De bescherming van onze gezondheid is een van de fundamentele rechten van de mens en toch sterven ieder jaar een paar miljoen Europeanen aan de gevolgen van behandelbare ziektes zoals hartinfarct, beroerte (CVA) of kanker. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat deze en vele andere ziektes kunnen worden voorkomen, door natuurlijke voedings-en geneesmiddelen die vrij van bijwerkingen zijn. Tot nu toe werden in wetenschappelijke vakbladen en op internet méér dan 10.000 onderzoeken gepubliceerd die het belang van vitamines en andere natuurgeneesmiddelen bewijzen.

Beschrijving: https://www.vrijspreker.nl/wp/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/img/trans.gif

De Europese Gemeenschap wil onder druk van de Farmaceutische Industrie het gebruik van supplementen fnuiken! Doel: het veilig stellen van de miljardenwinsten van big mama farma, die de hete adem van de alternatieve geneeswijzen in de nek voelt! Meer en meer mensen raken immers geïnformeerd over en overtuigd van de heilzame effecten van mineralen, vitamines, aminozuren en vetzuren.

Dit wil de Europese Gemeenschap doen door het opleggen van klinische studies voor natuurlijke producten die al decennia lang worden toegepast door dokters en therapeuten. Ook zal op geen enkele manier meer mogen aangegeven worden welk therapeutisch nut die supplementen hebben!

Het gevolg (zoals bewezen in Canada) zal zijn: decimering van het aantal natuurlijke geneesmiddelen en een dramatische prijsverhoging van de producten die toch op de markt mogen blijven door de beslissingen van een autonoom Europees Overheidsorgaan, het EFSA (European Food Safety Agency), dat volledig gecontroleerd wordt door de machtige farmaceutische lobbyisten.

Het bewijs: tussen 2008 en 2012 heeft het EFSA 95 % van de ingediende dossiers geweigerd! Dit overstijgt ruim het aantal afwijzingen van medicijnen tijdens klinische studies, terwijl natuurlijke supplementen – in tegenstelling tot klassieke medicatie! – zelden bijwerkingen hebben bij oordeelkundig voorschrijfgedrag door dokters en therapeuten!

Maar we kunnen iets doen! Krachtens Europese regelgeving is Europa verplicht tot het toelaten van een volksreferendum. Van de 492 miljoen Europeanen moeten 1 miljoen inwoners van de Europese gemeenschap de onderstaande petitie tekenen om de wet die van kracht wordt in september 2012 nietig te laten verklaren.

Elke stem telt, ook die van jou! No time to waste!

Dat het anders kan, is bewezen in de USA! Dankzij de DSHEA (Dietary Supplement Health and Education Act) is er nu in de USA een transparante informering van de consument en een sterke daling van de prijzen van supplementen! Dit kan ook in Europa. Daarvoor is de steun nodig van elke geëngageerde inwoner van Europa!

PRAKTISCH

·        Meer info over dit referendum en de initiatiefnemer vind je via deze site.

·        Voor de petitie zelf klik je deze link aan.

·        Voor wie het Frans begrijpt is er deze video-boodschap

 

9 REACTIES

 1. Het lijkt mij beter om niet te spreken van alternatieve geneeskunde, maar van niet-patenteerbare geneeskunde. Er zijn zeer veel natuurlijke geneesmiddelen bekend, maar als de grondstof of het proces om van die grondstof een medicijn te maken niet patenteerbaar is, dan heeft een dergelijk medicijn geen kans. Ik ken en gebruik een aantal natuurlijke stoffen die ’n bepaalde soort van ongeneselijke kanker kunnen remmen. Is uit onderzoek duidelijk gebleken….

  Zé. [5] reageerde op deze reactie.

 2. @Igor [3]: Daar natuurgeneeskunde, acupunctuur, homoeopathie etc. al duizenden jaar met succes worden toegepast, reken ik de allopatische ‘geneeskunde’ met vaak destructieve gevolgen eerder tot de alternatieve geneeskunst.
  Zo schrijft een ‘wetenschapster’ op de site van de kwakzalverij dat b.v. st. Janskruid de werking van chemotherapie verstoord en dus op de zwarte lijst moet komen.
  Hoe imbeciel kan een mens zijn?
  Het is allemaal te triest voor woorden, dus ik duik mijn moestuin maar weer in, luisterend naar een gratis concert van mijn gevederde vrienden.

  Vrede,

  Zé.

 3. “Ontsla je dokter en genees jezelf.”

  Dr. Max Gerson (eet 12 weken alleen maar rauwe groenten en drink water) en 50% van de mensen is daarna kankervrij. (biologisch organische groenten)

  Kijk maar eens bij Dr Tulio Simoncini en zijn Baking Soda en bewering dat kanker voortkomt uit een fungus (Candida Albicans) die we allemaal vanaf de geboorte al bij ons dragen. Baking soda werd 1000 jaar geleden in India al gebruikt om kankers te bestrijden. De farao’s gebruikte het tijdens het mummificatie proces omdat het alle schimmels doodt.

  In 1932 wist Dokter Royal Raymond Rife, met zijn Rife Machine, al 16 terminale en opgegeven kanker patienten in 6 weken te genezen. Een paar patienten bleken ook nog Tuberculose te hebben en daarom duurde het een maandje langer voor ook deze mensen compleet klachten vrij waren. Alle 16 genezen, 100% resultaat, vastgelegd in de vakbladen en kranten van die tijd. De oudste patient was in de tachtig en verliet wandelend de kliniek, om vervolgens met zijn eigen auto naar huis te rijden. De FDA heeft Rife gesloopt en zijn werk geridiculiseerd en hij is verslagen gestorven in eenzaamheid.

  Rene Caisse met haar “Essiac” thee van kruiden volgens een oud traditioneel recept van een Canadese Indianen sjamaan. Werkte als een speer en genas vele honderden mensen van kanker is nog steeds te bestellen via het internet, maar verboden in Amerika door de FDA.

  MMS (Mirical Mineral Solution van sodium chlorite) van Jim Humble die dit product bij toeval heeft ontdekt. Hij was onderweg door de jungle en twee vrienden werden getroffen met Malaria. Hierdoor werden ze zo zwak dat ze niet meer verder lopen konden. De water voorraad raakte op en daardoor werd hij gedwongen het smerige water uit de rivier te gebruiken. Het enige wat hij had was water zuiverings poeder (NaCLO2) en omdat het water zo vies was, deed hij er een paar keer de aangegeven doses in. Een paar uur later knapte de zieke mannen aanzienlijk op en de volgende ochtend kon het konvooi weer verder. Jim Humble is geen dokter, maar zag wel dat het had gewerkt en de malaria verdwenen was. Later kwam hij erachter dat het nog veel meer (eigenlijk alles) kon genezen.

  Virussen (incl Aids en Malaria) ontstekingen, huidproblemen, diabetes reuma asthma, kanker en ga zo maar door allemaal sterk verminderd of geheel verdwenen in een paar maanden als je de druppels dagelijks inneemt.
  Hij heeft zelf 75000 malaria en 1800 Aids patienten genezen in Afrika Dit financierde hij uit zijn eigen zak De FDA wil het laten verbieden.
  MMS werkt omdat het zuurstof in het lichaam brengt en dit reageert met alle schadelijke stoffen en chemische toxines en zware metalen en het kilt alle virussen, bacterien, schimmels, parasieten en pathogene die ons ziek maken. Dit detoxificeren is EXTREEM belangrijk want pas dan, kan je eigen immuunsysteem zijn werk weer naar behoren doen.

  Lees het boek van Sherry Rogers “Detoxify or Die” er maar eens op na. Zij geeft de ophoping van vooral chemische stoffen (300.000 chemicaliën goedgekeurd voor gebruik in de Eu die twee honderd jaar geleden niet bestonden) de schuld van het feit dat onze “filters” overvol raken nieren, lever, milt, lymfe etc. en dan loopt de emmer als het ware over en hierdoor kan het eigen immuunsysteem zijn werk niet meer goed doen en wordt je ziek.

  Ze toont aan dat dit overvol raken van onze filters de oorzaak is voor 99% van alle ziekten. Door je lijf te ontgiften (detoxify) worden je filters weer schoon. Het enige wat je moet doen is dagelijks een cocktail van (natuurlijke en niet chemische) Vitamine C, Alpha Lipoic Acid en Glutathione drinken waarmee je de gifstoffen uit je filters wast. Dit zijn alle drie lichaams eigen stoffen die normaal al in je lichaam aanwezig zijn maar waarvan de waardes door de jaren heen sterk terug lopen.Vitamine C niet, maar die andere twee wel.

  Feitelijk doet deze cocktail het hetzelfde als MMS namelijk zeer intensief reinigen en detoxificeren en de filter organen schoonmaken waardoor het immuunsysteem weer de “ruimte” krijgt om zijn werk te doen.

  Andere aanraders bij kanker is DCA (sodium diochloroacetaat) kost een paar duppies en is een ouwe stof die niet te pattenteren is en daarom mag hij niet gebruikt worden van de FDA. En de stof DMSO heeft ook zeer goede effecten op het krimpen en vernietigen van kanker cellen.

  Laetrile of vitamine B17 genoemd en gemaakt uit de kernen van fruit pitten (abrikozen) schijnt ook waanzinnig kanker remmend te zijn, maar moet door een arts in de ader ingespoten worden en is dus niet zo geschikt voor thuisgebruik.

  Voor hart en vaatklachten is het natuurlijke enzym “Serrapeptase” een wondermiddel. Het is een stof die de zijde rups aanmaakt om de harde cocon van binnen uit op te laten lossen zodat hij er uit kan kruipen. Deze kei-harde cocon is van hetzelfde materiaal gemaakt als de kalk en plaque in uw aderen en daarom “eet” serrapeptase dit allemaal weg door het op te lossen.

  Het is een soort pacman in je aderen en werd het door dokter Hans Nieper (hart specialist) omgedoopt tot het biologische By-pass middel. Na een paar weken is dotteren of opereren niet meer nodig. Alle verstoppingen en verkalking wordt langzaam weg gesnoept met als resultaat brandschone (en dus zeer goede) bloedvaten (alle 100.000 kilometer in uw lichaam). Let erop dat uw de biologische variant neemt (gekweekt op groenten of door algen) en niet de chemische variant die van aardolie is gemaakt.

  Serrapeptase heeft elk mens tot zijn 25ste in zijn bloed, daarna loopt de productie sterk terug en een gebrek aan dit enzym zou dan ook wel eens een van de redenen kunnen zijn van het verouderings proces.

  Een soortgelijk enzym (nattokinase) met dezelfde werking komt ook voor in Japanse Natto kaas (van gefermenteerde soja bonen) en wordt door velen, als dagelijks ontbijt genuttigd. In Japan gaat 1 op de 50 mensen aan een hartinfarct/hersenbloeding dood. In het westen is dat 1 op de 2 en is het doods oorzaak nummer 1 (met stip). Natuurlijk is er een verschil in vlees of vis eten, maar dit nationale ontbijt van schoonmaak enzymen zou wel eens de hoofd reden kunnen zijn waarom Japanners geen hart en vaatklachten krijgen en mensen in het westen wel.

  Voor het hart is co-enzym Q10 een soort RedBull/energizer die vooral de hart spier versterkt. Let ook hier weer op dat u de biologische coQ10 heeft die in een gel capsule zit en dat het is opgelost in olie (geen soja, maar zonnebloem of lijnzaad olie) zodat het veel beter in de lever kan worden opgenomen.

  Dan hebben we voor het brein en de ogen astaxanthin, een super beta caroteen/antioxidant, (60000 keer sterker dan wortel caroteen en 500 keer sterker dan vitamine C) dat als een van de weinige de bloed/brein barrière kan doorbreken. Hierdoor werkt het waanzinnig goed voor mensen met brein en oog problemen (Ms, Alzheimer, Dementie, en cataract etc.) omdat het alles schoonmaakt en beschermt.

  Kijk maar eens op Youtube onder deze namen en de schellen zullen je van de ogen vallen.

  Succes en iedereen een goede gezondheid gewenst, Adam Onesto vanuit Sihanoukville.

  Zé. [7] reageerde op deze reactie.

 4. @Adam Onesto [6]: Dank je wel Adam, volgens mij en dat beschrijf je ook, is kanker niet meer dan een tekort aan zuurstof in onze cellen.
  Bij een tekort gaat het lichaaam meer cellen aanmaken om toch aan de benodigde hoeveelheid zuurstof te kunnen komen.
  Bladgroenten, fotosynthese, vormen een goede bron voor zuurstof, gemaakt uit zonlicht.
  We weten inmiddels dat al het leven komt van de zon, het Licht.
  vandaar de heelzame werking van rawfood.
  Weet je, het is allemaal zo simpel, maar je moet wel het inzicht hebben en het verstand, en gevoel, gebruiken.
  We worden belogen en bedrogen, en dat kost velen hun leven.
  Nogmaals, bedankt, ik hoop dat het meer mensen op dit forum wakker maakt.

  Vrede,

  Zé.

 5. Ik denk dat je van elke stof apart moet onderzoeken of die nuttig is voor de gezondheid of niet. Van vele vitamines is het goed onderzocht: Een tekort aanvullen helpt iets. Te veel vitamines nemen is schadelijk.
  Er wordt in dit artikel gesuggereerd dat je blind allerlei vitamines moet slikken alsof het gezondheidswondertjes zijn. In mijn ogen is dit een reklamepraatje van een vitaminewebsite.
  Blijf liever met beide benen op de grond en oordeel niet door onderscheid te maken tussen de farmacie als het kwaad en ‘natuurlijk’ als het goede.
  In de natuur komen veel stoffen voor, gezonde en ook zeer giftige. De farmacie produceert vele stoffen, sommige nuttig, andere minder nuttig of juist schadelijk.
  Allerlei gezondheidsclaims hangen aan ‘het natuurlijke’ is gevaarlijk en ongenuanceerd.
  Door goed onderzoek kunnen we geleidelijk meer inzicht verwerven in de werking van het menselijk lichaam en de effecten van diverse stoffen daarop.
  Het meest gezonde wat nu bekend is, is sporten.

Comments are closed.