Er zijn heel wat vraagpunten waar heel veel burgers mee rondlopen en waarvan ze het hebben opgegeven om naar de goede antwoorden te zoeken. Antwoorden die ze vinden, zijn of onjuist, of halve waarheden, vaak met politieke indoctrinatie over “Algemeen belang”, “Solidariteit”, “Vaderlandsliefde”, enz. Zie onderstaand kort filmpje dat dit zeer duidelijk weergeeft.

.

.

De Vrijspreker streeft er naar om al (??) die vragen te beantwoorden met FEITEN.

Een probleem daarbij is dan nog dat veel van de vragenstellers reeds zodanig gebrainwashed zijn, dat ze die feiten niet eens meer (durven) onderkennen.

Ingezonden door LN

Ende despereert niet!!

3 REACTIES

  1. In het filmpje wordt beweerd, dat Nederland vol is, maar dat is klinkklare onzin. De markt bepaald wat vol is. Zolang er boeren bereid zijn land te verkopen aan projectontwikkelaars is er ruimte voor bevolkingsgroei. Zolang immigranten hier werken en zichzelf bedruipen is er ook geen reden, dat ze niet welkom zouden zijn.

    Het probleem zit hem meer in het type immigranten wat de Nederlandse verzorgingstaat aantrekt. Maar dat ligt meer aan de verzorgingsstaat…

    nm156 [2] reageerde op deze reactie.

  2. Goed filmpje, vragen zonder pretentie de wijsheid zelf in pacht te hebben.

Comments are closed.