Eerst hebben die politici zowat alle Nederlandse soevereiniteit te grabbel gegooid. Onze eigen begroting moet eerst door Brussel worden goedgekeurd voordat de Tweede Kamer die te zien krijgt.

Als extra werd  toen nog het ESM-mechanisme goedgekeurd en 40 miljard in een bodemloze put gegooid.
En nu willen ze protesteren dat Brussel aan onze pensioenen komt?

 

Pieter Omtzicht (CDA) wil speciaal naar Brussel om de pensioenen te redden. Hij wil zelfs dat de Kamervoorzitter, Gerdi Verbeet, een brief naar Herman van Rompuy schrijft!!  Oei, oei, wat zal Herman schrikken en inbinden.

Hoe hard heeft het CDA gewerkt en gepropageerd om Nederland in die positie te brengen? En is Jan-Kees de Jager ook niet iemand can het CDA die nu nog dagelijks probeert Nederland nog verder in die put te duwen? Nog meer EU-bazen boven ons! Deze week bezig met de Banken Unie!!

Het lijkt wel op iemand die van de 75 verdieping van wolkenkrabber springt, ter hoogte van de 50ste roept dat alles goed gaat, op de 25ste spijt krijgt en roept dat hij terug wil.

Dat zijn zij die ons regeren!

De kans op redding vanaf die 25ste verdieping is miniem of nul.

Zelfs een stem op de LP zal niet meer helpen, al is dat iets wat misschien nog het beste is wat je kunt doen.

Een voorstel op een vorig artikel dat alle pensioenbetalers zich verenigen en het geld waar ze nu recht op hebben terugvorderen om buiten de overheid zelf voor hun pensioen te zorgen, zou kunnen werken als daar snel een overweldigende eenheid voor zou komen. Iets waar overigens nog geen begin aan gemaakt is. En zo gaat Japie naar de bliksem!!

P.S. Laat ieder van de (komende) gedupeerden toch ook eens nadenken in hoeverre ze zelf verantwoordelijk zijn door op CDA, VVD, D66 en dergelijke te stemmen.

18 REACTIES

 1. @keuleniscool [1]:

  Paniek? Het is gewoon het erkennen en aantonen van de feiten.
  Tot nu toe is immers gebleken dat al die zaken waar de Vrijspreker voor waarschuwde ook zijn gebeurd.
  Minstens een aantal lezers heeft daarvan geleerd en al maatregelen voor zichzelf genomen.
  Waar ze overigens ook nog blij mee zijn!
  Wordt wakker!

 2. Ik begrijp niet dat men het niet begrijpt. Dat men het niet ziet.

  New world order, heeft geen behoefte aan pensioenisten, maar wel aan hun opgespaarde geld.

  De elite, de driehoek, de pyramide omvat ca. 2€ van de wereld bevolking. (politici; bankiers en justitie)

  De rest zijn ‘slaven’, dwz. zij die …. als slaven worden toegelaten, – op een metselcarrousel, – want 80% van de bevolking is ‘verwaarloosbaar’.

  Worden waarschijnlijk ‘weggewerkt’ door een virus.

  Gezellig mestelclubje in Istanbul
  http://www.youtube.com/watch?v=gbRmRkZxYk0

 3. @Vic [3]:

  Inderdaad ligt het zoals u stelt. De Overheid en de verzekeringsfondsen (lees de banken) beheersen het systeem.

  De ‘burger’ is slaaf en mag werken, betalen, betalen, en betalen voor de ‘vermeende’ zelf uit geroepen elite.

  In verschillende landen is men bezig dit systeem te veranderen.
  In de UK, in Finland; in Spanje, Hongarije; in de VS.

  Dát is dan ook de eigenlijke aanleiding van deze gemanipuleerde financiële crisis, want zonder geld, met honger, zonder ziektekosten verzekering en pensioen, raken de mensen paniek.

  En paniek is een slechte raadgever, zoals de elite weet.
  Vandaar het zaaien van nog meer paniek.

  Wat te doen ? Niet langer meewerken. 50% van iets is immers altijd meer dan 100% van niets.

 4. Dit kan nog leuk worden, want pensioen is een toezegging geweest van je werkgever. Dat geld kan m.i. dus niet zomaar weggeven worden. Meestal zijn de middelen ondergebracht in een pensioenfonds met eigen rechtspersoonlijkheid. Met het kapitaaldekkingsysteem is Nederland vrijwel uniek in de wereld. De vraag is of Brussel inderdaad aan de toezeggingen kan komen, die gemaakt zijn tussen werkgever en -werknemer. Ik betwijfel dat.
  Helaas reikt de macht van Brussel steeds verder en zijn de Nederlandse politici te slap om echt iets te doen.

  Eddie Willers [13] reageerde op deze reactie.

 5. @Hoeder [8]: Dat geld kan niet zomaar gegrepen worden” De pensioenpotten zijn jaren geleden al eens afgeroomd door de staat.

 6. Het volk verdient de (R)overheid die zij zelf kiest, tenslotte krijg je apen als je pinda’s betaalt, Jeroen van de Veer ex Shell had €200.000 per week !!
  Kijk naar de status van de Shell en vergelijk die met BV NL.

  Dus niet zeuren vrinden

 7. Pensioen ??????? Wat is dat ????? Mensen sprookjes bestaan niet !!! Wij zijn opgelicht mensen, het is doorgestoken kaart…! En niemand die het door lijkt te hebben… Niemand die het ook maar iets interesseert…Hardwerkende, eerlijke mensen van elk ras, welke het allemaal goed bedoelen… Elke keer weer stemmen ze op die liegende klootzakken die er geen moer om geven. Ze geven geen moer om jou! Echt, “they don`t give a fuck about you!”

 8. @keuleniscool [1]: U valt onder het kopje , kop in het zand steken en denken dat het goed komt .
  Feit blijft dat er nog steeds mensen zijn die op dezelfde klootzak partijen stemmen ( VVD < CDA < D66 < GR Links ) die hun elke minuut van de dag lopen te naaien en te bestelen .
  Hoe vaak kan de Kunduz coalitie iemand nog belazeren en de grond in trappen , hoe vaak kunnen zij nog kwaad aanrichten . Ik denk dat het afhangt van de masochistische kant van de samenleving voordat zij dit in de gaten hebben dat het niet gaat werken om op een ideale schoonzoon of het lekkere kontje te gaan stemmen
  Het stuk zoals Hub Jongen heeft beschreven zit goed in elkaar en hier gaat het absoluut niet om paniekzaaierij , velen moeten nog wakker worden , mag wel hopen dat het muntje een keer gaat vallen anders gaat het niet goed komen hoor .

 9. Het zijn personen als ‘keuleniscool’ die als eerste de mensen lastig vallen, die wél voorzorgsmaatregelen hebben genomen, zodra het financiële stelsel implodeert……..

 10. @keuleniscool [1]: Wát een inhoudsloze, op de man gespeelde, trolreactie weer. Wordt je het niet een keer beu, om steeds maar domme en ongefundeerde reacties te spuien. Echt het idee dat je hier nog serieus genomen wordt?

  Stap uit je geloof in de overheid en zie de werkelijkheid eens onder ogen. Als Brussel dit voor elkaar krijgt, verdampen jullie pensioenen waarvoor je tot je 67e betaald hebt, heel snel richting de mensen in landen die op hun 50e of 55e al met pensioen kunnen. Dit is niets meer dan een tweede ESM-versie, ofwel geld verschuiven van het ene land naar het andere. En WIJ worden er NIET beter van, dat geef ik je op een briefje.

Comments are closed.