Merk op wat hij over de Nederlandse verkiezingen zegt.

15 REACTIES

 1. Het is inderdaad communisme als het om het roven van geld van de zogenaamde rijken gaat, maar het onderdrukken van ons is gelijk aan fascisme. Ik zie de EU als onderdaan van de fascistische FED die overal poppetjes in de politiek heeft zitten. Ze hebben het geld, betalen en omkopen, dus sturen, ze de politiek. Amerika/FED zit vuistdiep in de EU en ECB.

  NL gaat niet uit de EU, want lees maar duidelijk het hele enge verkiezingsprogramma van de SP, die als grote winnaar wordt aangedragen en gepromoot door Maurice de Hond. De communisten moeten (poppetjes) op de juiste plaats worden geactiveerd. De rechtse poppetjes zijn overbodig geworden, die waren handig toen de markten overspoelt moesten worden met fiat geld.
  vrijeradikaal [8] reageerde op deze reactie.

 2. Nigel Farage is een fantastische politicus. Hij is zo lekker duidelijk. Ik heb m nog geen keer horen stotteren. Als hij in de Nederlandse politiek had gezeten had ik zeker op hem gestemd. De SP heeft nog niet gewonnen en sept is nog ver weg. Binnen die tijd kan er nog veel gebeuren. Wie weet kaapt de LP of wellicht de DNP stemmers bij zowel SP als PVV weg. We zullen zien. Ik stem hoe danook tegen de EU.

 3. We are fu*ked !

  Enkel met 76 zetels voor de PVV, is er nog een sprankje hoop…..
  12 september D-Day (Domino Day, als de eerste banken in elkaar klappen, Dooms Day volgens de eurofielen, Dankbaarheids Day,
  Dankbaar om het op tijd uitstappen. 12 September wordt dé nieuwe Nationale “bevrijdings dag”van Nederland en kan 5 mei vervangen. Zijn de Duitsers ook weer blij en we doen ze zowiezo een vet plezier omdat Nederland de unie opblaast en daarvan de schuld krijgt en niet Duitsland zelf.

  Kunnen ze inplaats van “Wir haben es nicht Gewust”

  nu masaal in koor roepen;

  “Wir haben es nicht Gewünscht……”

 4. Schitterend, nu de politici nog ! En het volk die de politici dwingt de ogen de openen.

  Overigens de voormalige Spaanse President Zapatero is ook
  communist.

 5. Geweldige man die Nigel Farage. Alleen de naam doet mij al glimlachen. Zolang die trekpoppen in den haag de boel verkloten zal er niks veranderen. En de SP kan nog wel eens erger zijn dan de kwaal. Die zijn er net zo goed als de voorheen zittende partijen er alleen maar op uit om zoveel mogelijk af te pakken. Me dunkt dat begint al als je voor ze uit komt. En ondanks de ‘opkomst’ van een SOPN, die hele goeie punten, maar ook Zeitgeisthorrorscenario’s in zich heeft, denk ik dat ik me stem wederom bij me hou in de hoop niet de enige te zijn. En nog meer wenselijk een minderheid aan stemmers, zodat er geen draagkracht meer kan zijn voor politiek, domweg omdat het heilloos en doelloos is en niemand er nog in gelooft. Soms krijg ik wel eens het idee dat het beter is de hele boel in te laten storten om het daarna pragmatischer op te bouwen.

 6. @vrijeradikaal [8]:

  Neem nou het NOSS-Hoernaal….de symboliek , zo die schamen zich ook nergens meer voor.

  Van ons belasting geld……zo , dit moet je maar durven , in ieder geval hebben we deze spreuk nog : Marcus 4:22.

  “Want er is niets verborgen, dan om geopenbaard te worden, of aan het oog onttrokken, dan om in het openbaar te komen.”

 7. Wij moeten niet op de bestaande partijen stemmen, die hebben immers trouw gezworen aan de koningin. Deze mevrouw zit onte-recht op die plaats. Wij hebben geen Nederland meer en zijn geen nederlanders, maar duiters. Wordt eens wakker en doe je ogen open en lees eens meer, dan niet van de bladen die in de handen van de macht zijn!. Erwin wordt ook onterecht zijn mond gesnoerd is dit democratie je bedoelt demoncratie. Klokkenluideronline eens volgen een maand lang en gooi die dagbladen bij het oud papier!

  Andre [15] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.