Verstikkend oerwoud, slangen, moerassen en inboorlingen gewapend met gifpijlen. De Amazone, Borneo, Donker Afrika. Allemaal ver weg, denkt u. Toch leven u en ik er middenin zonder het te beseffen. Een inzichtbare groene hel van bepalingen, verboden, kindermisbruik en dwang. Dit alles door de voorvechters van groen en duurzaamheid. Milieuorganisaties.

 

Ooit bestrijders van milieuvervuiling. Alleen, nadat die vervuiling afdoende was teruggedrongen, volgde geen opheffing van deze organisaties. Het ging immers om vele honderden miljoenen voor bekostiging van managers, gebouwen (zie WNF alhier) en personeel. Kortom, er moest een nieuw raison d’être gevonden worden ter borging van een comfortabel bestaan.

Die kwam in de gedaante van Al Gore die zelf ook zijn eigen geldelijk gewin zag. Dus toverde hij de AGW-hypothese (Anthropogenic Global Warming; door de mens veroorzaakte opwarming; ook wel Al Gore Warming) uit de commerciële hoge hoed. Zijn (lucratieve) film veroorzaakte wereldwijde paniek, ondanks de talloze wetenschappelijke blunders. Zijn charisma bleek echter sterker dan de feiten zoals bij wel meer leiders in de vorige eeuw het geval was.

Nu dan, welke zegeningen hebben de redders van onze planeet ons sindsdien gebracht?

Wij mogen geen vlees eten, angstig vragen wij ons af of er geen CO2 vrijkomt bij het verschonen van onze baby.

Wij worden uit onze auto gepest.

Wij moeten kou lijden, worden zelf te betalen gedwongen te isoleren en zonnepanelen aan te schaffen (PvdA-partijprogramma).
De voedselprijzen stijgen door de ondemocratische groene lobby opgedrongen biobrandstoffen. Onze energierekening blijft stijgen om de ondemocratisch opgelegde subsidies op te brengen voor de groene lobby’s die ons valselijk “gratis” peperdure energie uit wind en zon beloven.

We mogen van de groenen geen DDT gebruiken wat leidt tot miljoenen malariadoden, meest kinderen.
Genetisch aangepaste rijst is door lobbyen door de groenen verboden waardoor honderdduizenden kinderen in Azië blind worden.
Pesticiden zijn door de groenen verboden wat de voedselopbrengst met 20% vermindert.
Het meest stuit mij tegen de borst dat schoolkinderen zo door de groenen geïndoctrineerd worden dat ze zelfs tegen hun ouders in opstand komen en er angstgevoelens door krijgen.

Wat vindt u zelf van het groene rekeningrijden?
De groene Big Brother weet elk moment precies waar u zich bevindt. Was dit niet ooit de nachtmerrie van bepaalde politieke richtingen?

De groenen liegen over cijfers (kosten zonne-energie), de groenen frauderen (Climate Gate en het hockeystick-model) en intimideren sceptici (James Hansen) door hen oorlogsmisdadigers te noemen. Groenen pleiten zelfs ervoor om Internet ontoegankelijk voor sceptici te maken; in feite is dit al het geval bij Wikipedia. Is de term ecodictatuur werkelijk ongerechtvaardigd?

Wordt het niet tijd om tot bezinning te komen en ons te bevrijden van deze groene ecodwang die onze koopkracht ondermijnt, het landschap vervuilt en onze economie ruïneert?

Wordt het geen tijd om onze kinderen te bevrijden van deze groene indoctrinatie en ze hun onbezorgde jeugd terug te geven?

Met vriendelijke groet,
Jeroen Hetzler
Met dank voor doorsturen aan André van den Berg

4 REACTIES

  1. Milieu item is een winstmaker, men maakt eerst de mensen bang en biedt dan tegen geld ‘de oplossing aan’, ik zelf geloof niet dat het klimaat verandert, zee spiegel stijgt NL het klimaat van Zuid Frankrijk krijgt , vlinders uit Noord Afrika en dan ‘de industrie’ de aarde vervuild. Vulkanen vervuilen veel meer, als ze werken dan. Als het klimaat zou veranderen dan hadden we dat al gemerkt, ik zag de laatste 50 jaar niets veranderen. Politiek links heeft iets bedacht om heur vijand ‘het kapitalisme’ klein te krijgen. Ik wacht nog op de ‘waarschuwing’ dat er een buitenaards leger onderweg is om de aarde bewoners tot slaaf te maken of meer van dat soort onzin. Groen links……waarom zou groen links zijn, groen is rechts want ik houd ook van groene grazige weiden waar vrolijk zwartbont vee productie op maakt om zaken te kunnen doen in de zuivel business.

  2. Hoewel ik de strekking van het artikel onderschrijf, wil ik één grote misvatting rechtzetten;

    “Genetisch aangepaste rijst is door lobbyen door de groenen verboden waardoor honderdduizenden kinderen in Azië blind worden. Pesticiden zijn door de groenen verboden wat de voedselopbrengst met 20% vermindert”.

    GMO’s (ofwel; genetisch gemanipuleerd voedsel) is de kanker onder het voedsel. In India plegen boeren zelfmoord, vanwege mislukte oogsten, die zgn. meer opbrengst zouden leveren.
    Prima om een understatement te maken, uiteraard mag een overtuiging kracht bijgezet worden, maar dan wel met een juiste voorstelling van zaken svp.

  3. Lekker eenzijdig gemekker weer, ja voor een groot deel klopt het wel maar zo rechtlijnig en eenzijdig kan ik eigenlijk alleen maar tot de conclusie komen dat je niet inhoudelijk kennis hebt genomen van sommige onderwerpen die voorbij komen in dit artikel.

Comments are closed.