Als een soort gezwel blijft Europa zich uitbreiden en wortelt het zich steeds dieper in het zieke Europese lichaam. Van de organen die een gezond geheel zouden moeten vormen zijn er teveel ziek.  Het lichaam geeft steeds meer signalen af, genezing is zo goed als uitgesloten is en euthanasie lijkt de enige en beste oplossing.

Zo dat moest er even uit.

Oftewel, Waar bemoeit Europa zich allemaal mee? Ik hoor steeds dat we niet meer macht willen geven aan Europa maar ze bemoeien zich toch werkelijk overal al mee. Ons immigratie en integratiebeleid, onze Hedwigespolder, en nu hebben ze weer kritiek op ons Lente/Kunduz akkoord… en inderdaad het is een niet al te best akkoord, maar het is verdomme wel ONS akkoord. Maar de woningmarkt moet volgens Europa anders, en ons pensioenstelsel is niet goed. En onze politiek is te instabiel… ja, die is mede zo instabiel vanwege de Europese gekte die de bevolking tot op het bot verdeelt. Een stel ondemocratisch benoemde en overbetaalde figuren die gaan dicteren wat goed voor ons is.

Als de gemiddelde inwoner van Nederland in zijn portemonnee kijkt dan moet je concluderen dat er de afgelopen 5 jaar weinig bijgekomen is, veel belastinggeld is weggevloeid naar een land dat behouden moest blijven voor de euro, maar wat nu opeens toch wel uit kan treden, de concurrentie op de arbeidsmarkt met goedkope arbeidskrachten zorgt voor veel problemen, en de Europese aanbestedingsregels zorgen ervoor dat je steeds vaker met bedrijven te maken hebt waar geen Nederlands gesproken wordt.

Dus euthanasie lijkt mij prima, want ik wordt bang gemaakt dat het zonder de EU een drama zal worden, maar met de EU is het al een drama, ik wil het er zonder de EU wel op wagen.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Ingezonden door Plurk85 (L.N.)

Opmerking Vrijspreker: concurrentie op de arbeidsmarkt is niet per definitie slecht. Het tempo waarin grenzen volgens het libertarisme moeten worden open gezet tijdens een transitie naar een libertarische samenleving is echter een discussiepunt. Massale immigratie zou volgens Hoppe de laatste restanten van de Westerse beschaving kunnen wegvagen. De grenzen zouden dan pas kunnen worden geopend als het land geheel in particuliere handen is. Dat de woningmarkt en de pensioenmarkt niet goed is geregeld is een gedeelde conclusie, echter de EU oplossingen zullen daar niet de libertarische oplossingen zijn.

9 REACTIES

 1. en inderdaad het is een niet al te best akkoord, maar het is verdomme wel ONS akkoord

  Ik begrijp wat je bedoelt, hoor. Maar “ons akkoord”? Wie is “ons”? Want ik weet, dat ik daar niet bij hoor. Ik heb geen enkel akkoord gesloten.

 2. Waar bemoeit Europa zich allemaal mee?
  Ik hoor steeds dat we meer macht moeten geven aan Europa .
  Vooral deskundigen , zoals Angela Merkel .
  Ze bemoeien zich overal al mee.
  Ons immigratie en integratiebeleid, onze Hedwigespolder enz….
  Ja Europa moet meer macht krijgen ,
  wil het een volwaardig instituut worden .
  Maar dit dient kritisch gevolg te worden .

 3. doordat er steeds meer macht naar Brussel gaat zou het overheids apparaat in de diverse landen dus ook in nederland in kunnen krimpen maar dat gebeurd ook niet.

  het hele overheidsapparaat is zo topzwaar dat we gewoon moeten wachten tot het om valt.

 4. Er is geen redde meer aan. De restgerichtheid op een onhaalbaar doel wordt enkel moeilijk losgelaten door de politicy. Ze zijn bang voor de gevolgen. In de plaats dat ze capituleren en gaan herorrienteren blijven ze doorduwen op iets wat al ingestort is.
  Zelf als je zou willen dat de EU blijft bestaan, moet ieder rationeel mens toch nu wel inzien dat dit schip gepasseerd is. Alleen al de onvrede van de verschillende volken zorgt daarvoor. We komen tegenoverelkaar te staan. Oh yeah! War is comming my friends. War is comming!

 5. Met alle respect voor andere idëen; hiebij die van mij:
  Indien iemand anders denkt, graag een reactie.

  1. Het romeinse imperium brak uiteen; Constantinobel en de
  regering in Rome. We hebben het over het jaar 1200 en daarna 453 na christus. E.e.a. onder het geweld en inmenging in de locale Byzantijnse politiek van de kant van de Kruisvaarders (Templars en andere vormen van de huidige Vrijmestelarij / (Robin Hood).

  2. In Rome verenigden zich de Katholieke kerk, het Leger en Adel. Deze drie beheersten de (toenmalige) wereld (Wereld Orde) tot enige tijd na de Verlichting, omstreeks (na de zo genaamde Middeleeuwen) halverwege 1600. Zij beheersten de macht; dwz. de wetgevende en de uitvoerende macht zowel als JUSTITIE.
  Echter het bankwezen werd beheerst – net als vandaag door de Vrijmestelarij).

  3. Met de Verlichting kwamen de Protestanten, de Jesuiten; de Lutheranen, de Calvinisten en daarna de Jacobijnen, de Quakers en nog vele andere niet-rooms-katholieke groeperingen die elkaar onderling en de toenmalige katholieke elite probeerde af te maken.

  4. In 1492 echter ontdekte een italiaan, van portugese afkomst, ingehuurd door de Reyes Católicos (Isabel I van Castilla en Ferdinand II van Aragon) genaamd Columbus – (per vergissing omdat de portuguese kaarten niet klopten) wat nu Noord – Amerika is.

  5. De Verenigde Staten werd – nadat de locale bevolking werd afgeslacht en in kampen gezet – ‘bevolkt’ door Quakers, Protestanten etc. die zich vestigden in het noorden en later door de Katholieken die zich voornamelijk vestigden in het zuiden.

  6. In het oude continent leidde de Verlichting in Frankrijk tot de Franse Burgeroorlog, ofwel genaamd Revolutie in 1793, waarna Napoleon aan de macht kwam, omdat de Franse Staat … zoals Napoleon zou hebben gezegd … in de riool voor het oprapen lag.

  6. Enigszins overeenkomstig was de Russische Revolutie waarbij de Bolsjevieken en Mensjevieken elkaar onderling afslachtten voor de algemene macht /dictatuur die werd overgenomen door
  Lenin en Stalin, en waaraan Putin vandaag de dag nog flink meewerkt.

  7. De American Civil War eindigde in 1865 (Gone with the wind …) waar het Protestante Noorden (lees iluminatie en vrijmestarij) won van het Katholieke Zuiden.

  8. Wereld Oorlog I en II en de huidige oorlogen Syrië in Bosnië en andere oost-europese statenn, momenteel in Syrië en Noord Afrika, dienden en dienen tot de ‘unificatie’ onder 1 europese regering. Het Europese unie project van de iluminatie en de vrijmestarij. Net als de Asian Union; the American Union en soon to be, African Union.

  9. De huidige Bank / Krediet crisis is nét als in de VS een paar terug; een opgezet pandoer om de bevolking te knevelen zodat ze akkoord zullen gaan – omdat ze van de honger geen ontlasting meer hebben – met de door de Brussel
  (Franse vrijmestelarij) opgelegde slaverij om te komen tot de implementatie van de NIEUWE WERELD ORDE.

  Dat wil zeggen de nieuwe wereld orde (dit maal van de kant van de vrijmestalarij) ipv. van de oude wereld orde van de kant van de rooms katholieke kerk.

  In de oude wereld orde werd de gemiddeld slaaf gemiddeld een jaar of 35. Was ongeschoold; werkte op het platte land en van de 20 babies stierven en 15. Zodat de wereld populatie gemakkelijk hanteer was. Dwz. géén bedreiging voor de elite.

  In de nieuwe wereld orde, met mensen die leven tot gemiddeld
  80 en een laag babysterfte, IS EEN BEDREIGING VOOR DE HUIDIGE Vrijmestelaar ELITE.

  U weet wel; die 2% die in de top van de piramide past. En hun 18% slaven. Net als vroeger in Egypte.

  De rest van de 80% van huidige wereld bevolking moet worden weggewerkt – wil de Elite zich niet bedreigd voelen.

  En dan volgen de theoriën van Animal Farm; 1984 en Brave New World.

  Er is maar 1 manier voor de wereld bevolking om te overleven … en dat is ZONDER vermeende, zelf uitgeroepen elite, die door de
  eeuwen heen, als een roofdier in een andere pels, de rest van de bevolking uitmoord.

  Maakt niet uit; Spaanse Inquisitie; Bastille; Siberië of de toepassing van de Civiele Dood. Het komt allemaal op het zelfde neer.

  Ikke, ikke, ikke en de mijnen, en de rest kan stikken.

  De mens is een walgelijk beest. De huidige machtsbeluste beesten zitten in Washington; Pekin en … BRUSSEL ….

  Aequitas [8] reageerde op deze reactie.
  Aequitas [9] reageerde op deze reactie.

 6. Met alle respect voor andere ideëen; hiebij die van mij:
  Indien iemand anders denkt, of suggestie heeft graag een reactie. Corrigeren mag ook.

  1. Het romeinse imperium brak uiteen; of wel Constantinobel en de regering in Rome.

  We hebben het over het jaar 120 en daarna 453 na christus.

  E.e.a. onder het geweld en inmenging in de locale Byzantijnse politiek van de kant van de Kruisvaarders (Templars en andere vormen van de huidige Vrijmestelarij / (Robin Hood).

  2. In Rome verenigden zich de Katholieke kerk met het Leger en de Adel. Deze drie beheersten de (toenmalige) wereld (Wereld Orde) tot enige tijd na de Verlichting, omstreeks (na de zo genaamde Middeleeuwen/Dark Ages) halverwege 1600.

  Zij beheersten de macht; dwz. de wetgevende en de uitvoerende macht zowel als JUSTITIE.

  Echter het bankwezen werd toen al reeds beheersd – net als vandaag door de Vrijmestelarij). Omdat de kerken het maken van rente op geld verbood.

  3. Met de Verlichting kwamen de Protestanten, de Jesuiten; de Lutheranen, de Calvinisten en daarna de Jacobijnen, de Quakers en nog vele andere niet-rooms-katholieke groeperingen die elkaar onderling en de toenmalige katholieke elite probeerde af te maken.

  4. In 1492 echter ontdekte een italiaan, van portugese afkomst, ingehuurd door de Reyes Católicos (Isabel I van Castilla en Ferdinand II van Aragon) genaamd Columbus – (per vergissing omdat de portuguese kaarten niet klopten) wat nu Noord – Amerika is.

  5. De Verenigde Staten werd – nadat de locale bevolking werd afgeslacht en in kampen gezet – ‘bevolkt’ door Quakers, Protestanten etc. die zich eerst vooral vestigden in het noorden en later door de Katholieken die zich voornamelijk vestigden in het zuiden.

  6. In het oude continent leidde de Verlichting in Frankrijk tot de Franse Burgeroorlog, ofwel genaamd Revolutie in 1793, waarna Napoleon aan de macht kwam, omdat de Franse Staat … zoals Napoleon zou hebben gezegd … in de riool voor het oprapen lag.

  6. Enigszins overeenkomstig was de Russische Revolutie waarbij de Bolsjevieken en Mensjevieken elkaar onderling afslachtten voor de algemene macht /dictatuur die werd overgenomen door
  Lenin en Stalin, en waaraan Putin vandaag de dag nog flink meewerkt.

  7. De American Civil War eindigde in 1865 (Gone with the wind …) waar het Protestante Noorden (lees Iluminatie en Vrijmestarij) won van het Katholieke Zuiden.

  8. Wereld Oorlog I en II, bv. in Bosnië en andere oost-europese staten, en momenteel in Syrië en Noord Afrika, dienden en dienen tot de ‘unificatie’ onder 1 europese regering.

  Het Europese unie project van de Iluminatie en de Vrijmestarij. Net als de Asian Union; the American Union, beiden in de maak, en de soon to be, African Union.

  9. De huidige Bank / Krediet crisis is nét als in de VS een paar terug; een opgezet pandoer om de bevolking te knevelen zodat ze akkoord zullen gaan – omdat ze van de honger geen ontlasting meer hebben – met de door de Brussel
  (Franse vrijmestelarij) opgelegde slaverij om te komen tot de implementatie van de NIEUWE WERELD ORDE.

  Dat wil zeggen de nieuwe wereld orde en hun élite (dit maal van de kant van de vrijmestalarij) ipv. van de oude wereld orde van de kant van de rooms katholieke kerk.

  In de oude wereld orde werd de gemiddeld slaaf gemiddeld een jaar of 35. Was ongeschoold; werkte op het platte land en van de 20 babies stierven en 15. Zodat de wereld populatie gemakkelijk hanteer was.

  Dwz. géén bedreiging voor de elite. In de nieuwe wereld orde, met mensen die leven tot gemiddeld 80 en een laag babysterfte, IS DEZE GROTE BEVOLKING EEN BEDREIGING VOOR DE HUIDIGE Vrijmestelaar ELITE.

  U weet wel; die 2% die in de top van de piramide past. En hun 18% slaven. Net als vroeger in Egypte. De overbekende driehoek.

  De rest van de 80% van huidige wereld bevolking moet worden weggewerkt – wil de Elite zich niet bedreigd voelen.

  En dan volgen de theoriën van Animal Farm; 1984 en Brave New World. De complot theoriën, de dodelijke virussen; de kwalijke
  vaccins; het sluiten van de ziekenhuis, werken tot 67 (maar te oud zijn voor een baan op je 45ste), korten op pensioenen en uitkering etc.

  Er is maar 1 manier voor de wereld bevolking om te overleven … en dat is ZONDER vermeende, zelf uitgeroepen elite, die door de
  eeuwen heen, als een roofdier in steeds een andere pels, de rest van de bevolking uitmoordt.

  Maakt niet uit; Spaanse Inquisitie; Quillotine; Bastille; Siberië of de toepassing van de Civiele Dood. Het komt allemaal op het zelfde neer.

  Ikke, ikke, ikke en de mijnen, en de rest kan stikken.

  De mens is een walgelijk beest. De huidige machtsbeluste beesten zitten in Washington; Pekin en … BRUSSEL ….

  Aequitas [8] reageerde op deze reactie.

 7. @Aequitas [6]:

  Blijkbaar vind de Vrijspreker de BEIDEN texten de moeite waard om te lezen, aangezien mijn verzoek om de reactie onder 6 niet te verwijderen. Het zij zo. Excuses voor de typefouten en verschrijvingen.

Comments are closed.