Vandaag, 6 mei 2012 kan een belangrijke dag worden in de EU. Vandaag zijn er een aantal loterijen aan de gang waarvan de uitkomst niet vast staat,  laat staan de gevolgen van die uitkomsten.
In Frankrijk verkiezingen voor een nieuwe president tussen twee mensen die tot nu toe heel andere dingen beloofd hebben t.o.v de EU.

 

Maar er gebeurt nog veel meer.

Ook in Griekenland zijn er verkiezingen. Het lijkt er daar op dat de oude gevestigde partijen grootscheeps gaan verliezen. Wat betekent dat voor de beloftes die die deze oude partijen gedaan hebben om een Grieks faillissement te verbergen?

In Servië zijn ook verkiezingen. Of en welk invloed die in de EU hebben is helemaal vaag. Ondertussen stevent Spanje op volle vaart af op financiële problemen,  is in Nederland een kabinetscrisis, en zijn er in Duitsland lokale verkiezingen die de positie van Angela Merkel kunnen verzwakken.

Het meest belangrijke en opvallendste zijn de Franse verkiezingen en de vraag is waar moet je nu op hopen?  Wat is de consequentie voor de Nederlandse burger?

Het zou fijn zijn als Hollande wint, want dan zou de EU almacht  misschien iets worden afgeremd. Met de vraag waar dat dan weer toe kan leiden. Maar wacht even,  de man is een socialist en zal als zodanig de staatsmacht willen vergroten en het de productieve Fransen alleen maar moeilijker maken.

Dus dan toch maar Hollande liever niet?

Dan hopen op winst Sarkozy? Maar dat is de vent die samen met Merkel de macht van de EU steeds meer heeft versterkt waardoor we vlak voor de communistische heilstaat zitten.  Die willen we dus graag zo vlug mogelijk weg.

Dan komen we op NOTA:  “Non Of The Above”. Maar die stem kan niet! En we weten niet wat het alternatief is.

Blijft over wachten op de uitslag en dan doorgaan met handelen in de libertarische NAP-weg!!

Boven dit alles hangt nog de groter wordende drang in Ierland en Engeland om uit die EU te treden.

Doordat de Nederlandse politici slaafs volgen wat Angela wil, (het immorele ESM verdrag hebben Rutte-deJager immers al getekend!) zijn al die vreemde handelingen van  invloed op de Nederlandse productieve werkers.

Laten zij daarom alle mogelijke manieren aangrijpen om uit die EU te komen.

3 REACTIES

  1. Zijn allemaal een pot nat. Niks veranderd alles blijft hetzelfde; een klein groep denkt de autoriteit te hebben over alle individuen en zal vanuit die gedachtengoed overheersen.

Comments are closed.