Als we de eurocrisis willen oplossen, dan moet Duitsland de eurozone verlaten. Dat zijn de woorden van de voormalig Italiaanse premier Silvio Berlusconi. Kan Rutte het handje van Merkel lekker blijven vasthouden. Heeft Signore Bungabunga toch nog ergens gelijk in: Liever vandaag dan morgen!

4 REACTIES

  1. Berlusconi is een Lastpak .
    En wil de zaak lekker opnaaien .
    Wraak kan soms vreemd zijn .

  2. Helemaal zo’n gekke opmerking is het niet. Als Duitsland er uit stapt komt de rest er wel uit met een gedevalueerde euro die verder gewoon steeds verder daalt net als lire, peseta en frank vroeger deden. Maar dan vind ik dat ze de ECB met haar hele balans ook moeten meenemen. Uiteraard stappen Nederland en enkele anderen er ook uit. En als dan deze euroschuldclub er niet uit komt gaan ze alsnog alle alleen verder.

  3. Daarmee zijn heel veen Duitsers (en anderen ook) het eens.
    Afhankelijk van mogelijkheden zouden dan Nederlanders het beste of mee gaan, of beter nog ook zelfstandig uittreden. Maar zeker niet in die failliete boel blijven hangen.

Comments are closed.