Het is al bekend dat een aantal (ongekozen) EU-politici werken aan een nieuw groot PLAN voor de EU.(Rompuy, Barroso, Juncker, Draghi)

Natuurlijk noemen zij dat bedrieglijk een Plan voor Europa!

Nu werd vandaag bekend dat Rompuy op de opperhoofdenbijeenkomst in Brussel deze week ook met voorstellen wil komen om de EU-Pensioenfondsen te bundelen.

 

ELSEVIER:”Van Rompuy zegt zondag tegen Welt am Sonntag dat lidstaten van de Europese Unie langzaam naar een uniform pensioenstelsel moeten toewerken. Dat wil hij landen eventueel verplicht opleggen. De plannen zullen op de eurotop van 28 en 29 juni worden besproken.”

Sarcastisch: Ja, we wonen allemaal in Europa en daarvoor moeten we ook allemaal solidair zijn met Europeanen, bvb uit Griekenland of Bulgarije die mogelijk geen pensioenfondsen hebben. Wij moeten onze pensioenen echt delen met die mede-Europeanen.”

 Het resultaat zal zijn dat “we” straks allemaal verhongeren.

Door deze ontwikkelingen zou je er naar kunnen verlangen dat de euro (en de EU) maar snel helemaal ter ziele gaan.

37 REACTIES

 1. @MMAP [4]: -Welkom in de natte droom van de Bilderbergers, een stap in de richting van hun ultieme wensenlijstje: 1 wereldregering, 1 wereldleger, 1 wereldmunt, 1 wereldreligie, 1 wereldgerechtshof.
  (Oh ja, en een paar miljard mensen minder, dat willen ze ook graag).-

  Door de gratie gods, dat dan weer wel. Mwoeha!

 2. @Ronald [8]: wij zitten hier in belgie in een land dat te dom is om te reageren, nochtans zou dat goed zijn, want wat zal er nog over zijn als die hoge koppen alles voor zich houden. en zeker die schijn christenen

 3. Dat de pensioenen onbetaalbaar worden hebben we over onszelf afgeroepen door wèl abortus en voorbehoedsmiddelen toe te staan, maar niet euthanasie. Dit geeft de authoriteiten het excuus migranten te importeren. De Bilderbergers zijn schorem, maar ze hebben alleen macht omdat wij Gods wetten met voeten treden.

  Zeurpiet [36] reageerde op deze reactie.

 4. @Columnist [35]: Hiel triest om te constateren dat men vergeten is euthanasie te legaliseren. Maar het is natuurlijk nooit te laat. Om nutteloze, maar gezonde lichamen van gepensioneerden toch te laten renderen, zou men deze ook als orgaandonor kunnen gebruiken. De lichamen zijn tegen lage kosten in leven te houden en de verse organen kunnen dan op afroep worden geleverd. En de handel in organen sluit natuurlijk goed aan bij de corebusiness van veel ‘Bilderbergers’. Zij zullen de koers van hun aandelen zien stijgen. Het demontagebedrijf, lees het ziekenhuis, zal ook nog eens hoge winsten boeken. De uitwerking van dit idee kun je zien in de film ‘Coma’.
  Zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Coma_(1978)
  Een andere creatieve oplossing is het verwerken van lichamen tot voedsel. Het mes snijdt dan aan vele kanten. De overbevolking wordt opgelost evenals de vergrijzing. De ‘Bilderbergers’ zullen er van smullen, want het is natuurlijk een ‘gouden handel’. Daarnaast is het ook nog weer een stuk werkgelegenheid. Ondanks de recessie zie ik nu al de AEX weer ‘pieken’. De uitwerking van dit idee kun je zien in de film ‘Soylent Green’
  Zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Soylent_Green
  Mocht dit allemaal niet lukken, dan is het natuurlijk altijd nog mogelijk het recht op zelfbeschikking uitbreiden met de optie ‘ceremonieel inslapen’. Zeg maar euthanasie, maar dan iets duurder. Voor tenminste een paar duizend euro, exclusief btw en bijkomende kosten, is het dan mogelijk om deze aardbol definitief en in alle stilte te verlaten. Tegen meerprijs kun je kiezen voor andere locaties zoals ‘Disneyland’ of op een Cruiseschip, ergens midden op de stille oceaan. Het ‘ceremonieel inslapen’ van opa of oma kan dan mooi worden gecombineerd met een stukje entertainment of een leuke vakantie. Ook hierdoor kunnen de ‘Bilderbergers’ dan toch nog een flink graantje meepikken. Want ook BigPharma doet dan goede zaken (vergelijk het rendement op de investering maar met die van een chemokuur). Booming business dus! En natuurlijk zal de verbranding van de lichamen ons de nodige ‘groene energie’ opleveren. Let op aandeelhouders, laat uw kansen niet door uw vingers glippen!

  Met deze handreiking naar politiek Nederland wacht ik nu met spanning op de verkiezingsprogramma’s van september 2012. Hoe zij het pesioenprobleem aanpakken. Maar ook Europa kan hiermee haar voordeel doen. Zeker nu zij spelen met de gedachte de Europeese pensioenen op één hoop te gooien en deze te verdelen. Maar ik kijk in ieder geval weer uit naar de eerstvolgende Bilderbergconferentie. Dat wordt spannend. Want zij kunnen hier echt wel wat mee! De vraag is alleen hoe ze de boodschap gaan verpakken.
  Columnist [37] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.