De PVDA is teleurgesteld dat het huidige kabinet er nog zit, Volgens Diederik Samson heeft dit land behoefte aan een krachtdadig kabinet met breed draagvlak.

Ik lees het en begin te glim lachen. Ik vraag me af welke partij hij dan voor ogen heeft? Zijn eigen PVDA, bij die gedachte verandert mijn glimlach in een brede gulle lach. En wie worden dan de ministers? Wim Kok, oud vakbondsman en premier die nu als graaier te boek staat? Subsidieslurper Eveline Herfkens die 280.000 dollar huursubsidie in de zak liet glijden? of Islamsponser en censuurgoeroe Fatima Elatik? Of misschien wel Aleid Wolfsen, iemand die alle problemen zo daadkrachtig kan negeren moet wel een plek in een nieuw kabinet krijgen.

Na het lezen van de namen rol ik bulderend bijna van mijn stoel af. En na de installatie van het nieuwe kabinet meteen ferme maatregelen nemen. Na een generaal pardon voor de 26000 nog een kinderpardon en dan op naar een pardon voor criminele buitenlanders die bereid zijn PVDA te stemmen. Het lijkt me beter als de heer Samson het theater in gaat met een cabaretvoorstelling.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Ingezonden door L.N. Volgende artikel van L.N. verschijnt donderdag

6 REACTIES

  1. @Jhon [1]: We zoeken geen bestuurders die ons land welvarend maken. De partijprogramma’s bevatten vooral maatregelen die ons arm maken en onze vrijheden te grabbel gooien. Wij zijn de aapjes die zich laten kooien. En wij houden na belasting een handvol pinda’s over. Er is nauwelijks talent nodig voor het opsluiten van de NL burger. Die loopt de laatste tijd zelf zijn kooitje in dat hij eerst zelf ten minste drie keer heeft betaald.

  2. Waarom niet:”we moeten vooruit, naar de toekomst toe, met zijn allen, voor de kinderen”

  3. PvdA, VVD, welke politieke partij dan ook ! Allemaal op dezelfde carroussel !

  4. Als hij een breed draagvlak wil dan zal het wel VVD en SP worden. Geen PvdA, daar hebben die zielepoten te weinig stemmen voor.

Comments are closed.