Nederland, prachtig land met je polders, je bossen en je bevolking. Provincie van Europa, braaf doen wat Brussel opdraagt? ESM? Ja baas, doen we… 40 miljard garantie? Ja baas doen we… en ga zo maar door…

En dan opeens een berichtje over de zorgsector in Nederland. Niet over de managers, maar over de mensen die zorg nodig hebben.  Gelezen op NU.NL

Is het normaal dat wij dit pikken? Onze eigen oude mensen liggen weg te rotten in hun bedjes, behoeftig en zielig en tegelijkertijd geeft de RVZ het ADVIES nota bene om de zuinige centjes van die mensen dan maar af te pakken en voor hun eigen zorg te besteden.

Waar stopt de gekte in dit land? Wat is er nodig om mensen in te laten zien dat het ernstig mis gaat? Ondanks de achterlijke jubelverhalen van Eurofielen.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Ingezonden door Pendragon

RED: Klopt helemaal. Steeds meer mensen gaan inzien dat VVD en andere gevestigde partijen hun kiezers gewoon in de steek laten en het volk verraden aan de hogere EU-machten.

10 REACTIES

 1. @RED De VVD is een ‘Volger’ ! Het enige (buiten eigenbelang/pluche) wat van belang is voor hun is de rijke ondernemer. Overal wordt op bezuinigd of er is lastenverzwaring. Beiden hoofdzakelijk ten koste van de (werkende) burger.
  Voorbeeld: De VpB (Vennootschapsbel.) is de laatste 15 jaar met 50% (en meer) verlaagd. Daar hoor je ze niet over bij de belastingverhogingen. Dit gaat nl. ten koste van vooral buitenlandse ondernemingen. De bedrijfswaardering zal dan net zoals het dividend lager zijn. En deze laatste 2 punten kan de erg gefortuneerde VVDer veel geld kosten.
  Een echte VVDer geeft liever een Dolk aan AOWers, als eenmalig gebruik welteverstaan !!

  Alex [2] reageerde op deze reactie.

 2. @W.H.J. Reiss [1]:

  Minder belasting is altijd goed, maar ergens anders weer verhogen is niet goed.

  VVD is niet voor echte vrijheid en PVV ook niet, hoewel beide partijen vrijheid in hun naam hebben is het een zeer selectief en beperkte vrijheid die ze ambiëren.

  Een partij die principieel ook echt meer vrijheid ambieert (en individuele soevereiniteit) is de Libertarische Partij, daarom als je wilt gaan stemmen stem op de LP.

 3. Iedereen die in een bejaardentehuis zit draagt alles al af en krijgt daarvoor een zakcentje van ongeveer 250 euro.
  Dus niks nieuws onder de zon.

 4. Helaas ontbreekt bij het gros van de Nederlanders de echte realiteitszin men is zeker nu alleen bezig met het voetbal en al die achterlijke spelletjes-progamma,s op de tv. Dit wordt ook gepropagandeerd door onze roverheid onder het motto; geef het volk brood en spelen en dan kunnen wij doen en laten wat ons goeddunkt. Als je dit uitlegd aan de meeste Nederlanders kijken ze je aan of je van een andere planeet komt en reageren ze met de bekende dogma,s ja maar het valt nog wel mee en we hebben nog werk en ik kan nog met vakantie etc. etc!

  gijs van meeteren [5] reageerde op deze reactie.
  Dick Sijbesma [10] reageerde op deze reactie.

 5. @Ronald [4]:

  Let maar eens op wat er gebeurt als Nederland er volgende week uit ligt. Dan worden de Nederlanders pas chagrijnig. Misschien dat men dan massaal gaat inzien hoe we onszelf en door de dwazen in Brussel een oor hebben laten aannaaien. Eigenlijk staat de inwoners van ons land maar een paar dingen te doen om het tij te keren: weigeren nog langer belasting te betalen, alle flut-verkeersovertredingen verscheuren, algemene staking, kopersstaking, het zal er vast niet van komen (want dan moet je je pilsje laten staan), dus we zulle dat chagrijn wel op elkaar afreageren. Zoals gewoonlijk. Zitten ze in Brussel ondertussen niet stil. Hoe kunnen we dat landje aan de Noordzee een volgende poot uitdraaien? Nou, Emanuel en Herman, niet moeilijk hoor. Geen buigzamer volk dat het vernederigste klootjesvolk. Sorry, maar zo is het.

  Ronald [6] reageerde op deze reactie.

 6. Betse Gijs, je hebt helemaal gelijk, maar zoals ik al schreef je krijgt de Nederlander niet meer actie bereid om de straat op te gaan of om geen belasting meer te betalen of de dure zorgverzekering. De mensen zijn bang en apatisch gemaakt. Er is redding in de vorm van de site De Soevereine Mens waarin uitgelegd wordt hoe jezelf weer Soeverein kunt worden. Dit is zeer interessant en wij zijn al hier mee bezig en ver gevorderd hierin. Veel meer mensen zouden dit moeten doen want hier worden ze echt BANG van in het rovershol Den Haag!
  B@gijs van meeteren [5]:

 7. Gek dat de meeste mensen het nog niet door hebben ze werken aan een Europa en daarvoor is er glijkheid nodig tussen de verschillende landen lonen moeten op een lijn gebracht worden anders zijn er te grote verschillen en dat werk dus niet

 8. men praat over langer door werken maar er is gewoon geen werk, dus probeer eerst dat probleem op te lossen.

  wil je als bedrijf uitbreiden dan heb je daar voor vergunningen nodig van die “;gezellige meewerkende overheid”;, als je daar mee te maken krijgt is de lol er gauw af, de behandeling die je van die gasten krijgt is een regelrechte ramp, echt waar het is geen wonder dat die hele nederlandse economie kapot is, het trieste is dat ze het zelf niet door hebben en die slimme politieke figuren op de televisie maar zeggen dat er langer en harder gewerkt moet worden, maar er is gewoon geen werk.

Comments are closed.