Bulderend van het lachen zal de gemiddelde Nederlander naar de huidige Politieke discussies kijken. De PVV is eruit gestapt en is dus onbetrouwbaar.

Echter ook D66 en de PVDA zijn in de afgelopen jaren uit kabinetten gestapt, zijn die dan ook onbetrouwbaar? Dan was dit rechtse kabinet volgens de andere partijen een wankele constructie en  waren er voldoende andere mogelijkheden volgens de oppositie, maar die andere mogelijkheid was samen regeren met onder andere de PvdA. Maar dit was toch de partij die in oktober 2010, ook midden in de crisis, het kabinet Balkenende IV liet vallen….

Snapt u deze klucht nog?

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Ingezonden door Plurk85 (L.N.)

31 REACTIES

 1. Men doet er in de media alles aan om de PVV in diskrediet te brengen. Zelfs bij GeenStijl zitten schrijvers (Quid) met kleppen voor de ogen. De oude partijen hebben de macht over NPS, VARA en andere T.V. makers. Het lijkt veel op de publiciteitsmachine van Hitler ! De oude partijen gedragen zich ook als ‘Hitler’, dat is duidelijk waarneembaar in hun Europa beleid ! 65% van de mensen was tegen de Grondwet van Europa, maar de politiek was ervoor en het is er dus toch van gekomen ! De oude partijen Haten Hitler, maar in weze imiteren ze hem op verbluffende wijze !

 2. Eigenlijk is het goed nieuws dat we weinig over Geert Wilders horen. Voor mij is dat namelijk een teken aan de wand dat andere partijen heel goed doorhebben wat er speelt. Ze zijn als de dood voor hem. Wordt er wat over Wilders gezegd dan zijn het de zelfde legen geluiden die we van onze linkse knuffelaars gewent zijn.
  • Wilders loopt weg
  • Wilders is gevaarlijk
  • Wilders komt niet met echte oplossingen
  De zelfde strategieën als bij P Fortuyn gericht op een ander persoon. Maar laat je niet van de wijs brengen. We hebben de staatsmedia (censuur media) niet meer nodig. De veelheid van mensen en de geluiden die zij laten horen over Geert Wilders zegt genoeg. Misschien wordt hij niet de grootste, maar groter worden dan hij was, dat is zeker. Komt bij dat het einde van de crisis nog niet in zicht is. De wanhoopsgeluiden van de EU laten zich niet wegmoffelen. En stap voor stap wordt het voor iedereen duidelijk in wat voor situatie de politieke partijen (PVV/LPF uitgezonderd) ons gebracht hebben. De berichten dat men in mei al op de hoogte was, dat een grote Italiaanse bank een maand lang alle rekeningen van klanten had geblokkeerd omdat ze niet meer konden uitkeren, zet kwaad bloed. Net als de waarschuwing van het IMF dat de EURO waarschijnlijk nog maar net drie maanden overleeft. Of wat dacht je van het nieuws over de Griekse rederijen die vrijgesteld waren om belasting te betalen. Dat de lening aan Spanje van meet af aan gedoemd was te mislukken. Dat wij kunnen werken tot ons 80e omdat er geen pensioen meer is. En zo kan ik jullie vervelen met nog meer nieuws waar jullie vast van op de hoogte zijn. Hoe groter de onvrede des te groter de groep mensen zal worden die op Wilders gaat stemmen. In mijn kring hoor ik niet anders. Graag zou men horen dat deze groep voornamelijk gedomineerd wordt door mensen met een laag intellectueel niveau. Maar ik kan jullie verzekeren dat dit een fabeltje is. Ik hoor dit door mijn werk in alle lagen van de maatschappij. Dit is goed en slecht nieuws. Het goede is, dat het steeds duidelijker word dat de burger het zat is. Het slechte is dat het waarschijnlijk net ff te lang heeft geduurd voordat we dit punt bereikte. Er gaan een behoorlijke tweedeling in de bevolking ontstaan waardoor besturen steeds moeilijker wordt. Dat maakt de ondemocratische macht die de EU graag wil hebben gelijk weer een stuk logischer. We wachten af. Ik maak me op voor het ergste. Het zal niet lang meer op zich laten wachten voordat de pleuris uitbreekt.

  Aryan [8] reageerde op deze reactie.
  W.H.J. Reiss [10] reageerde op deze reactie.
  nederlands verzet [14] reageerde op deze reactie.

 3. hoe betrouwbaar zijn de partijen die een Kunduz akkoord ‘afspreken’ en meteen daarna hoofdonderdelen daarvan afschieten.
  Waarschijnlijk komen die afgeschoten punten, ná de verkiezingen weer even hard terug, maar eerst moet de kiezer voor de zoveelste keer belazerd worden. Als je dan toch stemt, stem dan tenminste LP.

 4. @Duncan [5]: De gevestigde orde tezamen met de media, dat is bijna onoverwinnelijk. Hr. Wilders hoeft maar een foutje te maken en de media maakt hem af.
  Bekend was toen VetKlep ‘De Leeuw’, Wilders even na Hitler liet zien en dan, och Sorry !! De media wordt nog altijd bediend door het LinksKnechtenCrapuul van de Allochtonenpartij. En dat zal nog wel even duren !

  Duncan [23] reageerde op deze reactie.

 5. De Belgische tegen hanger van de PVV is het Vlaams-belang .
  En dit Belang heeft al zeer lang problemen met een Cordon Sanitair
  ofwel een totale blokkade .
  Wilders heeft dit kunnen omzeilen .
  Maar dat zal hem geen 2de maal lukken .
  Men is gewaarschuwd voor dit onbetrouwbaar gedrag .

  W.H.J. Reiss [15] reageerde op deze reactie.

 6. @keuleniscool [12]: De media en het politieke Crapuul heeft Hr. Wilders de stempel van ‘onbetrouwbaar’ gegeven ! Als U hieraan meedoet heeft U geen eigen mening en bent U een ‘Volger’ van de medialeugen ! De PVV was ‘gedoger’, zat dus NIET in de Regering en was het niet eens met het nieuwe te volgen beleid. Nou, dan stap je er toch uit !! En dat hebben ze dus ook gedaan. Dat is dus niet ‘Onbetrouwbaar’ te noemen, maar je eigen verantwoordelijkheid naar je achterban toe kennen !!!

  keuleniscool [16] reageerde op deze reactie.

 7. @nederlands verzet [4]:

  Leer jij eens lezen!

  Ik bedoel dat je in de detox moet van de linkse invloed van de radio, niet dat je moet afkicken van drugs. Gewoon die stomme staatszenders uitzetten. Dat is de detox die ik bedoel. Vrij worden van die continue propaganda. Dat is net als een detox sessie van drugs, of alcohol, het bevrijd je van vuiligheid en je voelt je een stuk beter als je die propaganda niet langer hoort.

  nederlands verzet [18] reageerde op deze reactie.

 8. @Ratio [17]:
  dit klink veel beter.
  u moet weten dat via schriftelijke discussie geen emotie of cynisme zichtbaar is. dus is het heel makkelijk elkaar verkeerd te begrijpen.ik zal uw schrijven voortaan beter lezen.
  en bedank voor de uitleg

 9. Onze zogenaamde volksvertegenwoordiging is niets anders dan volkverlakkerij. De gekozen politici vertegenwoordigen namelijk helemaal niet de belangen van de bevolking, maar die van het grootkapitaal en de multinationals.

  Verkiezingen zijn een farce en laten ons geloven dat er iets te kiezen valt. Wie er ook aan de macht is, uiteindelijk zijn het speelpoppetjes van de machtselite achter de schermen. Links, rechts, wat dan ook, het zijn slechts maskers op hetzelfde gezicht. De politiek heeft de mensheid niet verder kunnen brengen. Het is een schijnvertoning.

  Zé. [29] reageerde op deze reactie.
  Philosoof G&R Eigenwijs [31] reageerde op deze reactie.

 10. @keuleniscool [17]: Dit is nu precies wat ik bedoel ! Bij jouw geschrijf lijkt het wel of ik Kereltje Pechtholt bij Pauw en Witteman (VARA) weer eens tekeer zie gaan tegen Hr. Wilders. En het enige dat Wilders doet is: Benoemen ! En ons Kereltje kletst de hele tijd uit zijn nek, maar nog nooit een constructieve oplossing van hem mogen horen. Wilders komt daarentegen wel met oplossingen, maar die wil men niet horen. En dat niet willen horen is het en ook jouw probleem. Zeker als je de vergelijking met Hitler maakt. Daar was Vetklep ‘De Leeuw’ (VARA) al eerder mee gekomen ! Dat is afreageren als je geen woorden hebt !

  Igor [28] reageerde op deze reactie.

 11. @Aryan [8]:

  Ik begrijp je reactie geloof ik niet helemaal. Daarom vraag ik het je gewoon. Waar geef ik in mijn verhaal ook maar enigszins aan de Wilders socialistisch zou zijn? Ik vindt zoiets zelf niet terug in mijn argumenten. Ik ben zelf juist gematigd kritisch naar Wilders. Op heel veel punten is hij sociaal. Dat klopt. Wat ik niet in het bovenstaande stuk heb beschreven, maar hier wel ga doen is zijn taalgebruik bij sommige onderwerpen. Kopvoddentax (moest er in het begin ook wel even om lachen) dat heeft t er niet van. Maar dat hij Islamisering als een bedreiging ziet, dat kan ik ook begrijpen. Dat hij daarmee hele bevolkingsgroepen weg zou zetten….Daar kun je over discusseren. Ik heb hem nog nooit horen zeggen: alle marokkanen of turken het land uit. Ik heb hem wel horen zeggen (beroeps)criminelen Turken en Marokkanen met een dubbelpaspoort het Nederlandse paspoort intrekken. Het is maar hoe je naar dat soort uitlatingen wil kijken. Ik weiger om toneel te spelen en niet echt te zijn. Dat maakt discusseren alleen maar moeilijker. Dus geef ik hierbij eerlijk aan, dat ik vindt dat hij bij dat laatste punt gelijk heeft.

 12. @W.H.J. Reiss [10]:

  Daar heb je helemaal gelijk in. In dit land is het nu eenmaal zo dat je best een eigenmening mag hebben als die maar links gekleurd is. Wijk je af van de norm, dan wordt je kop er zowat afgeschoten.
  Dat links net zo hard bevolkingsgroepen uitsluit daar hoor je niemand over. Maar is het dan zoveel anders, wanneer er bij voorbaat al gezegd wordt niet met de PVV samen te willen tegeren. Daarmee zet je ook een hele bevolkingsgroep weg. Die groep mensen zijn gelijk dom, niet goed onderlegd, hebben geen verstand, zijn associaal. De geschiedenis heeft ook laten zien dat het juist de linkse zijn, die niet terugdeinsen voor het gebruik van geweld. Eta, RAF, FARC. De eerste politieke moord in Nederland kwam ook uit linkse hoek. Maar nogmaals…..We zijn het station gepasseert dat de alleenmacht bij de nationale zenders ligt. Wilders heeft hen niet nodig. Hem kapot maken lukt ze niet, want anders had dit allang gebeurd.

  Tot slot wil ik hier toch nog iets toevoegen over het taalgebruik van Wilders. Daar viel men bij Fortuyn ook over. Die mocht niet eens VOL is VOL zeggen. Dat was al offlimits. Een Imam mag wel zeggen dat je homo’s hun kop af mag snijden en van een flat mag gooien. Maar vol is vol mag niet. Allemaal middelen om een ander de mond te snoeren. Dat is precies wat er bij Geert Wilders ook gebeurd.

  DAN IS HET TOCH NIET ZO RAAR DAT IEMAND GAAT SCHREEUWEN. WANT DAT DOEN MENSEN WAAR NIET NAAR GELUISTERD WORD. EN ALS DAT OOK NIET HELP………

 13. Even voor alle duidelijkheid, Wilders heeft zijn GEDOOGSTEUN ingetrokken tijden de Catshui-onderhandelingen. De PVV was GEEN regeringspartij maar een gedoogsteun-partij dankzij achterklap van het CDA ( wat de meeste zetels was kwijtgeraakt ) Rutte en Co hadden als minderheidskabinet kunnen doorregeren maar Rutte wist niet hoe snel hij naar Bea moest fietsen om zijn ontslag in te dienen!!! Dankzij de media wordt altijd het verkeerde beeld geschetst als het de PVV betreft. Mensen denk zelf een logisch na en laat je niet alles aanpraten!!!

  Duncan [27] reageerde op deze reactie.

 14. @Ronald [26]:

  “Rutte en Co hadden als minderheidskabinet kunnen doorregeren maar Rutte wist niet hoe snel hij naar Bea moest fietsen om zijn ontslag in te dienen!!! Dankzij de media wordt altijd het verkeerde beeld geschetst als het de PVV betreft. Mensen denk zelf een logisch na en laat je niet alles aanpraten!!!”

  AMEN:)

 15. @Igor [29]: Dan moet je luisteren en minder VARA kijken. v.b. Criminelen met dubbel paspoort: Bye Bye !! Grenscontroles !! Minder/Geen Asielzoekers door de procedure te verkorten en te verduidelijken !! Wel EU maar geen EC !! Minder/Geen gelden naar Africadictators !! enz. enz. Je hebt je oor teveel te luister gelegd bij de Allochtonenpartij en de Domkoppenpartij ’69 !! Minder DWDD en P & W, dat helpt !!

Comments are closed.