Wat moet er nog gezegd worden in dit EU- en ESM-tumult? Er is hier op Vrijspreker al veel over geschreven. Nog wat losse flodders  over dit onderwerp van mijn zijde:

Om te beginnen de titel die de landverraders aan dit bezuinigings-“akkoord” hebben gegeven: Verantwoordelijkheid nemen in crisistijd. Jaja, ik zie dit meer als de verantwoordelijkheid met dwang bij de bevolking leggen door deze landverraders. Of op zijn zachtst gezegd de onverantwoordelijke perikelen van de landen in het zuiden van Europa (de PIIGS dus ook nog Ierland) belonen met garantiestellingen van anderen om leningen mogelijk te maken.

 

En wat dacht u van het kabinet laten vallen over een bezuinigingsakkoord van 12 miljard euro, om daarna als demissionair kabinet zeer sluw en onwelriekend 40 miljard euro aan het ESM te garanderen?

 

Of dat de huurders die meer dan € 33.000,- per jaar verdienen extra huurverhogingen laten betalen om mensen te dwingen een huis te kopen? Waarbij er dan automatisch ook nog verhuiskosten en herinrichtingskosten volgen? Wat is er opeens gebeurd met de, in mijn ogen normale, strategie om een huurprijs vast te  stellen op basis van de uitvoering, voorzieningen en ligging/omgeving van een woning? In plaats van een communistische prijsbepaling op basis van onzinnige argumenten en dwang?

 

Wat nog restte van onze vrijheid zie ik de komende jaren in rap tempo verminderen. Ik erken deze gang van zaken in het geheel niet en de landverraders die dit verzinnen en opdringen nog minder.

 

Voor zover mogelijk, toch nog een fijn weekeinde gewenst,

MMAP

(tekst in tekstballonnetje van plaatje: De staatsgaranties aan Ierland en Griekenland kosten ons niets)

12 REACTIES

 1. “Wat nog restte van onze vrijheid zie ik de komende jaren in rap tempo verminderen.”

  Het is overbodig aan te geven dat ik dit natuurlijk met je deel. Eigenwijs zoals ik ben, blijf ik steeds maar deze zinnen droppen.

  Anderen pakken de ruimte die jij ze geeft. Het is makkelijker om je grenzen te stellen en iets moeilijker om ze te beschermen. Maar het is veel moeilijker haast onmogelijk om de overschreden grenzen weer terug te brengen.

  Met andere woorden: Sta op and stand your ground

  Of je er wat mee wint? Tja dat weet ik ook niet.

  Maar dit weet ik wel. Als je niets doet ga je zeker ten gronden.

  Samen sterk!

  Aryan [3] reageerde op deze reactie.

 2. “Voor zover mogelijk, toch nog een fijn weekeinde gewenst,. . . ”

  Juist. Het is voor iedereen verstandig om dit landverraad en de immoraliteit heel goed te “zien en begrijpen”.
  En je daarna rationeel afvragen of en wat je er zelf aan kunt doen!
  Doe het dan ook!
  Maar laat het niet je stemming, je eigen geluk, of je weekend verpesten. Daar heb je alleen maar zelf nadeel van!

 3. “En wat dacht u van het kabinet laten vallen over een bezuinigingsakkoord van 12 miljard euro, om daarna als demissionair kabinet zeer sluw en onwelriekend 40 miljard euro aan het ESM te garanderen?”

  Scherp samengevat!
  en wat ik er van denk? Welke straf staat er voor landverraad?

  MMAP [7] reageerde op deze reactie.

 4. @pcrs [6]: Plaatje is echter wél de huisvlijt van een ander. Stond vrij verkrijgbaar op het internet.

  @Igor [5]: Vroeger? De doodsstraf. Maar die is later omgezet in levenslange gevangenisstraf.
  Als u of ik de boel van enkele tienduizenden euro’s belazeren (bijvoorbeeld de staat belazeren door belasting te ontduiken… op zeer moreel verdedigbare gronden) hebben ze ons zó te pakken. (hoewel, er zijn mensen die als een soort spookburger de dans ontspringen).
  Echter als ministers of ambtenaren de boel te beliegen en bedriegen, dan gaat men vrijuit blijkbaar.

 5. Als ik over de kabinet heb, noem ik ze landverraders. Ik denk het is van belang om dat hardop te zeggen omdat velen zich verraden voelen door dit kabinet (en niet alleen door de ESM) maar het niet durven te uiten, en door het te horen van een ander geeft het hen moed. Als steeds meer mensen de verraders bij naam noemt, de groter de kans dat er ook iets gebeurt.

 6. 12 September D-Day/Bijltjes Dag.

  Alleen stemmen om de enige echte anti Eu/Euro partij.

  Stoppen met de EU en de Gulden weer terug (geloof die bangmakerij toch niet, hierdoor komt de export echt niet in gevaar, het buitenland wil ons gas, kaas en tulpen echt nog wel hebben).

  De EU kost ons miljarden en stoppen kost geld, maar dan weet je ook zeker dat het daarna afgelopen is. Doorgaan, kost minstens zoveel, maar waarschijnlijk nog vijf maal meer.
  Garanties en afspraken die we via het EMS MOETEN nakomen en waar we nu nog niet van weten wat voor een prijskaartje daaraan hangt.

  Als u nog iets van uw spaargeld en vermogen over wilt houden dan kiest u voor zelfbehoud en daarom dus UIT de EU.

  Beter ten halve gekeerd, dan ten hele failliet………..

  Ik wens u veel wijsheid en een gezond eigen belang.
  Groeten Adam

  Igor [10] reageerde op deze reactie.

 7. Het is wel Wilders die nu die EMS probeert te dwarsbomen met een bodemprocedure. Wel vreemd dat Wilders al jarenlang wordt afgezeken in de MSM>@Joep [11]:

Comments are closed.