Bijgaand diagram geeft aardig weer hoe de verschillen van de vier Top-Opperhoofden in de EU liggen.

Daaruit blijk enerzijds dat de verschillen zo groot zijn dat ze het niet op alles eens kunnen worden. Maar ook dat er toch gemeenschappelijke plannen zijn die het mogelijk maken dat ze allen thuis hun onderdanen kunnen vertellen dat zij gewonnen hebben.

 

Spannend wat er vandaag uit komt!! Uiteraard alles in uw belang!!

.

.

3 REACTIES

 1. Na de vertrouwde ochtend grote boodschap keek ik in de pot en ja hoor. Bloed. Zo hard ben ik door EU en zijn knecht de Jager genomen. Een bloedend poepertje tot gevolg. Verdoofd zit ik voor de tv. Onze rubbere Rutte, heeft gewoon bevoegdheden uit handen gegeven. Is die flapdrol helemaal belazerd! *Komen wat non libartarische gedachtes bij me op* Kan beter later nog ff terugkomen om te schrijven……@$!$$@^^^&^@%!$@$!!!!!!!!!!!!!

  vrijeradikaal [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Duncan [1]:

  Wees nu eens eerlijk Duncan……had je iets anders verwacht ?

  Begint het je niet langzaam te dagen dat het wel eens om heel andere dingen zou kunnen gaan , dan alleen economische drijfveren als het gaat om die : UNIE “.

  Ja jongen , er is een bepaalde groep bezig hun Utopia te realiseren , en laatste heeft niets met geld te maken.

  Zoals voor de timmerman winkelhaak en passer gereedschap is , is hun gereedschap geld , But the end wil justify the means.

  En ze gaan er nu in met een gestrekt been : we have nothing more to lose.

  Duncan [3] reageerde op deze reactie.

 3. @vrijeradikaal [2]:

  “Wees nu eens eerlijk Duncan……had je iets anders verwacht ?”

  Ja wat moet ik erop zeggen. Goede vraag. Eigenlijk heb ik niets anders verwacht. Zie met lede ogen aan wat er onder onze neus gebeurd. Ik was in het begin best strijdvaardig, maar het is een beetje aan het doodbloeden. Maar ik word bij tijd en wijlen overvallen door boosheid en frustratie dat we blijven toekijken wat er gebeurd. Hadden wel allemaal maar wat van Nigel Farage. Trok iedereen maar een streep. Ik weet dat ik erg moet oppassen met de uitlating die ik hier ga doen, want hij is best beladen. Maar ik denk echt wel eens, werden er maar een paar Generaals of onderoficieren wakker en pleegde ze een staatsgreep. Een staatsgreep erop gericht de vrijheid weer aan de mensen terug te geven. But thats never gonna happen:)

Comments are closed.