Gisteren kregen wij om 14:00 uur een melding binnen dat er twee stuurloze schepen op de Noordzee rond dobberden.
Deze schepen bevonden zich ongeveer 20 km ten noorden van Den Helder
Tot onze verbazing troffen wij hier twee oude onzeewaardige schepen vol met Nederlandse bejaarden en gepensioneerden aan.
De senioren zaten onder erbarmelijke omstandigheden op een overvolle boot.

 

De kustwacht heeft de twee boten naar de haven van Den Helder gesleept en de senioren ondervraagd

De oudeN van dagen verklaarden:
Wij waren van plan om onze paspoorten overboord te gooien en ons aan te melden als asielzoekers.
Om op deze manier aanspraak te maken op betere voorzieningen dan we nu hebben.
Denk aan bijvoorbeeld: Gratis wonen, kleding, sporten, meubels, verzekeringen, medicijnen en een uitkering!

Hierna heeft de kustwacht na een felle berisping en een waarschuwing de senioren op de bus naar hun woonplaats gezet.

RED: “En toen?

32 REACTIES

 1. Veruit het beste (korte) stuk ooit !
  Ik had al een idee om het Allochtonenvraagstuk op te lossen.
  We geven alle ‘nutteloze’ 65+ een dolk. Of we sturen ze de Gaskamers in zodat ze zijn opgeruimd.
  De dan vrijgekomen geldelijke middelen kunnen we dan gebruiken om de kosten van de Allochtone bevolkingsgroep financieel af te dekken. Onze Partij, de PvdA, heeft nl. gezegd: We hebben ze nodig !
  Kunt U het zich voorstellen: Geen woningnood, minder ziekenhuizen/arten/verplegers, minder verkeer, geen rollators op de Zebra enz. Er is bij mijn weten maar 1 nadeel: We hebben meer gevangenissen en cipiers nodig. Maar dat kunnen we misschien oplossen door Allochtone Criminelen vakanties aan te bieden of hun met bloemen te verblijden, zodat ze weer op het rechte pad komen. Dan kunnen we zeggen: Wat is MultiCulti toch mooi ! Wat een mooie verrijking in ons land dat zo miezerig was !

 2. Ik wil ook mijn paspoort wel overboord gooien en mij ergens als asielzoeker aanmelden. Ik zat te denken aan Lichtenstein, waar de regerend vorst denkt dat de overheid moet worden omgebouwd tot een service company. Hoogste per capita inkomen in de wereld.
  http://www.youtube.com/watch?v=8AXBX3e1T64

 3. Bij mijn weten heeft de nederlandse regering kortelings de euthenasie pil vrij verkoop gesteld in de apotheken.

  Wikipedia:

  ‘De pil van Drion is een door de Nederlandse rechtsgeleerde Huib Drion in 1991 voorgestelde hypothetische pil waarmee een (hoog)bejaarde die ‘klaar is met leven’ op humane wijze een einde aan zijn of haar leven zou kunnen maken op een zelfgekozen tijdstip. De pil zou in de voorstelling van Drion met zekere veiligheidsmaatregelen vrij verkrijgbaar moeten zijn. Deze legale verkoop van de pil zou wat betreft Drion alleen gelden voor mensen van 75 jaar of ouder. De pil zou feitelijk uit 2 pillen bestaan. Pil A & Pil B zouden met enkele dagen tussentijd ingenomen moeten worden.’

  Dat is één manier van de huidige nieuwe wereld orde om de
  bevolking te verminderen.

  Ik neem aan dat Rutte; de Jager, Neelie Smit Kroes en Durao
  Barroso nog niet ‘klaar zijn’ met hun leven.

 4. Zo kwam er vanuit richting de Noorzee in de haven van Rotterdam een rubberbootje met 2 allochtonen erin en dit bootje werd onderschept door de haven-“autoriteiten”. De ambtenaren vroegen wat die 2 allochtonen kwamen doen.
  “Wij komen Nederland en de rest van Europa bezetten en onder de Islamitische wetten brengen”, zeiden de allochtonen in het bootje.

  De ambtenaren moesten eens hard lachen en riepen schaterend uit: “Met z’n tweeën denken jullie hier de boel te komen bezetten?”

  De allochtonen antwoordden: “Nee hoor, de rest is er al, wij zijn de laatste twee.”

 5. De echte Nederlanders worden zwaar gediscrimineerd !

  In 2006 gaf de PvdA ( = de moslimpartij ) ruim 30.000 uitgeprocedeerde asielzoekers een generaal pardon.
  Deze aangetoonde en bewezen asociale profiteurs , inclusief diverse criminelen ,mochten blijven ,ondanks vele duizenden uitspraken van de rechtbanken ,
  en dank zij ,,het sociale gevoel ,,
  van de corrupte Marokkaanse moslim madam Albayrak.
  Kosten plaatje geschat op meer dan 3.000 MILJOEN EURO !
  En deze marokkaanse criminele moslim Albayrak. , verhoogde haar eigen salaris ,in enkele jaren op bedrieglijke wijze ,
  van 100.000 naar meer dan 270.000 euro per jaar .

  En de echte Nederlandse bejaarden moeten vaak op een houtje bijten .
  Schande !!!

 6. In Spanje hebben we geen pil van Drion, dat mag niet van de kerk.
  Maar het hoeft ook niet want de Oleander met zijn prachtige bloemen groeit hier welig langs de weg en is minstens zo effectief en pijnloos, want je slaapt in en wordt gewoon niet meer wakker.
  Maar wacht eens even is dat niet een prachtig export product dan.
  Ja er zijn ook mensen die eigenlijk wel van de wereld zouden willen en dan mag dat weer niet. Je bent geen baas over je eigen leven en moet gehoorzamen aan de wet, die je dan veroordeelt tot een onaangenaam leven. Aan de andere kant sturen ze mensen op pad die gedood kunnen worden. Of permitteren ze groeperingen die een bedreiging zijn voor iedereen.

 7. Met alle respect voor andere ideëen; hiebij die van mij:
  Indien iemand anders denkt, of suggestie heeft graag een reactie. Corrigeren mag ook.
  1. Het romeinse imperium brak uiteen; of wel Constantinobel en de regering in Rome.
  We hebben het over het jaar 120 en daarna 453 na christus.
  E.e.a. onder het geweld en inmenging in de locale Byzantijnse politiek van de kant van de Kruisvaarders (Templars en andere vormen van de huidige Vrijmestelarij / (Robin Hood).
  2. In Rome verenigden zich de Katholieke kerk met het Leger en de Adel. Deze drie beheersten de (toenmalige) wereld (Wereld Orde) tot enige tijd na de Verlichting, omstreeks (na de zo genaamde Middeleeuwen/Dark Ages) halverwege 1600.
  Zij beheersten de macht; dwz. de wetgevende en de uitvoerende macht zowel als JUSTITIE.
  Echter het bankwezen werd toen al reeds beheersd – net als vandaag door de Vrijmestelarij). Omdat de kerken het maken van rente op geld verbood.
  3. Met de Verlichting kwamen de Protestanten, de Jesuiten; de Lutheranen, de Calvinisten en daarna de Jacobijnen, de Quakers en nog vele andere niet-rooms-katholieke groeperingen die elkaar onderling en de toenmalige katholieke elite probeerde af te maken.
  4. In 1492 echter ontdekte een italiaan, van portugese afkomst, ingehuurd door de Reyes Católicos (Isabel I van Castilla en Ferdinand II van Aragon) genaamd Columbus – (per vergissing omdat de portuguese kaarten niet klopten) wat nu Noord – Amerika is.
  5. De Verenigde Staten werd – nadat de locale bevolking werd afgeslacht en in kampen gezet – ‘bevolkt’ door Quakers, Protestanten etc. die zich eerst vooral vestigden in het noorden en later door de Katholieken die zich voornamelijk vestigden in het zuiden.
  6. In het oude continent leidde de Verlichting in Frankrijk tot de Franse Burgeroorlog, ofwel genaamd Revolutie in 1793, waarna Napoleon aan de macht kwam, omdat de Franse Staat … zoals Napoleon zou hebben gezegd … in de riool voor het oprapen lag.
  6. Enigszins overeenkomstig was de Russische Revolutie waarbij de Bolsjevieken en Mensjevieken elkaar onderling afslachtten voor de algemene macht /dictatuur die werd overgenomen door
  Lenin en Stalin, en waaraan Putin vandaag de dag nog flink meewerkt.
  7. De American Civil War eindigde in 1865 (Gone with the wind …) waar het Protestante Noorden (lees Iluminatie en Vrijmestarij) won van het Katholieke Zuiden.
  8. Wereld Oorlog I en II, bv. in Bosnië en andere oost-europese staten, en momenteel in Syrië en Noord Afrika, dienden en dienen tot de ‘unificatie’ onder 1 europese regering.
  Het Europese unie project van de Iluminatie en de Vrijmestarij. Net als de Asian Union; the American Union, beiden in de maak, en de soon to be, African Union.
  9. De huidige Bank / Krediet crisis is nét als in de VS een paar terug; een opgezet pandoer om de bevolking te knevelen zodat ze akkoord zullen gaan – omdat ze van de honger geen ontlasting meer hebben – met de door de Brussel
  (Franse vrijmestelarij) opgelegde slaverij om te komen tot de implementatie van de NIEUWE WERELD ORDE.
  Dat wil zeggen de nieuwe wereld orde en hun élite (dit maal van de kant van de vrijmestalarij) ipv. van de oude wereld orde van de kant van de rooms katholieke kerk.
  In de oude wereld orde werd de gemiddeld slaaf gemiddeld een jaar of 35. Was ongeschoold; werkte op het platte land en van de 20 babies stierven en 15. Zodat de wereld populatie gemakkelijk hanteer was.
  Dwz. géén bedreiging voor de elite. In de nieuwe wereld orde, met mensen die leven tot gemiddeld 80 en een laag babysterfte, IS DEZE GROTE BEVOLKING EEN BEDREIGING VOOR DE HUIDIGE Vrijmestelaar ELITE.
  U weet wel; die 2% die in de top van de piramide past. En hun 18% slaven. Net als vroeger in Egypte. De overbekende driehoek.
  De rest van de 80% van huidige wereld bevolking moet worden weggewerkt – wil de Elite zich niet bedreigd voelen.
  En dan volgen de theoriën van Animal Farm; 1984 en Brave New World. De complot theoriën, de dodelijke virussen; de kwalijke
  vaccins; het sluiten van de ziekenhuis, werken tot 67 (maar te oud zijn voor een baan op je 45ste), korten op pensioenen en uitkering etc.
  Er is maar 1 manier voor de wereld bevolking om te overleven … en dat is ZONDER vermeende, zelf uitgeroepen elite, die door de
  eeuwen heen, als een roofdier in steeds een andere pels, de rest van de bevolking uitmoordt.
  Maakt niet uit; Spaanse Inquisitie; Quillotine; Bastille; Siberië of de toepassing van de Civiele Dood. Het komt allemaal op het zelfde neer.
  Ikke, ikke, ikke en de mijnen, en de rest kan stikken.
  De mens is een walgelijk beest. De huidige machtsbeluste beesten zitten in Washington; Pekin en … BRUSSEL ….

  Pendragon [8] reageerde op deze reactie.

 8. @Aequitas [7]:
  Uhm, het is “vrijmetselarij”…. Als dat tenminste is wat u bedoelt met vrijmestelarij;vrijmestarij; vrijmestalarij… Overigens heeft u kennelijk de spannende sites over vrijmetselarij gevonden. U verzuimt hierbij naar mijn mening om uw bronnen te toetsen. Dit kan heel eenvoudig door eens naar een vrijmetselaarsloge te gaan en daar eens met een echte (ooowoowowow eng) vrijmetselaar te praten. Uw betoog hierboven slaat werkelijk nergens op. Doe u zelf een plezier en leer iets over uw eigen thema’s alvorens u zichzelf onsterfelijk belachelijk maakt met uw uitingen.

  Pendragon

  Igor [9] reageerde op deze reactie.
  Aequitas [12] reageerde op deze reactie.

 9. @Pendragon [8]:
  Je mag komen kijken ja ja … en praten met een mannetje van de PR afdeling….

  Je kan wel zeggen dat het nergens op slaat maar geef dan eens wat tekst en uitleg waar het dan wel over gaat? Is het een religie? Is het een belangen clubje?
  Geen transparantie geen vertrouwen in de goede bedoelingen, en of het dan metselaars of mestelaars zijn, lekker belangrijk.

  Zé. [10] reageerde op deze reactie.
  Aequitas [11] reageerde op deze reactie.
  Aequitas [17] reageerde op deze reactie.

 10. @Igor [9]:

  De NIEUWE WERELD ORDE wordt gestuurd en beheerst door de
  Vrijmestelarij. Dwz. Scottisch Rite; Franse Vrijmestelarij en nog een aantal subdivisies. Voor de Franse Vrijmestelarij is ‘religie’ geen obstakel. Dwz. Christenen; Moslims, Boedisten … alles is welkom, zolang zij zich onderwerpen.

  De Vrijmestelaars ook wel genoemd de ‘mestelrommelmakers’ – want er blijken nogal wat brokkenmakers tussen te zitten – zijn niet herkenbaar zoals die mannen in jurken, mannen en vrouwen met pruiken in kastelen of gewapende ruiters.

  Dáárom zijn ze véél gevaarlijker dan de voormalige elites.
  Maar goed ze zijn blind voor hun eigen fouten, prepotentie en incompetentie – net als alle voorafgaande elites.

  Het enige wat de elites door de eeuwen heen; sinds mensenheugenis; doen is stelen, bedriegen en roven en het volk onderdrukken om er zelf – en de hunnen – beter van te worden.
  Niks democratie. Niks rechtstaat.

  De woekerrente bankiers in de tempels van Jerusalem waar Jezus Christus zich tegen zou hebben vezet; de Euro en de huidige bank krisis. Zelfde laken en pak.

  Ipv. de OUDE WERELD ORDE tw. de katholieke kerk; de adel, het leger en 95% bevolking die werden behandeld als slaven en waar de kerk en de adel op parisiteerden als ordinaire bloedzuigers aan wie betaald (in geld of natura) moest worden om respectievelijk de ziel veilig te stellen voor het hierna maals, en, de grond te mogen cultiveren (onder afdracht van een %) om te mogen eten /overleven.

  De bevolking (de slaven) werd door het leger gebruikt als oorlogsmateriaal om de rijkdommen van andere volkeren te stelen ….

  … De huidige of wel NIEUWE WERELD ORDE ZIJN de Vrijmestelaars (met hun ‘god’ genaamd grote arquitect of iets in die richting) in de grote multinationals (Bilderbergjes) en de politici; ofwel de huidige parasitaire elite.

  Samen met het huidige leger United Nations Peace Corps, die overal ter wereld oorlog voert onder het mom van VREDE, met het doel om te komen tot het ‘4e RIJK’. One World Government.

  Ofwel zoals Durao Barroso dat noemde . ”’ we have created a new imperium’…. ” Ik zal eens kijken of dat filmpje nog op internet staat.

  Bosnië, Servië, Egypte, Libanon … allemaal om te komen tot de ‘ European Union ‘ die in de toekomst zal bestaan uit de huidige EU landen, Rusland, het Middelandse Zee gebied … en dus noodzakelijkerwijs Turkije; Syrië; Libanon, Israel; Egypte, Libië etc. tot aan Marroco.

  MAAR DAN MOETEN DE GRIEKEN NIET DURVEN UIT TE STAPPEN WANT DAN WORDEN ZE AFGEMAAKT. EN DE SPANJAARDEN VERDIENEN, VOLGENS DEZE ZELFDE MAFFIA BENDE HETZELFDE LOT.

  Binnen de Vrijmestelarij geldt een gebod. IF YOU ARE NOT WITH US YOU ARE AGAINST US.

  Silent destroyers noemde J.F. Kennedy hen. Maar goed dat waren dan ook afstammelingen van Ierse katholieken …. die behoorden tot de oude wereld orde.

  En als ik wordt vermoord, weet iedereen aan wie dat valt toe te rekenen…

 11. @Pendragon [13]: @Pendragon [13]:

  Ach ja, … dat is nu nog het enige wat u kunt bedenken …. cynisme, de kennis van ander in twijfel stellen en afz …en.

  Jammer dat u – als eenvoudige ‘burger’ – blijkbaar niet in staat bent om NIET aanmatigend te reageren.

  Altijd dat calvinistische belerende vingertje, waar de vrijmestelarij zo goed in is.

  Respect voor mijn mening ontbeert u in ieder geval, maar iedereen moet wél respect hebben voor uw mening … ? Toch, of niet soms ? De door u aan mij opgelegde … ”’ik weet het beter dictatuur”’.

  Want U meent ieder ander mens die het waagt een mening te vertolken die niet overeenstemt met die van u, te moeten te schomperen en te verwijten. …. eens iets te LEREN ! ?
  alsof U het beter weet …

  ????? … DOOR BIJ EEN LOCALE LOGE VAN DE VRIJMESTELARIJ BINNEN TE LOPEN ….?????

  Ja ! dáár leer je in ieder geval géén respect te hebben voor
  de mening van anderen.

  Discreet society of secrets die drijft op trafficking of influence. Een dievenbende, dus.

  Dáár leer je met name hoe je kunt omgaan met opportunisme, om door de mazen van het justitiële net heen te stelen, roven en bedrijven.

  Tenzij de betrokken rechters, advocaten en OvJ óók op een vrijmestel carroussel zitten want dan zitten ze met handen en voeten gebonden aan de dictateur binnen de vrijmestelarij, waar de leefregels direct overeenkomen met die van Siciliaanse maffia.

  Lekker clubje, maar u meent dat ik maar iets moet gaan …. leren …. !
  Pendragon [18] reageerde op deze reactie.

 12. @Aequitas [14]: Beste Meneer Aequitas,
  Laat mij beginnen met u een excuus aan te bieden. Ik heb u kennelijk geschoffeerd. Dat is niet mijn bedoeling geweest. Noch is het mijn bedoeling uw kennis over de vrijmetselarij af te ze**en.

  Ik wilde u louter aangeven dat uw beeld van de vrijmetselarij niet in overeenstemming is met MIJN beeld van die orde.
  Ik weet het niet beter dan u. Immers u baseert uw kennis op andere bronnen dan ik. Dat is uw goed recht. De spannende filmpjes op het www zijn natuurlijk leuk om te zien, en misschien zijn er zelfs Loges die deze ritualen nog steeds uitvoeren.
  Ik weet echter dat de werkelijkheid anders is dan die van het internet.

  Vervolgens doet u uw eigen nickname geen eer aan… Het is mij niet gelukt u te betrappen op enige billijkheid. U gaat tegen mij tekeer als ware ik “het Beest” de anti-christ op aarde. Tikje overdreven en respectloos vind ik, maar enfin ik respecteer uw houding daarin.

  Daar waar de vrijmetselaar wars is van dogmatiek staat Calvijn bol van de dogmatiek. U kunt veel van mij zeggen, maar dat ik een Calvinist ben wijs ik toch echt wel van de hand. Als u mij als vrijdenker zou bestempelen zou ik u van harte gelijk geven. Maar Calvinist… Nee sorry…

  U hoeft totaal geen respect te hebben voor mijn mening. U geeft in uw eerste zin wel aan dat u openstaat voor andere meningen. Gek is het dan wel dat u als door een adder gebeten reageert wanneer u een mening te horen krijgt die niet past in uw beeld van de vrijmetselarij… Van mijn kant echter zal ik altijd respect tonen voor de mening van de ander. Een ander ding is het feit of ik de mening van de ander zal delen. Ik deel in dit geval uw mening niet. Als u dat kwalificeert als respectloos is dat uw zaak. Ik zal echter uw mening, en uw recht om die mening te verkondigen tot aan mijn dood verdedigen.

  Het door u genoemde gebod: If you are not with us, you are against us… Echt in alle oprechtheid, ik ben het niet in de vrijmetselarij tegengekomen.

  Ik zou u eigenlijk wel eens willen uitnodigen voor een kop koffie om eens op een aangename wijze onze inzichten te delen. Wie weet kan ik nog iets van u leren…

  Weet u… Een aantal jaren geleden heb ik het www afgestruind en werd gegrepen door die filmpjes, de samenzweringen en de gevoelens van “als dat echt waar is’…. U kent dat ongetwijfeld.. Ik ben dus eens serieus gaan zoeken naar de waarheid over de vrijmetselarij, heb daadwerkelijk met echte vrijmetselaren gesproken, me geïnformeerd over de werkwijze van die levenshouding en er de schoonheid van leren kennen.
  Dan doet het mij wel eens pijn, meneer Aequitas, als iemand zo ongefundeerd tekeer gaat tegen die orde.

  Tot slot nog even een opmerking over “dictatuur”.
  Elke vereniging heeft statuten en huisregels… De vrijmetselarij heeft die ook. Dat is nauwelijks dictatuur te noemen maar louter wat spelregels die betracht dienen te worden.

  Ik sluit hierbij de gedachtewisseling in de wetenschap dat wij het grondig oneens zijn over vrijmetselarij.

  En ja… Ik ben lid van de orde der vrijmetselaren.

  Pendragon

  Aequitas [23] reageerde op deze reactie.
  Aequitas [30] reageerde op deze reactie.

 13. Het kan volgens mij nog simpeler elke Nedrlander vraagt een Turks, cq Marokkaans paspoort aan heb je gelijk 2 nationaliteiten en kun je profiteren van je allochtoon zijn. Geen agent die nog wat tegen je durft te doen en/of rechtbank want anders klaag je ze aan voor discriminatie!!!

  Zé. [20] reageerde op deze reactie.

 14. @Ronald [19]: Eh, discrimineren doen ze toch wel, elke buitenlander die terugkeerd naar het land van herkomst krijgt een leuke zakcent mee van enkele duizenden euro’s.
  Toen ik wegging uit Vernederland, kreeg ik een ‘oprotpremie’ van maar liefst €00,00.
  Wel wilden ze graag weten waar ik naar toe ging, maar dat heb ik maar niet verteld.

  Vrede,

  Zé.

  Aequitas [21] reageerde op deze reactie.

 15. @Aequitas [21]: Hoi Aequitas,

  Ik ben niet weggegaan uit dat gekkenhuis daar om er weer naar terug te keren, dus dat is geen optie, vergeet het maar, zeker gezien de huidige toestand.
  Eerder verkoop ik mijn boerderij, die al 7 jaar vrij is, en zoek iets midden in de natuur.
  Ik heb hier al 17 jaar mogen oefenen in zelfstandig en zelfvoorzienend te leven, en met zo weinig mogelijk tevreden te zijn.
  Geld en bezit nemen een steeds minder belangrijke plaats in in mijn leven, en weet je, ik voel me steeds rijker.

  Fijne zon-dag,

  Vrede,

  Zé.

  Aequitas [27] reageerde op deze reactie.

 16. @Pendragon [19]:

  IK ? ZOU MIJN NAAM GEEN EER AANDOEN ?
  Wie denkt u wel niet dat u bent? U kunt het blijkbaar niet nalaten om iemand aan te vallen EN AANMATIGEND TE ZIJN !
  Uw excuses zijn slechts pro-forma on daarna direct verder te gaan met de aanvallen.

  U hangt de vrijmestelarij aan. Moet u zelf weten ! Wat u wel of niet aanhangt is mij volstrekt irrelevant. Ik val U daar niet op aan.

  Van mij mag u denken en geloven wat u wenst. U bent vrijmestelaar (geen calvinist want die gelooft in god en niet in een grote architect zoals u) Prima !

  60% van de nederlanders waren NSBers. Dachten mee te kunnen profiteren van het nationaal socialisme. Iedereen heeft het recht om de club aan te hangen die ze goed uitkomt. What goes round comes round !

  Wel is het de hoogste tijd dat de mensen zich bewust worden van wie of wat de vrijmestelarij is en inhoudt.

  http://www.youtube.com/watch?çv=4So_2AxYg4c&feature=player_embedded#!

  http://www.bilderberg.org/masons.htm

 17. De vrijheid van de één houdt op daar waar deze vrijheidsuitoefening de vrijheid van de ander beperkt.

  Dat is een van de leuzen van de LP. Kijken hoe ze – als ze eenmaal zijn gekozen – en als ijdele politici rond lopen in Den Haag – met de
  dictatuur van de nieuwe wereld orde om zullen gaan.

 18. @Zé. [23]:

  Vrede Ze.

  Maar met de zon – als symbool van de vrijmestelarij, heb ik weinig op. Maar ben het met je eens dat iemand niet rijk hoeft te zijn om gelukkig te zijn.

  Wens je veel geluk en plezier op je boerderij, waar dan ook.

Comments are closed.