Verachte landverraders

Verachte landverraders Bea, Rutte en Pechtold,

Tot mijn verwachting en verachting zie ik, dat jullie dit weekeinde deelnemen aan de Bilderberg conventie. Waarom?

Waarom zitten jullie samen met een selectie van zichzelf benoemde elite van bankiers, investeerders, politici, grootindustriëlen en ander gespuis dat zichzelf op een hoge positie vindt zitten? Hoe kunnen jullie landverraders ons de ene week uitleveren aan de EU, met name aan het ESM, en de week daarna vrolijk de bloemetjes buiten gaan zetten op een conventie als die van Bilderberg?

 

Welke dubbele agenda hebben jullie landverraders, die jullie niet vooraf (en waarschijnlijk ook niet achteraf) met juist die mensen delen die stom genoeg voor jullie gekozen hebben of die jullie, met name Bea, aanbidden met zwaaiende vlaggetjes?

Landverrader Rutte: waarom zit jij daar? Waarom twitter je je daar niet suf over met jouw volgers? En zit je daar ook 3 dagen schaapachtig te giechelen als een jonge schoolmeid?

Landverrader Pechtold: waarom zit JIJ daar? Een nietszeggend oppositiepartijtje in een klein land. Ben je stiekem aan het solliciteren voor een baantje bij de EU of ESM? Ik houd jouw carrière de komende tijd goed in de gaten, want er staat zeker iets te gebeuren. Anders zit jij daar niet. Of is de uitslag van de verkiezingen op 12 september al bekend en heb je nu al een plaatsje in de volgende regering weten te bemachtigen met het Kunduz-akkoord?

Landverrader Bea: over het weggeven van de soevereiniteit van dit land hoef ik je niets te vertellen. Jouw eed bij de kroning blijkt een aanfluiting, evenals jouw zogenaamd ceremoniële functie als vorstin. Jij hebt wel de meest dubbele en geheime agenda van dit trio landverraders. Waarom wordt trouwens elk klotenlintje dat je doorknipt op jouw website vermeld, maar staat er niets over deze conventie in de agenda?

 

Stelletje landverraders, jullie belazeren de boel mega-enorm. Jullie zijn niet te vertrouwen, waarvan hier het zoveelste bewijs. Ik erken jullie in het geheel niet meer. Afgedaan. Over-en-uit. Opzouten.

Strafvervolging wegens landverraad is het enige dat jullie past.

Ik neem aan dat jullie daar niet met staatsmiddelen naartoe zijn gegaan (dus gewoon met een normale lijnvlucht zijn gevlogen en zelf het verblijf betalen), al zijn al jullie “eigen middelen” niets anders dan van de bevolking geroofd geld.

 

Indien nog mogelijk voor de andere lezers: een fijn weekeinde.

MMAP

14 REACTIES

 1. 50ste BILDERBERGCONFERENTIE ‘VITALE VERBINDING’

  Aanwezigen op 3 februari 2012;

  Bernard Wientjes
  Wim Kok
  Ruud Lubbers
  Hans Achterhuis
  Herman van Rompuy
  Adriaan van Luyn
  Jan Peter Balkenende
  Femke Halsema(!)
  Paul Polman
  Naema Tahir

  Allemaal gelieerd aan de vrijmetselarij of praktiserend vrijmetselaar! Deze mensen hebben ontzettend veel invloed op wat er om ons heen gebeurd.

  Toch als we Pechtold moeten geloven in zijn tweets; “dan volstrekte onzin, deelname transparant. Niks geheimzinnigs hier. Hardop en vrij denken en praten, meer niet”.

  Bij het denken aan het Kunduz akkoord en de dubieuze rol van Groen Links en D66 wordt ik misselijk!

 2. @keuleniscool [3]: Getrol lijkt hier ook de regel te worden, nietwaar “keuleniscool”?

  Waarom pareer je het artikel niet met inhoudelijke argumenten?

  Weerleg eens inhoudelijk waarom het geen landverraders zijn?

  Leg eens inhoudelijk uit waarom een kabinet valt, om bezuinigingen van minder dan 1/3 van het bedrag dat de landverraders in demissoinaire toestand aan het ESM garanderen?

  Leg eens uit waarom een relatief goedkope beslissing over een Zeeuwse polder (Hedwigepolder) onder water zetten tot het volgende kabinet uitgesteld moet worden, maar er wél 40 miljard toegezegd wordt aan het ESM?

  Verklaar eens waar landverraadster Bea Bilderberg de souvereiniteit van Nederland heeft bewaard.

  Kortom: reageer eens inhoudelijk in plaats van onzinnige one-liners in vele topics. Je komt niet serieus over op deze wijze.

 3. Ik lees juist in de Telegraaf online dat we weer een nieuwe autoriteit erbij hebben, naam van deze is de Kansspelautoriteit.

  Misschien is het goed als, wanneer ze daar in Den Haag wakker worden de volgende autoriteiten oprichten zodat alle uitgerangeerde politicy weer verzekerd zijn van een niets zeggend maar wel betaald baantje.

  Bij het lezen van dit artikel dacht ik zo aan het volgende;

  Landverraders Autoriteit,
  Bilderberg members Autoriteit,

  149 autoriteiten te gaan om al onze bestuurders in de 2e kames te voorzien van een blijvende inkomsten bron.

  Adam [6] reageerde op deze reactie.

 4. Stem op de SOPN beste mensen en laten we met elkaar de verandering inzetten die zo brood nodig is http://sopn.net/ We zullen nu toch echt de handen in elkaar moeten slaan om nog een beetje leven voor onszelf en onze kinderen over te houden want van deze criminele club die er nu zitten hoeven we echt niets meer dan nog meer ellende te verwachten.

  R. Hartman [10] reageerde op deze reactie.

 5. zal mij benieuwen hoe het verkieizingsprogramma van deze bedriegers er de komende tijd uit zal zien, met wat ze de laatste tijd geflikt hebben zijn ze al hun kiezers kwijt. En maar zeggen dat Wilders een bedrieger is.

  Zé. [12] reageerde op deze reactie.

 6. @keuleniscool [13]: En wat een heerlijk inhoudelijke reactie wederom.

  Wat doe je hier dan nog? Je bent vrij hier niet meer te lezen en te reageren.

  Er zijn misschien dromerige, pro-EU-blogs waar jij je beter thuis zult voelen.

  Daaaaag, keuleniscool.

Comments are closed.