nooit meer tot het niveau van voor die hele exercitie.

Comments are closed.